- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Végre feltöltődött a nappali 1080-as autós videó is. Ez már elég korrekt minőség. Az elején kicsit bénáztam, de a videó második felétől már tiszta az ablak, meg a tükröződés sem basztatja a fókuszt.
Bár a látószög, az meg zavaróan kicsit szerintem.
Egyébként tényleg halk is eléggé. Nem tudom a feltöltésnek van-e hozzá köze, telefonon visszanézve mintha hangosabb lett volna.
-
zannor
tag
válasz
atillaahun #7997 üzenetére
Köszönöm! Így már sikerült!
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #7995 üzenetére
Hát én sem tudom mit kezdhetnénk vele, legfeljebb pár órás log-okat tudnék mutatni, amiben garantált van néhány (touch) fagyás (plusz megírom hozzá az időpontot).
Csak erről sem tudom most mi a szakértőink (egységes) álláspontja, meg hogy akkor konkrétan melyik programot tegyem fel hozzá.
(#7996) zannor
Akkor esetleg Alkalmazások > Összes > Letöltéskezelő > cache törlése. Ha nem használ akkor adatok törlése is. Plusz reboot esetleg. -
miresz
veterán
Nálam először wifi alatt fagyott,másodszorra mobilnettel. Szinkronizálások,google helymeghatározás kikapcsolva. Itthon nincs 3G csak edge,de itthon wifi megy nonstop,napi 24h-ban,ha itthon vagyok. Melóhelyen nonstop mobilnet. Van 3G,de eléggé leárnyékolt az épület,tehát folyamatosan ugrál 3G,edge,és H között. Az első fagyás otthon,a második melóhelyen volt. A vödörhang,tompa hang és a nem hall a hívott fél az első másodpercekben,itt is ott is jelentkezik,de random szerüen,van amikor tökéletes,de van amikor totálsz@r. Részemről az útóbbi probléma a nagyobb,mert azért nem lenne rossz jó minőségben telefonálni. A fagyás jóval ritkább,az nálam eddig cirka 3 hónap alatt 2x fordult elő.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #7989 üzenetére
Illetve még annyit, hogy én nem hiszek az eltérő felhasználói szokásokban.
Különböző merüléseknél, melegedésnél, meg programhibáknál rendben.
De sokaknak ki sincs root-olva telefonja, nehogy már egy szaros program belenyúljon abba, hogy milyen minőségű lesz a hívás, meg hogy befagy-e a touch vagy sem.Ezek szerintem egyértelmű szoftverhibák, amik mindenkinél ugyanúgy megvannak, és attól függ kinél melyik jelentkezik, hogy milyen alkatrészből kapott selejtesebb darabot a telefonjába.
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #7976 üzenetére
Ez mind rám is igaz, kivéve az alig WiFi-zést. Itthon nyilván nem fogok 3G-n böngészni, meg filmeket stream-elni, netes rádiót hallgatni.
Melóba már annyira nem létszükséglet a WiFi, ott úgyis inkább csak telefonálok meg a tennivaló listát matatom. És mivel általában ott úgyis szétfagyok, ezért valszeg ki is fogom ott kapcsolni a WiFi-t egy profillal.Nem zárom ki ezt a RIL-es dolgot, de én mobilnettel még egyszer sem fagytam meg, és hívásokkal sem volt eddig semmilyen gondom.
Ráadásul a SIP is routerfüggő, nálam eddig 4 router alatt egyen ment csak ki a hívás.Úgyhogy eddigi tapasztalatok alapján nálam kizárólag WIFi függő a fagyás, és azon belül pedig a router-en, netkapcsolat típusán múlik a dolog.
(#7988) agressor12
Meg LG-n is. Kb. minden második telefonon megvan a híváskésés hiba.
És nem, még csak véletlenül sem hálózati hiba okozza, LG-re a V20Ofrissítéssel javította ezt a gyártó. Onnantól senkinek nem jelentkezett többet.
Majd ICS-n ugyanez volt a halk hívásokkal. Sokan a hálozatra fogták. Aztán arra is jött frissítés.
Egyedül a Phone.apk-kat kellett kicserélni a rom-okban. -
zannor
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám: A gmail fiókomból akartam letölteni egy file-t de elsőre nem sikerült. Azonban a notification bar-ba beragadt a letöltést jelző ikon, továbbá ha lehúzom, akkor azt jelzi, hogy tölti (már vagy 10 órája csinálja). Próbáltam újraindítani, minden programot kilőttem, stb...
Nagyon idegesít már és örülnék, ha valaki tudna egy megoldást mondani a problémára.
-
kelekyle
őstag
Nálam az a jelenség fordult elő, hogy a hívott fél néha hülyén halott engem. Párom mondta, hogy néha olyan furcsa a hangom meg az egész olyan vízalatti vagy ilyesmi... Térerőt kizártam, nyílt terepen voltam max térerő stb... Fagyás még nem volt. Wifi on, Mobilnet on (nonstop ha wifi nincs, mobilnet automatán), Apex launchert használok és call meter 3g több szóra érdemes appot nem.
-
TBG
senior tag
válasz
#40993792 #7976 üzenetére
Simán lehet, hogy az Intel a ludas. Emléxünk még sokan a Pentium processzor híres, hírhedt fiaskójára....nekem csak az baxxa a csőröm, hogy nem jelentkezik mindenkinél...nem reprodukálható egyértelműen. Az egyértelműen nem reprodukálható hiba pedig sajnos NEM hiba.
Legalábbis nem lehet az orruk alá dugni..csak egy pontos forgatókönyvvel, hogy ez és ez kell hozzá, hogy előálljon és minden készüléken..
-
szaszii
tag
Valaki tud olyan tokot ehhez a telefonhoz, ami vízálló, ergó lehet vele víz alatt fotózni? Nem a tenger fenekére akarok lemenni, még mielőtt valaki jönne a méterekkel, csak egy-két mókás/barátnős képet lőni a víz alatt. Szóval?
Én ezt találtam eddig: vízálló tok
Igaz, hogy s3-hoz való, de néztem a méretkülönbségeket és csak 1 centivel kisebb a miénk, a többi nem számottevő -
Tomacko
őstag
Lehet érdemes lenne az ottani (Razeri) rom gyártó csapattal egy kis egyeztetést összehozni, hogy ők milyen hibákat ismernek és mi milyeneket. Hátha esetleg együtt többre juthattok, úgy gondolom legalábbis, hogy ha a közös "élményeket" együtt összegyűjtve az Intelnek, meg a végtermék gyártóknak, ZTE, Motorola és ha még van ilyen proci más telóba akkor esetleg azoknak is utána járva....esetleg jobban tudnának egy átfogóbb fejlesztésbe kezdeni.
Szivesen be vállalnám az egyik gyártót, de mivel se nyelvtudásom hozzá, se szakmai ismeret így csak ezt az ötletet tudom adni.
-
bala6120
senior tag
válasz
Keeperv85 #7970 üzenetére
Hozzá vehetjük a hívás közbeni borzalmas recsegést + mintha víz alatt beszélne az ember, mely nem minden hívásnál fordúl elő. Sajnos van ez a hiba, tapasztaltam öcsém telóján, nagyon ideges ez miatt, mert sokat telefonál. Vadi új SIM van benne, de kipróbáltuk az én 2007-s SIM karimmal, azzal is produkálta. Xperia Minimben mindegyik rendesen működik. Apex, Viber van a gyári rendszerre telepítve.
BT fülessel viszont nincs hiba! Akinek előfordúl ez a hiba hívás közben, letesztelné BT fülessel? -
Carathorys
csendes tag
Sziasztok! Akinek nagyon az agyára megy a lockscreen fagyás, próbálja ki a wifi kapcsolat ébren tartását, de csak ha csatlakoztatva van (nálam azóta nem volt még fagyás)
-
Keeperv85
nagyúr
Egy ideje mondom, hogy xar a RIL, de persze hiába mondom, ha nem tudom bizonyítani. Adjuk össze, amit tudunk:
A képernyő lefagy, főleg akkor, mikor bejövő hívás érkezik, vagy ledobja a hálótat a telót.
A hívások csúsznak 1-2mp-et, hiába van kapcsolat.
A sikeres logok azt mutatják, hogy a rendszer debug módban fut és rendre hibát észlel a SIM körül, attól függetlenül is, hogy éppen nem fagy meg....és most: adott az alap szoftver, aminek nagy részét az Intel írta. Közte a RIL-t is. Ott van a Moto-n is... Most miért nem lepődtem meg ezek után?
-
Keeperv85
nagyúr
Khm... [link]
-
zer0fill
tag
próbálta valamelyőtök a GXI-t 64Gb-os kártyával, kezelheti vajon?
-
kelekyle
őstag
Nekem ma jött meg a készülékem és nem hangos a vibra motor.
-
gonger
senior tag
No! Ma bevittem az 1 napos készüléket T pontba a hangos vibra motor miatt. Készségesek voltak, kipróbáltunk másik 2 db ugyanilyen készüléket, ugyanígy zörögtek azok is, így nem cseréltem.
De! Azt mondta a szervizes, hogy ne pörögjek ezen a 72 órán, mert ZTE esetében nem szögelnek, nem csavaroznak, nem javítanak, hanem egyből cserélnek garanciális időn belül.Egyébként szerinte is hangosabb, mint más gyártónál szokott ez lenni..
Vagy én vagyok érzékeny erre hangos vibra motor hangra, vagy most egy ilyen sorozat van kint, de emiatt nem akarok senkit eltántorítani, a telefon teljesen jól működik. KELL nekem :-) -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Nálatok is előfordult már, hogy egyszer csak nem megy a mobilnet, pontosabban a telefon mutatja hogy megy a mobilnet, de nincs adatforgalom?
Úgy emlékszem hogy mintha már valaki írt volna hasonlóról itt a fórumon, nekem karácsony környékétől csinálja azt a GXI hogy egyszerűen nem megy a mobilnet egy idő után, szóval rányomok a mobilnetre és jelzi is hogy megy de nincs adatforgalom, se a playen, se a böngészőben (Dolphin) nem hoz le semmit, szóval nem megy ki netre.
Úgy emlékszem egyik ilyen alkalommal kipróbáltam a wifit és az ment ilyenkor is, csak a mobilnet nem, próbáltam többször ki-és bekapcsolni a mobilnetet, illetve offline módba tenni a telefont és vissza, de csak újraindítás után javult meg, de eddig az mindig helyrehozta.
Én még a legelsők között vettem a GXI-t eddig nem csinálta ezt de kb karácsony környéke óta 3* fordult elő kb 90 óra körüli futásidőnél, és volt olyan is, hogy használtam a mobilnetet, és ok volt, és kikapcsoltam (nálam csak akkor van bekapcsolva ha használom, különben tiltva van ) aztán kicsivel később meg akartam még nézni valamit neten és akkor már nem ment, csak újraindítás után...
Ilyet az előző telefonom (HTC Tattoo főzött rommal) is csinált, bár ott csak néha fordult elő, 1,5 év alatt kb max 5*, és időben szétszórtan.
Visszavinni egyelőre még nem szeretném, legalábbis a B05-ig biztosan nem, az talán javít valamit, másrészt ha nem muszáj akkor azért sem, mert ezen kívül (egy másik problémát kivéve) nem találkoztam komolyabb hibával, és nagyon meg vagyok vele elégedve, ezért nem szeretném megkockáztatni, hogy egy másvalaki által visszaadott GXI-t kapjak cseretelefon gyanánt.
Ti találkoztatok ilyesmivel, illetve mit gondoltok, ez hardveres, vagy szoftveres gond lehet inkább?
Válaszotokat, és bármilyen infót előre is köszi!
Más:
Nekem eddig ez volt a legjobb aksiidő amit ki tudtam hozni a GXI-ből, ha utolsó 2 nap nem használtam volna jobban (volt több hívásom is,fotózgattam vele + volt egy kis net is) akkor lehet még a következő napig is kibírta volna gond nélkül...
-
SziberTomi
tag
Szerintetek a ZTE veszi a fáradtságot bármilyen javítást is kihozni? (csak kérdem, miután olvastam a Samus cikket)
-
Torento
tag
http://mobilarena.hu/hir/galaxy_blog_s_advance_jelly_bean_alapokon.html
Itt azt írják gyors ratja a JB.... továbbá szerintem se lehet akkora különbség ICS és JB közt hardverigényben...meg mivel azon eddig GB volt attól tényleg gyorsabbank kell lennie.Persze ha "odaát" azt írják elhiszem csak fura..
Másrészt meg ne ilyesztegessMert jó h a GXI erősebb mint az Advance de a samsung meg szoftverfejlesztésben jobb.Mostmá akkor lehet attól félni h jön GXI-re a JB és laggolni fog
-
hunaqua
addikt
Ezt a fülest dicsérték.1800.- postával
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-AWEI-ES-900i-ES900I-in-ear-Earphone-Headset-for-mp3-mp4-player-Cellphone-Mobilephone/696385895.html
-
w333
félisten
válasz
Cooler96 #7953 üzenetére
"Advance-ra kijött a jb,ez egy előny neki"
Te olvastad az Advance topicot ? szerintem inkább hátrány, mindenki csak panaszkodik hogy milyen sz@r lett és hogy lassú és 100% pörgeti a procit"Ha egy kicsit visszaolvastok akkor kb. 2 hete írtam hogy ne nagyon várják az Advance-ra a Jelly-t mert mivel nagyobb a hardver igénye így lassulás lag várható"
Végül úgy látszik igazam lett -
Cooler96
aktív tag
még egy lehetséges ob-ről j9vő tulaj
hát,szerintem itt mindenki a grandot fogja javasolni,nem véletlenül.Hardverben kétség kívűl a grand aláz,minden téren,ppi,proci,ram...Vannak vele hibák(ha visszaolvasol ),de szinte az összes szoftveres,szóval javítható lesz.Advance-ra kijött a jb,ez egy előny neki,l9nek itt esélye sincs,grandnak van a legjobb hardvere
Szerintem grand
-
ggeleven
őstag
válasz
tonyqa23 #7949 üzenetére
Este megpróbálok csinálni egy videót úgy, h a telefon mellett felveszem ugyanazt egy fényképezőgéppel (csak a kontroll miatt)! Kisfiam fog rajta szaladgálni, szóval meg is tudom majd őket osztani... :-)
(#7950) zer0fill
Bátor vagy ezekkel a fülesekkel! :-D
Bár ~500-600 Ft az nem nagy kockázat... -
embe
nagyúr
Üdv!
Jelenleg egy LG OB 970P készülékem van. Lehet veszek egy előfizut a gyereknek, magamnak meg egy telót mellé.
Most jön az a kérdés amitől én is falra mászok,de akkor is felteszem:
A kalapban ezek vannak. Véleményetek szerint melyiket ha úgy alakul?
- ZTE GrandX In ( nem "félek" a ZTE telótól, mert egy Blade I. volt az első droidos telóm, amit még megjelenésekor megvettem, és 1 évig használtam )
- LG L9
- Samsung S AdvanceKöszi a választ előre is!
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #7934 üzenetére
Köszi a videót, meg néztem, kiváncsi leszek a nappali alkotásra is. Eddig a hang alapján az jött le, hogy van baj bőven és sajnos nem csak nálam. Majd ezt is meg oldják remélhetőleg, mert gondolom szoftveresen ez is javítható. Meg azt is gondolom, hogy nálad se üvöltött a rádió felvétel közbe, mint ahogy nálam se a TV, de nappal 10-s hangerőn a tv nálam már kicsit erősnek tűnik és mégis alig hallható 1 méterről felvéve a videón. Akkor hát ez a rész is úgy tűnik le tesztelve. Köszi szépen a közreműködést.
Ha esetleg van még valakinek videó anyaga amit meg osztana velünk is, leginkább a hang miatt lennék én rá kiváncsi, az ne legyen szégyenlős és tegye fel valahova.
Bár kicsit jobban fülelve a te autód se egy trabi, és a motor hangok mégis elég jól be hallatszanak a rádió mellett, mikor kihuzatod lámpák után kicsit. akkor mégis csak van remény és lehet, hogy cseréltetnem kell ? (nagyon nincs rá hangulatom pedig)
-
ggeleven
őstag
válasz
zer0fill #7937 üzenetére
Rokonkészülékek vagy ha úgy tetszik keresőszavak, amik nekünk kellenek (csak a beltartalom más):
ZTE V930, U970, N970, Mimosa X, Grand X 3G, T82, Grand X, Grand X LTE
Akksi pl.: batteryclerk.com, batterybay.net, ebay, e-care.huÉn ezt a fülest használom: link
Laikusként azt mondom, hogy teljesen jól szól vele! -
-
kelekyle
őstag
Van benne NFC, hardveresen ott van. Antenna nincs a hátlapban. De ha megnézitek a hátlapot az antenna helye ott van... Most hogy is gondolták ezt a ZTEnél kéne de mégsem?! Nem tudom... De igazából lesz@rom az NFCt. Sose használnám
-
zer0fill
tag
Sziasztok!
Melyik modell(ek) aksia jó még a GXI-hez? - rendelni szeretnék pót akkut...
egy jól bevált fülest is szeretnék hozzá , ha tudnátok ajánlani olyat amivel szól is rendesen hálás lennék.. -
tonyqa23
senior tag
válasz
atillaahun #7934 üzenetére
Videóvelvételkor ezt előre állítani kell, h 720 vagy 1080ban vegyen fel?
-
atillaahun
veterán
válasz
Tomacko #7921 üzenetére
Nah EZ lenne az esti 1080p-s autós videó, de igazából elég szörnyű, reflektorokon meg közlekedési lámpákon kívül nem látni rajta semmit, de esetleg a hangot összehasonlíthatod ... a rádió szól a háttérben.
Most megy fel a nappali autós videjó is, az már elég jó minőségű lett, még kb. 2 óra.Bár már át is állítottam a minőséget 720p-re, mert egyrészt az 1080p-s úgysem látszik még monitorokon sem rendesen, legfeljebb tévén, meg fél élet feltölteni is bárhová.
-
ggeleven
őstag
válasz
kelekyle #7930 üzenetére
Ezt a kérdést én is feltettem anno!
Sztem várj még egy pár napot! Nehogy az legyen, hogy előjön egy hiba és akkor meg teheted vissza a gyári rom-ot, hogy vissza tudd vinni gariztatni...Ha hibás valami, akkor az inkább az original rom alatt jöjjön elő!
Nyugodtan belakhatod a telót, a gyári rom-ban elérhető "Mentés és helyreállítás" opció is szépen visszatölt majd csaknem mindent, ha új rom-ot tennél majd fel később! (Bár van aki szerint, nem annyira, mint másoknál...de root után ott a Titanium Backup!)
-
kelekyle
őstag
OYeah. Megjött a telefon, vadi újat kaptam
Jó kis cucc, tetszik.
Szerintetek érdemes már most rápakolnom a latest Kelzsoca&Keeper romot vagy várjak még... ? -
-
szaszii
tag
aki tud segiteni magyar postaval kapcsolatban, keressen meg privatban kerem.. kerdesem, lehet vele nigeriaba csomagot kuldeni?
-
-
RAID 2
aktív tag
Helló!
Ha minden jól megy pénteken rendelem meg a GXI telefonomat, a Nexus S-t váltottam le.
Webshopból szeretném rendelni, mire figyeljek oda? Olvastam, hogy páran használt készüléket kaptak. Gondolom a gari jegy miatt ki kell bontani a dobozt, de mit nézzek meg a telefonon, hogy biztos legyek új, 0 perces állapotában?
Garancia terén mennyire rugalmas a ZTE?
-
Tomacko
őstag
válasz
atillaahun #7863 üzenetére
Előre is köszi majd az anyagot, jó lesz az összehasonlításhoz. Amióta meg van videót nem is csináltam, most kellene majd 1-1 alkalommal a 7-n de majd kérek kölcsön valami kis méretű hd kamerát
-
tonyqa23
senior tag
Hali!
A villogó értesítésnek hogy kellene működnie papírforma szerint? Most az előbb kipróbáltam,h emailt küldtem magamnak,aztan mikor megkaptam villogott 3szor kis szünet, majd villogott még 2-t, aztan annyi. Azt hittem folyamatosan villog. -
andyTM
őstag
- ebben a Keep. módosított macedóniai romja van, de már töltöm neked a gyárit, egy pill.
- közben már fel is kúszott: [GXI_Macedonia_update.zip]
-
válasz
Keeperv85 #7913 üzenetére
Igen, ez a "GXI_Macedonia_update.zip", vagyis ezzel van a probléma (ez kellene!), egyenlőre töltöm andyTM linkjéről, ez jön úgy rendesen, csak nem tudom, ez ugyanaz-e (a macedónból készült custom, vagy csak az eredeti aláírva)? Az eredeti hely alatt a hungandroid oldalát értem természetesen.
Ha esetleg ez nem az lenne, akkor annak is örülnék, ha privátban küldenél egy Google Drive (ez jó, mert van többszálas támogatása) linket a eredeti, csak aláírt Macedón ROM-ról. Köszönöm.
-
andyTM
őstag
- a drop összeomlott a feltöltésnél, drive-ra töltöttem:
[Macedonia all in one (rar-ba csomagolva)]
- amit tartalmaz:
- Keeper85-féle custom rom (mfld_pr2_01_sign_macedon.zip)
- Macedonia_recovery.zip
- GXI_macedon_root_NGT.zip
- update_mc_maps.zip- szólj, ha kész vagy, hogy törölhessem...
-
A macedón ROMot tegye fel valaki Legyen kedves egy normális fájlmegosztó oldalra, Mediafire, Zippy, vagy hasonló helyre, mert egyszerűen nem tudom letölteni az eredeti fórumról. Megszakad. Hol előbb, hol később, de 100 megánál tovább nem jutottam soha. Már vagy tízszer nekiestem, három böngészővel... Ki akarom próbálni, de így nehéz... Köszönöm.
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #7905 üzenetére
Találtam egy videót gyenge fényviszonyok mellett : Link
Esetleg valaki innen a fórumból töltötte fel ??? -
Cooler96
aktív tag
válasz
azért mert korom sötétben készültek a kollegák képei,persze hogy szar minőségűek,a 4x se tud jobbat sötétben...(és akkor ne is beszéljünk hogy ki az aki sötétben fotóz 0 fény mellett)egyébként sok dolog felróható a kamera alkalmazásnak és a feldolgozásnak,programcserével orvosolható
az intel pedig nagyon jó választás,úgy ahogy van hazavágja a tegrákat(kivéve a tegra 4-et,az új nagyágyút
)
-
ggeleven
őstag
válasz
No offence, nem azért írtam!
Mi mindent megteszünk, hogy átcsábítsunk!
Ma még videót is akartam Neked csinálni, hogy fel tudjam tenni tömörítetlen formátumban valahova, de sajnos nem volt rá időm...
Csak tegnap este vettem fel vele a tévét, de azzal meg sokra nem mész... -
eladogeppc
veterán
válasz
ggeleven #7903 üzenetére
Egyedül az Intelsége miatt érdekelne...
Amúgy nincs más oka...
Azért gondoltam hátha legalább olyan jó a kamerája... De nagyításoknál sajnos homály.
Amúgy én is észrevettem, hogy ICS alatt akár az alcatelem 995-ös, akár az LG rosszul kezeli a villantót + mossa a képeket.Köszönöm mindenkinek a képeket !!!!
-
ggeleven
őstag
válasz
eladogeppc #7898 üzenetére
Nagyon egyszerű: volt fény mikor fotózott!
Nézd meg, hogy ott hány vakus, full sötétben készült képet látsz...
Te itt most vakus képeket kérsz tőlünk! Ne egy szar led villanó miatt (mert ettől még a kameramodul lehet jó) ítélj el egy telefont...Sanszos, hogy a LG-dben jobb a villanó.Amúgy nem is értem, hogy miért gondolkodsz ebben a downgrade-ben!
-
w333
félisten
Különben nem is a kamera minősége rossz hanem szerintem a gyári alap ICS kamera ennyit tud
Valami komolyabb programmal kell kipróbálni pl. a "Camera Zoom FX" -el -
andyTM
őstag
válasz
eladogeppc #7895 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest