- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #7905 üzenetére
Találtam egy videót gyenge fényviszonyok mellett : Link
Esetleg valaki innen a fórumból töltötte fel ??? -
Cooler96
aktív tag
válasz
azért mert korom sötétben készültek a kollegák képei,persze hogy szar minőségűek,a 4x se tud jobbat sötétben...(és akkor ne is beszéljünk hogy ki az aki sötétben fotóz 0 fény mellett)egyébként sok dolog felróható a kamera alkalmazásnak és a feldolgozásnak,programcserével orvosolható
az intel pedig nagyon jó választás,úgy ahogy van hazavágja a tegrákat(kivéve a tegra 4-et,az új nagyágyút
)
-
válasz
No offence, nem azért írtam!
Mi mindent megteszünk, hogy átcsábítsunk!
Ma még videót is akartam Neked csinálni, hogy fel tudjam tenni tömörítetlen formátumban valahova, de sajnos nem volt rá időm...
Csak tegnap este vettem fel vele a tévét, de azzal meg sokra nem mész... -
válasz
eladogeppc #7898 üzenetére
Nagyon egyszerű: volt fény mikor fotózott!
Nézd meg, hogy ott hány vakus, full sötétben készült képet látsz...
Te itt most vakus képeket kérsz tőlünk! Ne egy szar led villanó miatt (mert ettől még a kameramodul lehet jó) ítélj el egy telefont...Sanszos, hogy a LG-dben jobb a villanó.Amúgy nem is értem, hogy miért gondolkodsz ebben a downgrade-ben!
-
andyTM
őstag
válasz
eladogeppc #7895 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
eladogeppc #7898 üzenetére
Hát nem tudom de full sötétben nem tudok mire fókuszálni ...
Ha van egy kis fény a háttérben és látom hogy mit fotózok akkor szép éles képet csinál -
w333
félisten
válasz
eladogeppc #7895 üzenetére
Tessék itt egy Kép és full sötétben készült
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #7892 üzenetére
Ahhoz képest, hogy 0 háttérvilágítás van és nem láttam hová fókuszáljak, szerintem egész jó lett. Meglepődtem rajta PC-n visszanézve, mert rosszabbat vártam.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #7882 üzenetére
Csináltam egyet gyorsan. Íme: [link]
-
heidricha
őstag
válasz
eladogeppc #7878 üzenetére
A GPS nálam nem teljesen kerek, de ha épp megy, akkor jól megy, és nem merülős. Autós navi minden ilyesmi kütyün töltőt szeret, bár egy órás Waze menet simán befér, és marad a telefonban szufla. Mivel nem erőlködik vele a proci (és a kijelző alap fényereje is jobb, nyugodtan lehet fixen alacsonyabb fénnyel használni), megkockáztatom, hogy ilyen jellegű használatban kevesebbet eszik a Blade-nél. Ha meg csak a track gyűlik, akkor 7-10% per óra lehet kb, de ezt is szór rendesen.
Az akksit teljesen másképp méri, mint a B. Ott órákig képes volt 100%-on állni, itt 97% 10 perccel utána, hogy leszedem a töltőről - ez a különbség viszont hamar eltűnik, összességében nekem teljesen hasonlóan mennek a %-ok mind a kettőnél.
A melegedés dettó, meghajtva a Blade tuti melegebb volt, ezt még eddig nem sikerült kellemetlen-melegre hajtanom, viszont egy alap langyosság szinte azonnal jelentkezik.
-
válasz
Azért nálam messze nem ilyen csúnya! Ha rákeresel, akkor valósakat is láthatsz!
-
andyTM
őstag
válasz
eladogeppc #7880 üzenetére
- kimenőm volt (ma) 10p 40mp + kb 2p USA (nem tudom, hogy ez számít-e), bejövőm kb 45p; szinkron csak, ha a wifi is ment, mobilnetem nincs. Volt még viberem 5p 42mp.
- most egyébként is tesztelem, hogy mennyi jön ki belőle kíméletesen
-
andyTM
őstag
válasz
- .... mondjuk én nem játszok, de ez látszik is:
-
TBG
senior tag
válasz
eladogeppc #7814 üzenetére
Attól függ. Kapsz érte plusz pénzt vagy 1-1ben cseréled?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #7814 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem eléggé a 4X HD-t ahhoz, hogy ezt cáfolni, vagy megerősíteni tudnám.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #7811 üzenetére
45 fok környékén szokott lenni. Nem nagyon fűt. A 32nm-es csík megtette hatását. A szintetikus tesztek meg nem sokat érnek. Két külön kódút, kétféle mérés. Nem mérvadó.
@galgocziz76:
Szia! Kérlek ne a fórumba hirdess, mert tiltja a szabályzat! Erre hozták létre a Hardveraprót. Köszi!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
eladogeppc #7809 üzenetére
Szia!
De igen, nyitva van. De rendszer elég speciális ahhoz, hogy forráskódok nélkül bármit is tudjunk vele csinálni. (Khm.. tudjak, a többieket nem tudom és nem is akarom se le, se fel emelni senki képességeit.).
A hálózati zárat a custom rom nem befolyásolja majd, akkor sem, ha nulláról van újraépítve. Nem ebben a részben lakik. Ahol van, oda nem tudok és nem is akarok benyúlni és senki más sem.
-
heidricha
őstag
válasz
eladogeppc #7804 üzenetére
1. Akkuidő használattól függ, mint minden okostelefonnál, nekem ha minimális "okos" használat mellett inkább csak telefonálok, este repülőzök, akkor 3 napot elmegy, lehet, hogy 4-et is (ilyen sokáig valójában sosem bírtam ezt a fajta használatot) de ez már a telefonálás mennyiségén, és az épp elérhető tornyok távolságán is múlik
Közepes (bármit is jelentsen ez) nyúzásnál (némi GPS trackelés, esetleg kis navi is, végig WiFi, telefon, fél óra játék) nekem 50% körül van, mire hazamegyek, ha a gyerekek nem mozizzák le a maradékot, neki mernék menni még egy napnak, de inkább naponta töltöm.2. Hangerő - ezt ki kellene próbálnod. Nem tudsz a környéken elérni egyet próbára? Lehetőleg legyen rajta PowerAMP is, abban elég jó eq. van.
3. Ez tudtommal itt (is) tabu. Amúgy meg bármelyiket, a jelenlegi ROM-ok nem allergiásak a függetlenítésre. Forrásból főzött ROM nincs, nem is biztos, hogy valaha lesz, a jelenlegiek "csak" custom ROM-ok valamelyik hivatalos verzióból.
-
atillaahun
veterán
válasz
eladogeppc #7804 üzenetére
Kimenethez nem értek, akkuidővel viszont én nagyon meg vagyok elégedve. Ahhoz képest hogy nagy dög kijelző viszonylag alacsony fényerőn elmegy ~8 órát is (ha más nem fogyaszt). A processzor és a rendszer fogyasztása is nagyon takarékos. Egyedül a WiFi zabál rendesen, bár más készülékekhez képest az is átlagosnak mondható.
Én most úgy töltöm naponta, hogy minden nap van benne 1-2 órányi filmezés is. Ha nem nyomkodod szerintem simán elmegy 2 napot is. -
Torento
tag
válasz
eladogeppc #7737 üzenetére
Most Wanted
Custom rom-ban van rá mód h a procit stabil 1.6ghz-re állítsuk.Én így játszottam.Gyári rommal nem hajlandó 1.2 fölé emelni az órajelet ennél a game-nél.(egyépként 600mhz és 1.6ghz között állítja igénynek megfelelően)Megy,bár nem tökéletesen...vannak pályák ahol szaggat (kb 20 fps)... és állt akkor is ha több ellenfél ellen kell menni...Kelzsoca
Akkor sajnos fel kell tennem a macedónt
-
válasz
eladogeppc #7737 üzenetére
Fix-en 1,6 GHz-re állítva a procit megy igen!
Ha többen vagyunk a pályán egyszerre, akkor lag-ol, de sztem nem vészes... -
bbpro
tag
válasz
eladogeppc #7683 üzenetére
Nenamark2: 45fps
-
xSide
őstag
válasz
eladogeppc #7683 üzenetére
-
TBG
senior tag
válasz
eladogeppc #7680 üzenetére
Miért? Jó ez az intel soc.
-
TBG
senior tag
válasz
eladogeppc #7673 üzenetére
Szerintem belátható időn belül hekkelt os nem lesz. LG-t akarod cserélni talán?
-
gonger
senior tag
válasz
eladogeppc #7673 üzenetére
ma egy T pontban próbálgattam GXI-t, azon az Antutu több, mint 12000-et adott!
ez meglepett, mert internetes tesztekben 7000 körüli értéket írtak róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- macOS PC-re
- Futás, futópályák
- Revolut
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest