- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
sambuce #1170 üzenetére
Sajnos készülék nélkül semmit nem tudunk csinálni.
A ZTE nem biztosít számunkra ZTE Grand X készüléket.
A készülék köré alakult/alakuló közösséget pedig szeretnénk támogatni, mint ahogy tettük azt az eddigi népszerű ZTE készülékek esetén is (ZTE Blade, ZTE Skate, ZTE Libra stb..)
Így nem maradt más hátra, mint az ilyen esetekben külföldön már bejáratott, de itthon nem elterjedt "gyűjtést" szervezni.
Tehát a supportot a közösségi támogatástól függően biztosítjuk, amennyiben összejön egy készülék ára, azt megvásároljuk, és onnantól tudunk supportot biztosítani.
A kezdő lépést ezzel a hozzászólással megtettem, várjuk a visszajelzéseket!
Next Generation Team
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
sambuce #1170 üzenetére
Ameddig nincs support, addig nem sok jóra. Ezt a modellt még senki sem tudta/akarta/próbálta rootolni sem. Teszt példány nélkül én sem tudok mást mondani, mint amit így is látok:
A kernelt egyedi kód védi, egyelőre nem lehet szétszedni, sem semmi más módon piszkálni.
A telefonon speciális 3e recovery van, amihez nem kizárt hogy egyedi kulcs kell, ha valaki frissítést akar hozzá készíteni.
A felsőbb szintű programrészek kaptak egy jó adag ProGuard védelmet, de ez nem olyan vészes...Smaliban root után elég jó dolgokat lehet művelni... -
rizso
addikt
Egy class 10-es kártyám van, eddig egy telefonban sem volt vele gondom, GXI is szépen kezeli.
SD tools alatt ezt érted?
Igyekszem mindent tesztelni, nagyobb játékokat is, csak sajnos megzabálta már a mobilnetem, és anyóséknál nincs wifi (meg a közelben sem), és így a laptopomról kell osztanom a netet, ami valamiért most nem megy (Intel My Wifi-t használtam eddig, ment is, de most valami gebasz van, és tegnap óta nem tudom megcsinálni).
Szóval igyekszem srácok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen program, ami...?
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest