- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
bencehorvath
csendes tag
Üdv
olyan problémám jelentkezett az imént h zenehallgatás közben többször leállt a zene így random módon elindítom majd 2-3 másodperc múlva leáll több zenelejátszót is próbáltam (eredeti googleplay,winamp), több zeneszámot is. Ezt csinálta kb félóráig majd 2óráig normálisan működött. vki nem találkozott hasonló problémával? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7695 üzenetére
Szerintem a Macedón mellé készült nem fogja szeretni. Engedelmeddel azt nem teszteltem le. Ez a magyaron lett kipróbálva. (Magyarra van állítva build.prop).
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! A Grand X vagy a Grand X In-ben van erősebb hardver? A Tegra 2 a játékoknál talán erősebb nem? A két telefon kijelzője azonos? Mert MA TV-n az In verzió kijelzőjét dicsérték, még a másikra azt mondták, hogy rosszak a betekintési szögek. A telenornál elvileg várható a sima Grand X igaz? Előre is köszi!
-
junkpod
veterán
jó kérdés ez a dpi. a Blade-en is ugyanez volt a helyzet, hogy a teló a szabványos dpi-re volt beállítva, holott jóval nagyobb dpi-t tudott. átállítottam anno és nekem tetszetősebbek lettek a nagyobb, jobban látható ikonok, grafikák.
Ez a teló sem 240 hanem 266dpi-s (vagyis ppi-s). Egy gond lesz vele ha átállítod, az olyan appok amik követelik a szabványos felbontást nem fognak menni... -
bbpro
tag
válasz
eladogeppc #7683 üzenetére
Nenamark2: 45fps
-
xSide
őstag
válasz
eladogeppc #7683 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
Felért a Macedón custom rom, erre parancsoljatok. Elnézést, hogy a sötétített mms.apk nem került bele, de némi homok került a gépezetbe...
szerk: AOSP lock van benne.
-
eladogeppc
veterán
Srácok Nenamark2 eredményt nem mondtok ?
-
TBG
senior tag
válasz
eladogeppc #7680 üzenetére
Miért? Jó ez az intel soc.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #7667 üzenetére
A macedónban a Mi-EasyAcces változott?
Ha a kijelző vagy touch (érintés) hal be, az értesitő sem lenne lehúzható.
Itt az app adja meg magát (ugye ez nem a touch), aminek pl. az animációs képfájljai fellelhetőek a framework-res.apk-ban a romban. Esetleg itt az összekapcsolás, behívás problémás.
Tudni kiknél van fagyás, milyen verzió volt előtte, melyik verzióra frissitettek, ha frissitettek? Lehet egy sima adattörlés is elég a beállitások/alkalmazások/összes/Mi-Access esetében, mint előfordult már más appoknál is melyek változtak, vagy mondjuk titaniummal lettek visszaállitva más környezetű romban más telóknál... Àm az is lehet egyszerűen a rendszer lövi ki és csak később indul újra!
Én ezt gondolom a jelenségről, egyébként B04-el vettem, ez is lett visszarakva Next kipróbálás után és semmi problémám wifi beállitástól függően sem. -
TBG
senior tag
válasz
eladogeppc #7673 üzenetére
Szerintem belátható időn belül hekkelt os nem lesz. LG-t akarod cserélni talán?
-
gonger
senior tag
válasz
eladogeppc #7673 üzenetére
ma egy T pontban próbálgattam GXI-t, azon az Antutu több, mint 12000-et adott!
ez meglepett, mert internetes tesztekben 7000 körüli értéket írtak róla -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nézegetek ilyen kütyüt, jelenleg LG Optimus 4X HD-m van.
Nálatok a Nenamark2 mennyi fps-t hoz ? Illetve most Antutu 4000-5000 vagy 11000 vagy mennyi pontot dob ?
Elsősorban a Intel miatt érdekelne a dolog, hátha meghekkelik és megy rá valami x86-os "OS"Várom válaszaitokat, köszi előre is !
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #7670 üzenetére
Szerintem ő is csak arra gondol, hogy mocorognak rajta a dolgok, de tapogatni nem lehet.
(#7671) miresz
Értem. Köszi. Akkor megpróbálom még majd mással is. -
miresz
veterán
válasz
Nálam is megy a Skype füles nélkül kihagosítva.
-
TBG
senior tag
válasz
Nekem viber és skype is megy füles nélkül is.
-
atillaahun
veterán
Valaki kérdezte nem rég a VOIP-ot. Épp most beszéltem ismerőssel Skype-on, és csak fülessel működik. Ott van a beállítás, hogy kitegye a hangot a kihagosítóra, de sajnos nem teszi, a felső hangszóróból meg ugye semmit se hallani. Plusz ugye a mikrofon is csak akkor működik ha a számhoz teszem, így video/voice-chat füles nélkül kilőve. Ez azért kicsit gáz.
Lehet erre is rá kellesz majd hegeszteni valamelyik okosított példányt.(#7657) szaszii
Semennyire, már 2 ilyen óccsót is sikerült vennem Vaterás kereskedőtől, mindkettő 2 GB-os volt. Tőle viszont sikerült beszerezni egy valódi jól működő darabot. És azóta már az ára is lement. Talán 5e körül lehet.(#7661) xSide
Miért ne működne. A hangerő gombok is működnek sőt, az egész rendszer. Csak a touch hal be.
Egyébként nekem gyűlnek bizony a log-ok az SD-n, de majd a legközelebbi fagyásnál nem törlöm le őket, hanem belenézek valamelyikbe, hogy mit lehet kihámozni belőlük. Csak eddig nem tudtam hogy kerülnek oda. De így már akkor értem. -
Keeperv85
nagyúr
Ez a szabvány. Meg ennyit tud a kijelző.
A log-ot lehet használni, de ott a logcat is. Csakhogy "kedvenc" appjaink egy szót sem "mondanak" arról mi a szívfájdalmuk. Pár dolgot tudom hogy le van tiltva viszont: Chrome, Adobe Air, Firefox. Majd ha kész lesznek fel lesznek oldva szvsz. (Chrome van, a Moto-sokat zaklassa valaki érte, nekik átírták már).
-
xSide
őstag
válasz
Keeperv85 #7662 üzenetére
Tudom tied is hibátlannak mondható, erre irányult a gyári logolás megnézése a fagyósoknál.
Ám ezt másra is lehetne használni, pl kedvenc appjaink miket használunk és hibát jegyeznek mehetne megkeresés a készítőknek.Más kérdésem default propban miért 240 a dpi?
Ez nem qemu érték, hanem az alapé. -
Robbertho
aktív tag
Az OTG szabvány támogatja a HUB-okat, ezt Coolmat fórumtárs korábban már kifejtette (keress erre: OTG, on the go, MHL). A mappa neve sem véletlenül usb_drive1 szerintem
Próbáld ki mondjuk egy kölcsön HUB-bal, érdekes kérdés. Szerintem nincs akadálya.Kicsivel másabb: HDMI-vel és On The Go-val kapcsolatban -- révén, hogy a T-mobile ezekről hallgat, de itt többen is kipróbáltuk és van róla tapasztalatunk -- nem lenne érdemes pár szót említeni az első hozzászólásban? Mivel sajnos nekem a HDMI-t nem sikerült még osszehozni, arról nem okoskodnék, de egy OTG-s összefoglalót szívesen össze tudnék írni a jövő hét folyamán. Csak egy ötlet
Keeperv85: Próbálj meg egyeztetni andikaaa-val, hátha megengedi, hogy netezgess kicsit a munkahelyén. Nekem eddig az tűnt a leírtakból a legjobb helynek a hiba reprodukálására
-
gonger
senior tag
válasz
Robbertho #7658 üzenetére
Szerintetek USB HUb-ra rakott 2 USB-s eszköz között tudna fájlokat mozgatni a GXI?
Pl ha külföldre utazok, mindig azért viszek magammal laptopot, hogy az elkészített videókat és fotókat le tudjam menteni. Míg ha a fenti dolog működne, akkor elég lenne csak egy ilyen USB-s HUB-ot vinni, maire rákötném a fényképezőgépet/kártyaolvasó és a külső vinyót aztán szépen mehetne a másolás, sőt! a telefonon keresztül még a fájlokat is meg tudnám nyitni.
Nem kéne magammal cipelni a laptopot is még pluszban :-) -
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7654 üzenetére
Nálad. Amúgy meg simán lehet az a baj, hogy a GSM és a WiFi a V_SYS-en kap tápot. Mikor egyszerre rákapcsolnak akkor testre rántja az egészet és meghal a touch.
Nem tudom a Blade-en mit javítottak, de ott ilyen hibát a RIL okozott. Még egy videó is volt, amiben azt mutogatta a srác, hogy sim nélkül nem fagy ki!
-
Robbertho
aktív tag
válasz
zer0fill #7655 üzenetére
Szintén ez a progi csak a hátrányok nélkül: az USB OTG funkció segítségével egy hordozható merevlemez vagy 8-16 GB-os pendrivera ha rárakod, akkor prímán megy
Kérdés, hogy van-e USB OTG kábeled. Kínából príma minőségű 220 Ft, csak 3 hét a szállítás. Itthon szerintem 500 Ft alsó hangon, de akkor még szerintem naív voltam -
Robbertho
aktív tag
válasz
zer0fill #7647 üzenetére
A FAT32 filerendszer fileméret korlátja 4 GB, ennél nagyobb filet nem fogsz tudni rárakni (technológiai korlát).
Próbáld meg win7-tel felmásolni kártyaolvasóval, ki fogja írni, hogy a fileméret túl nagy a filerendszernekA megoldás lehetne exFAT, de nekem nem ment, mindig elcseszte a kártyát, ha exFAT filerendszerben tettem bele az SD-t a telóba.
Fun fact viszont, hogy ha rendelkezel root-tal és feltelepíted a Paragon NTFS and HFS+-t, akkor ez a progi a teló indításakor fogja tudni neked mountolni az SD-t NTFS filerendszerben (kb. 2TB körül van a max. fileméret, nem tudom pontosan, de az SD-k jelenlegi méretéhez képest végtelen).
Más kérdés, hogy a jövőben (ROM-ok, frissítések telepítése, recovery felismeri-e stb.) mennyire fog téged boldogítani az, hogy NTFS filerendszerű a kártyádÉn inkább belenyugodtam, hogy 4 GB a max. és kész.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zer0fill #7647 üzenetére
Egy ötlet. Ha végképp nem megy másképp, kivenni a kártyát és rámásolni...
-
szaszii
tag
válasz
mephisto97 #7649 üzenetére
Nem.
-
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7617 üzenetére
Pont ezt mondom én is, mióta kikapcsoltam alszik rendesen a wifi. Talán van nálad még valami app ami ébreszti a wifit illetve túl engedékeny a wifi, hogy engedi magát felébreszteni.
-
mephisto97
csendes tag
Sziasztok
!
Jelly Bean elérhető már a telefonra ? -
Keeperv85
nagyúr
-
zer0fill
tag
Üdv!
MediaAudio-n használom az sd-kártyát, egy 4.55 Gb-os demo filmet szeretnék rárakni, de nem igazán
akar összejönni... 570Mb-nál megáll a másolás és azt hiszi , hogy "kész"... Lehet, hogy a 4Gb-os
mérethatár játszik be? Vmi ötlet, megoldást tudnátok irni?
Bs-playernek van normálisan müködő verziója ami a GXI-n jól megy? -
Keeperv85
nagyúr
Ha valaki a véleményemre kíváncsi:
Hibás a RIL, azért fagy a touch panel. Régi betegség. Ismerjük egy ideje. A B07-es sávtól felfelé és javított framework mellett szvsz. nem lesz később vele gond.
-
ragnar69
csendes tag
válasz
apeelme #7638 üzenetére
nem véletlenül írtam, hogy annak szól, akinek folyamatosan fagyogat és azt sem véletlenül írtam, hogy nem hagyja aludni a telefont (a "tehet egy próbát" részt már nem is említve). és ahogy körbenéztem a topicban, úgy tűnik perpillanat ez az egyetlen lehetőség azoknak, akik ezzel a problémával küzdenek. ha te nem vagy közöttük, vagy nem érdekel a dolog, akkor szimplán örülj, vagy ha benéztem és mégis van más megoldás, akkor javíts ki kérlek!
-
szaszii
tag
Tudtok mondani olyan oldalakat, ahol jó árban vannak memóriakártyák?
Erről mi a véleményetek? [link]
-
ggeleven
őstag
válasz
apeelme #7638 üzenetére
Kinek mire van szüksége...
Nekem pl arra,h tuti ne aludjon el wifi (és még lehet ennek a kellemes mellékhatása az is, h nem fagy a kijelző)! :-)
Estig így is simán kibírja a teló, éjszaka meg mindentől függetlenül töltőn van, szóval a megnövekedett fogyasztás sem zavar. Mint a kolléga is említette: valamit valamiért! :-) -
Keeperv85
nagyúr
Kész van az első custom macedón rom, de még sokára töltődik fel a szerverre. Túl sok módosítást nem tudtam vele csinálni, de majd meglátjátok...
Addig itt egy kép: [link]
-
ragnar69
csendes tag
ha valakinek folyamatosan fagyogat a wifi miatt, akkor tehet egy próbát ezzel:
[link]
a hátránya, hogy nem hagyja aludni a telefont, szóval jobban merül. valamit valamiért...de egy napot így is nevetve kibír és nincsenek fagyások.
-
gonger
senior tag
válasz
heidricha #7629 üzenetére
Szeretett Blade-emet lecserélném...
Legutóbb elgondolkodtatott a GXI választás helyett a Samsung S Advance. Eldöntöttem, hogy visszamegyek és megnézem mindkettőt.
Na megjártam a T pontot ma. kb fél órát nyomogattam Az S advance-t ill a GXI-t és lehet, hogy a Blade miatt elfogult is vagyok, de simán az utóbbi oldalára billent a mérleg nálam
-4 vs 4.3"-os képernyő. Minimális különbség, talán a 4" kicsit jobban átfogható, de GXI képe tényleg sokkal szebb!!!!
-érintőképernyő: a Samu sokkal érzékenyebb,de most volt idő próbálgatni a GXI-t, így a Blade után kicsit még jobb, nem olyan jó mint a Samsung, de most azt mondom meg lehet szokni simán, azzal nem lesz baj.(Inkább az zavaró, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat és az egész felület olyan szutykos izé lesz...(talán fólia segíthet rajta)
-Android felület: érdekes, néhol látványos a Samsung-é, de Blade után furcsa, nem tudnám megszokni egyhamar, a GXI-t meg mintha már 2 hónapja használnám, egyből mindent megtaláltam rajta.
belső: lefuttott 2 teszt program is mindkettőn, GXI sok helyen veri a másikat.
külső: Samu csak fehérben van: szép-szép, de mivel irodai öltönyös munkám van, a fekete akkor is jobban illik hozzám :-)most még egy dolog jutott eszembe:
a GXI-n felül a kis zöld Led átvált más színre vagy villog is ha esetleg van nem fogadott hívás vagy üzenet? -
andikaaa
aktív tag
Ilyen keretre való tokot nem tudjátok, hogy lehet-e a mi telefonunkra valahonnan rendelni?
-
kfz81
tag
A galaxy sII miatt a kialakítás olyan, hogy nem teljesen sík a hátlap, és az egyik végétől kb. 1 cm-re beljebb van a háta tehát ott vékonyabb az SII, ezért ott egy kicsit feszül, meg a kamera a Grand X-en kiáll, és ott pedig nincs hely kialakítva így ott is feszül egy picit, de beletettem, ráztam, és nem esett ki belőle, ezt használom most is az autóba , de jól végzi a dolgát! És annyi pénzt megér, mert én is ebay-ről rendeltem és mindennel együtt egy ezres volt!
-
heidricha
őstag
Én is a 4-esre szavaznék most is, pedig használni jobb a nagyobbat, ezzel a felbontással meg szebb is. Valahogy a tepsitelefon nem az én világom.
Az érintő tényleg nincs túl jól belőve, ezen kár vitatkozni. Használatban nem vigasztal senkit, ha tudja, hogy azért tűnik csak annak, mert az érintési pont izeg-mozog, pedig valójában nem érzéketlen egy kicsit sem! Évek óta ilyet használok, mégis elég sokat szenvedek tőle! Egy kézzel használva különösen, de ezt meg egy kézzel nem is fogom, mert vagy tartom rendesen, vagy nem érem el mindenhol!
Blade VoIP... A voice routingra gondolsz, hogy az asztali hangszóról szól a skype, meg a VoIP alkalmazások? Az CM-ben tényleg jó volt, a SvédHó, meg a többi gyári eredetű is gyógyítható volt talán valami libaudio cserével, ha jól emlékszem. CM-et használtam zömmel, viszont VoIP-ot alig.
-
andikaaa
aktív tag
válasz
#40993792 #7608 üzenetére
Jó, én most kikapcsoltam a helyszolgáltatást. Eddig be volt, tényleg gyakran beszürkült a WiFi is, a jelerősség is, de nem fagyott itthon. A más általam sokszor emlegetett munkahelyi WiFi-vel viszont pont ilyen beállítások mellett állandóan fagy. Természetesen, ha a WiFi-t kikapcsolom -muszáj is, mert nem tudom a hívásokat felvenni egyébként...- akkor ott sem fagy soha... (Ezt is kérdezte vki, h akkor fagy-e, ha nincs WiFi... Nem, akkor soha nem fagy...)
-
kfz81
tag
Nekem egy ilyenem van, nem tökéletes teljesen , de tartja a telefont, és használható!
[link] -
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #7622 üzenetére
Igen...
-
heidricha
őstag
válasz
#40993792 #7608 üzenetére
Nekem mindig ott van a Google helyszolg, de szinte sosem volt fagyásom. Igaz, minta-zárásom van, de sokáig nem volt, addig sem fagyott, igaz most valamelyik nap volt 2x is, és nem a mintával, hanem a normám lockscreen-nel.
Nem lesz pozíció beltéren! Bah... ha csak ilyenkor nem lenne, nekem elég lenne kültéren is, de nem 15 perc alatt! Nem keresek megoldást, hajtom a cserét, de nehéz megállni! Nekem a telefon 50% telefon, 45 GPS, és csak ezzel a kettővel van jelenleg bajom! Igaz, a telefon rész erősen parciális...
GPS-ről jut eszeme: A Blade az utolsó időben (okt-dec 2011) a CM7 frissítéseivel nem ritkán ugyanezt hozta: villogott vég nélkül, sosem talált pozíciót. Leginkább olyankor állt ez elő, ha az autóban tültőre tettem, vagy onnan épp levettem. Akkoriban már nem volt aktív mobilnetem, és most sincs persze. Viszont korábban volt, de a SvédHó verzió net nélkül is rendesen működött. Nekem megfoghatatlan, jelentkezzen, aki rendszert talál benne!
-
Jano_023
őstag
válasz
philoxenia #7620 üzenetére
Az lehet, de anno én úgy vettem, hogy 13.000ft helyszínen és utána 2.862 ft havonta. Kollégámnak meg az Advance 0Ft volt és havi 1900ft körül...
-
Jano_023
őstag
Most néztem a T-mobil új árlistáját! A Grand X olcsóbb mint a S Advance!!
Nekem természetesen Grand X-em van, de tesóm most akar telefont venni és kérdezte, hogy mégis mit érdemes. Ő most ismerkedik az okos telefonokkal nem is érdekli annyira a dolog csak zenét hallgatni fotózni kell neki. Persze a Grand X-et mondtam elsőre, de a kollegámnak S Advance S-je van és az is jó teló, ráadásúl akkor még olcsóbb is volt. Erre most megfordult a kocka ...
Azért így már akkor ZTE és legalább családban marad! -
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából nem akartam nagyon sokat szórakozni velük, mert nekem nem ér annyit, ami kipróbálható lenne az, hogy a képméret csökkentésével csökken-e a mosás... Az eredeti képeken is nagyon erős... A részletvesztést részben ez okozza... öt megás kép, mintha jobb alapanyag lenne....
gonger: Pont azért írjuk le sokszor, mert sokan azt hiszik a megapixel minden... Kezelése nehézkes, optikai kereső nincs, kicsi szenzor, kicsi optika... Ezek minden mobilra jellemzőek. A mobilokon belül is sok jobb kamerával szerelt van azonban, mint ez.....
-
atillaahun
veterán
válasz
junkpod #7614 üzenetére
Meg közvetetten se. Nálam tiltva van, és mégis fagy(ogat) a képernyő. Nem hiszem, hogy ez további magyarázatra szorul.
Én sokkal inkább a WSP (nem) működéséhez kötném, de ugye egyrészt az is jól megy egyeseknél, másrészt túl kevés és felületes róla a visszajelzés, hogy rendszert lehessen találni benne.
-
t181
senior tag
Természetesen nem gondolom, hogy összehasonlítható a kettő, nagyjából tisztában vagyok a működésükkel.
Itthon egy FinePix S5600- as 5MPixeles gépünk van, ami nem mai darab, de lazán jobb képet készít a szép nagy objektív miatt(is).
Igazából ezt a 8Mpixeles dolgot már megvétel előtt elég nagy parasztvakításnak tartottam, mert hiába készít nagyobb felbontású képet, ha a szenzor/optika gagyi, vagy ha nem is gagyi, de kicsi. -
junkpod
veterán
válasz
atillaahun #7610 üzenetére
nem közvetlenül: a google helyszolgáltatás egyrészt fogja a wifit, másrészt eélképzelhető, hogy ébredéskor egyből helyet keres, de amíg nem épül fel a kapcsolat (nem alvó wifi nem jelent aktívan kapcsolódó wifit is szerintem) nem engedi el a többi processt.
és mint eddig sokan írták kifejezetten wifivel lehet összefüggésben a lock fagyásotok. -
gonger
senior tag
"A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez."
Azért amikor egy telefon kameráját hasonlítjátok kompaktokéhoz azt ne felejtsétek el hozzátenni, hogy a telefonban egy kis pici kamera van besűrítve sok más egyéb telefonos alkatrész mellé, míg egy kompaktban is már több lencsetagból álló 'komoly'optika, valamilyen normálisabb érzékelővel.
Sosem értettem, hogy miért gondolják azt az emberek, hogy akár egy 8 Mp-es telefonos kamerával lehet helyettesíteni egy normális fényképezőgépet, bár így is van aki a telefonnal dokumentálja a családi nyaralást is.... -
t181
senior tag
válasz
philoxenia #7602 üzenetére
Hát igen...Én személy szerint jobban örülnék egy 5 MB-s, nyers képnek, úgyis szeretek gépen szórakozni velük.
[link]
Csúnyán képes kiégetni a fehéret...
A három feltöltött képet kicsit 'meg-Lightroomoztam'.
Szerintem így azért jobb. A csúcsfények, illetve a fehérek csökkentésével már sokkal jobb eredményt kaptam, de máshoz is hozzányúltam, bár az eredmény -természetesen- így sem méltó egy gagyibb kompakt géphez. -
herrká
senior tag
Kicsit OFF talán!
Gyermekeim unszolására telepítettem a Vibert. (Szinte egész nap Wi-Fi közelben vagyok.) Azóta a hívásoknál valami idióta kolompolással jelez a telefon. Pedig a beállításoknál be van állítva egy normális csengőhang a hívásokhoz. A Viber beállításoknál is engedélyeztem a system hangok használatát. Akkor miért van ez?
Egyébként az asszonynál és a gyerekeknél, más tipusú készülékek, megmaradtak a beállított csengőhangok.
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel, vagy mit csináljak. hogy ne kolompoljon a telefonom?
Köszi! -
hex94
csendes tag
Van egy ZTE Grand x in készülékem, nem tudom rácsatlakoztatni a gépre, pedig raktam fel drivert is. Tudnátok segíteni?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tesztvideó, képek:[link][link][link] A .jpg fájlokba a RIOS belenyúl, erősebben tömörítettek mint eredetileg...
Jól látható az erős zajcsökkentés hatása, mind a videónál, mind a fotóknál, ha kinyerhető lenne a szenzor képe, az javíthatna a teljesítményen az utófeldolgozás során... Igazából a fotók is nagyjából a fullHD méretben használhatók, bár a mai relatíve gyenge nappali fényben is képes kiégni a világosabb rész, tehát a gyári szoftver nem túl acélosan dolgozik, ez jól látható a csap képénél is, ahol a fókuszt túltolta a témán, mikor picit zoomolni próbáltam... Fényképezésre ezt a telefont nem ajánlanám a 8MP ellenére sem, olcsóbb telefon és egy húszezres kompakt sokkal jobb eredményt hoz...
Nálam sokadik szempont sem volt a kamera, ezért nem is kínlódok a kezelés kiismerésével. Videózni alkalmasabb, mint fotózni, de csak végszükség esetén használnom a fényképezőgépeim helyett inkább.Szerk.:Most nézem, a YouTube is elég szépen tömöríti, nagyjából harmadára....
-
Coolmat
őstag
Most hogy mondod gyári ROM-al és arra épülő egyéb ROM-okkal tényleg voltak nyűgök ilyen téren, de CM-nél egyáltalán nem kellett semmit mókolni, alapból ott szólt a viber és a skype is ahol kellett neki.
GXI-vel valóban nincs ilyen gond, belső hangszórón szólnak ezek az appok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Tőzsde és gazdaság
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged