- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
xSide
őstag
Folyamatosan tesztelgettem a böngészőket az elmúlt 3 hétben, tegnap/ma a chrome-ot használtam és a korábbi wifi adattalanságot nem tapasztaltam....
Rendszeresen előfordult gyári böngésző / opera mini / opera mobile / maxthon esetén, hogy kb 15-20 percenként semmit sem töltött be, értesitő sávon wifi ki/be után megint jó lett egy ideig. Nem tudom mi köze hozzá, de egy idegesítő probléma megszűnt vele! A router jó másik 3 telóval nincs gond.
Kellemes meglepetésként ért még a száműzött flash ellenére, hogy a youtube videók mennek (webm, h264) vele illetve számos online megosztó (tv, film). Lehet ezek után pc-n is kipróbálom, főleg a könyvjelzők szinkronja miatt, előtte azonban még a firefox is kap esélyt. -
w333
félisten
Nem akarok beleszólni de szerintem az "Első" hozzászólásban a ZTE Grand X IN Index kép nem az igazi
(elsőre olyan műanyag játéktelefonnak néz ki)
Szerintem ez sokkal jobb lenne: Link
Nektek mi a véleményetek ? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #7197 üzenetére
Persze.
Sok sikert a Samuhoz, én is az Advance-szal szemeztem még a GXI mellett, de talán részben a Blade-es múltam miatt is (semmi gondom nem volt vele egy-két lelassuláson kívül) választottam az utóbbit.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #7195 üzenetére
Mind kínai.
-
Winchester95
őstag
Inkább marad akkor az Advance +5k ért így a hozzászólások alapján.Igen.Nem fogok többet kínait venni.Csak a legjobbtól.
Megerősítettétek.
Több h.sz. em itt nem lesz.
Jóéjt mindenkinek. -
Canonfan
senior tag
Próbáld ki az [Alarm Clock Xtreme Free-t] én már rég ezt használom, ICS-nél a gyárit ki se próbáltam, nekem bevált!
-
-
Lacko87
tag
Azért ez a képernyő feloldáskori érzéketlenség, akkor tud igazán idegesítő lenni, amikor nem tudod felvenni a telefont mert nem engedi vagy nem tudod letenni ugyan ezért. Nekem mind a kettőben volt már részem
-
miresz
veterán
válasz
Coolmat #7185 üzenetére
Hát ez csodás. Tehát akkor vidéken nem lehet vele telefonálni. Akkor hogy a francba,hogy a másik telefonokkal meg lehet? Akkor mégsem a hálózat hibája szerintem.
Nekem ez a legőbb hibám a telefonnal,HOGY NEM LEHET VELE NORMÁLISAN TELEFONÁLNI.A többi piszlicsáré hiba. Erre kellene valami megoldás a custom ROM-okban! Van rá lehetőség?
-
szaszii
tag
válasz
oregremete03 #7183 üzenetére
Szia!
Zseblámpaként tényleg nem használható, szoftveresen le van tiltva talán, lehet azért, mert nincs benne hűtés és szétmenne huzamosabb használattól, de majd az okosak kijavítanak, ha nem jól tudom, használd a képernyőt zseblámpaként (fehér képernyő elég fényt ad, sok app van rá)videó formátumhoz meg fel kell, hogy rakd valamelyik custom romot, azokban megoldotta kelzsoca, a gyári sajnos nem engedélyezi
-
Coolmat
őstag
Ha visszakeresed a topikban én is panaszkodtam erre, végül csak egy magyarázatot találtam: 2G hálózaton ilyen tré a minősége. Mikor Budapesten vagyok gyakran előfordul, hogy 3G hálózatról visszavált GPRS-re hanghívás közben, ilyenkor panaszkodik a hívott fél, hogy pár mp-re kihagy vagy érthetetlen lesz a hangom. Itthon Esztergomban még nem tapasztaltam ilyet (3G van itt is), ezért félig-meddig hálózati hibának tartom a dolgot.
-
oregremete03
csendes tag
Üdv skacok
Lenne egy-két kérdésem a topicba, hátha tud segíteni valaki.
Nemrég vettem egy ZTE Grand X In-t és akárhogy próbálgatom a led-et, egyik programmal sem tudom használni mint "zseblámpa". Nem marad bekapcsolva a led, kb 3 másodperc múlva kikapcsolja. Elég idegesítő mert sok esetben jól jönne. De ez a kisebb gondom.
A másik kérdés az lenne, hogy, hogy lehet átváltani a videó formátumot 3gp-ről másmilyenre? Felbontást lehet állítani de fájltípust nem. 3gp-ben olyan ocsmány videót csinál mintha egy sima 3mp-es kamerával vettem volna fel...
A válaszokat előre is köszönöm, további szép napot! -
szaszii
tag
Üdv!
Megjött németből a fólia, rá is raktam, felül viszont kicsit ráér a fólia a közelségérzékelőre meg a kamerára, amiből annyit vettem észre, hogy most már nem csak teljes sötétségben kapcsol be a 4 alsó "gomb".. emiatt hagyhatom így a fóliát? lesz valami negatívuma, hogy rálóg kissé?a másik.. a napokban vettem észre, hogy a lehúzható értesítősávban van egy kis pixelhiba, de csak egy képpontos szerintem. ha emiatt visszavinném, kicserélnék vajon? engem nem zavar, észre sem vehető, de azért mégiscsak pixelhiba, eladásnál például lehet számítana (nem mintha megválnék tőle
), plusz a fagyások, restartok miatt is gondolkodom, hogy visszaviszem, de emiatt inkább várok a b05-re
-
Tomacko
őstag
Sziasztok !
Nem teljesen ide vág de mágis érdekes a dolog logikája az INTEL házánál :
Szóval ők kicsit máshogy gondolkodnak
Rossz beszélgetés: nálam is jelentkezik teljesen random a dolog, nálam nonstop 2G a hálózat, mert 90%-ban van mindig elérhető wifi a közelembe, és mivel a céges telefonszámomhoz elég körülményesen tudok majd hozzá rendelni egy mobil netet (2 hónapja pörgetem már a dolgot) mivel nálunk a cégnél nem minden olyan mint a valóságban
- szóval egyenlőre marad a 2G használata még egy ideig és igen nálam is a kezdetektől elő jön ez, de abszolut random, wifi meg minden egyébtől függetlenül.
Képernyő feloldás fagyás, érzéketlenség: na ez is olyan dolog, hogy nem lehet a wifi-re fogni. Én legalábbis nem tudom, kikapcsolt wifi-nél is van, hogy nem old fel a képernyőzár a gyári B04-s rom-l gyári képernyőzár. Valamint sintén teljessen függetlenül a wifi-től van, hogy hiába nyomom, húzom az ujjam, vagy csinálok bármit a kijelzőn nem reagál semmire, nyilván én is hibás vagyok benne, meg ritka dolog is, szóval meg várom a B05 frissítést aztán ha ezek meg lesznek akkor is akkor vissza viszem egy cserére, nem fogom felvágni az ereimet addig, tudom, hogy ilyen aztán jónapot
Ui.: én 74-s kiadású vagyok, hogy hozzászóljak a "koros" kérdéshez is
-
miresz
veterán
Sajnos nem oldotta meg a "vödör" hangot az sem,hogy csak a 2G hálozatokat engedélyezem. Már nagyon unom,hogy mindenki azzal kezdi a beszélgetést,hogy sz@rul hall,meg hallózik. Valami ötlet? Szóval nagyon jó telefon,csak azt kezdem unni,hogy telefonálni nem lehet vele.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hudini1993 #7175 üzenetére
Még azt sem lehet tudni lesz-e frissítés még...
-
beri95
csendes tag
válasz
atillaahun #7159 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet, keresek egy másik ébresztőt rá!
-
hudini1993
csendes tag
Nem lehet tudni pontos dátumot a 4.1-es frissítésről?
-
Cooler96
aktív tag
válasz
Winchester95 #7172 üzenetére
ekkora marhaságot....nincs selejtes darab
-
domerator
veterán
válasz
Winchester95 #7170 üzenetére
Hoppá...
-
Winchester95
őstag
Úgy néz ki GrandX IN lesz ha sikerült eladnom.SGS ADvancedet felemelték 2éves sima hűséggel..majdnem +10k val..
Ez a telefon így a tényleges Best Buy!
Továbbá elmondásaitok alapján nem egy "kínai vacak". -
andikaaa
aktív tag
A fémes kinézetű, de valójában műanyag kereten nektek nem jelennek meg apró, nagyon halvány karcok? A keret alsó részén is vannak pici hibák.
-
mediumgecso
őstag
válasz
philoxenia #7163 üzenetére
A szintetikus tesztek sz***rt se érnek ezt mindenki tudja....de én nem az áráról beszéltem és nem a kijelzőjéről, hanem arról hogy nagyon gyorsan teszi a dolgát, és vszínű az Advance is gyorsabb lesz a JB-vel
-
t181
senior tag
válasz
Coolmat #7164 üzenetére
Ezt nem hiszem el. Tudtam, hogy az ICS-ben van ilyen fícsőr, ez volt az első, amit kipróbáltam, csak Én mindig, szándékosan hamarabb nyomtam a vol-down gombot...aztán gyorsan bele is nyugodtam, hogy biztos a ZTE nem akarta ezt a dolgot.
Most meg elsőre valamiért direkt megpróbáltam egyszerre nyomni...és sikerült.
Szóval Köszönöm! -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun #7161 üzenetére
Szerintem oda azért írtam be, mert a roothoz először kell egy insecured kernel, itt értelemszerűen a magyar romból van megműtve a boot.img, majd a művelet végén megy vissza az eredeti boot.img (szintén a Magyar romból)
Nem néztem meg mélyebben, de md5 hash-re különbözik a Magyar és a Lengyel boot.img.
A bin4ry féle root mehet ki nyugodtan, ott nem történik boot.img csere.
-
Coolmat
őstag
Screenshot készítése: hangerő le és power gombokat nyomd egyszerre kb. 2-3 mp-ig (rá kell érezni a dologra). Ez elvileg minden Androidon így működik 4.0-tól.
Az S Advance és S3 Mini témához: biztosan van multicore támogatás a 2.3-as Advancehez is (elég megnézni egy Linpack multi-thread eredményt), csak azt nem a Google, hanem a Samsung reszelte hozzá. 4.1-el biztosan "smoothabb" lesz már csak a project butter miatt is, de elképzelhető hogy ez antutu meg egyéb pontszámokban nem fog tükröződni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
mediumgecso #7160 üzenetére
Nem túl meggyőző, bár ez másik verzió a kijelző nem igazán szép, ráadásul ugye a felbontás is jelentősen kisebb...518 400 vs. 384 000 pixel....
Erősen túlárazott az a telefon...
-
t181
senior tag
válasz
atillaahun #7159 üzenetére
A kétszáz viszont -szerintem- kevés. Nekem már egy jó ideje nem volt újraindítva, és nyomkodom is rendesen, minden fut, ahogy akar, és így van 410MB RAM-om.
A zárképernyővel bajlódóknak: tegyétek fel a widgetlocker-t. Ezzel helyettesíthető a gyári. Egy halom egyéni feloldó van hozzá, widget-eket pakolhatsz, és egy csomó mindent állíthatsz benne. Szóval lazán jobb, mint a gyári. A progi nem nyúl bele a /system-be, tehát ha letörlöd, akkor ugyanúgy meglesz a gyári.
Más: hogyan tudnék képet lopni telóról? Próbáltam egy jó pár programot, de vagy nem csinál semmit, vagy fekete képet készít.
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85 #7116 üzenetére
"Szóval: root >> ugyan úgy megy mindegyiken mindkét módszer (ko9 és apeelme is csinált a bin4ry féle eljárással és ugye mi Zsocával egy exe-s csomagot). Szóval itt megy minden, root, unroot."
De akkor miért van Ide írva, hogy a root is "hungarian users only"?
Unroot-ra pedig akkor van egyszer Ez a megoldás, másszor meg a gyári rom visszatevése? Ezeket nem tudják a külföldiek is megcsinálni?
Most akkor fordítsam át mindkét root-olós megoldást, vagy elég csak azt kitenni végülis amelyiknek unroot része is van?(#7162) t181
Igen sajnos a Beállítások > Alkalmazások > Futó > szabad RAM abszolút hülyeségeket mutat, sose értettem mire alapoz, vagy honnan veszi az adatokat. Ha felteszel bármilyen rendszer monitorozó programot, pl. Elixir2, az máris megmutatja a valós értékeket.Egyébként nem a képernyőzárral van gond, én nem használok semmilyet, mégis fagyogat. A WiFi szarakszik.
Képernyőmentést pedig a hangerő LE + power gomb egyszeri lenyomásával tudsz csinálni.
-
atillaahun
veterán
(#7123) w333
Nekem eddig max 650 MB szabad RAM-ot sikerült összehozni, de azt is úgy hogy kidobáltam a rendszerprogramok nagy részét (kb. 20 maradt), plusz letiltottam Autostarts-al az összes felesleges cucc elindulását, és így is csak közvetlenül reboot után van annyi. Szóval azt a 6-700-at nem tudom honnan szedted, de normál uptime-os rendszer alatt biztosan nincs annyi, legfeljebb 200 körül. Bár ez így van jól természetesen.(#7126) beri95
Nekem is csinált tegnap hülyeségeket a gyári ébresztő, leszürkítette valamiért a csengőhangokat, és bármit nyomtam neki, nem engedett választani belőlük. Mostanra helyrejött. Szerintem próbálj ki egy másik ébresztőprogramot is.
Az időt meg néha nálam is beltelik pár mp-be mire frissíti, de ez így volt eddig minden telefonon, szerintem az normális.Más.
Tegnap este óta elkezdett nekem is durván fagyni a képernyő bekapcsolgatásokkor, ez már kb. a 4. alkalom. Asszem ennek az lesz a vége, át kell állítsam, hogy csak ébrenlétkor kapcsoljon be a WiFi, mer alvó módba valamitől megdöglik, és viszi a rendszert is. -
-
miresz
veterán
Valami megoldás létezik már a "vödör" efektusra? Azért kérdezem mert nagyon sokan panaszkodnak,hogy vagy nem hallanak,vagy mintha vödörbe beszélnék,vagy szaggatottan.
-
ko9
addikt
válasz
Keeperv85 #7145 üzenetére
Vendor és Device ID-ket nézted? Eszközkezelőben, az eszközön jobb klikk, tulajdonságok - Részletek fül - Hardverazonosítók (ha esetleg nem tudnád
)
Ha ez a RAZR i recovery, akkor biztos, hogy nem lesz jó. Felismeri, mert CWMnek külön adb rendszere van, viszont az eszközID, amit kérni akar, az nincs benne a kernelben/ramdiskben. -
petike2014
aktív tag
Nem vagyok samsung fan egyáltalán, volt GXI-m is meg sok másik telefonom is, a lehetőségekhez mérten mindent kipróbálok (perpill desire c-t meg mini2 -t nyúzok) . Fogalmazzunk úgy,hogy natívan csak a 3.0+ eseten támogatja a droid a több szálasítást, több mag kihasználását. Figyelmedbe ajánlanám a beszélgetést
-
w333
félisten
válasz
petike2014 #7144 üzenetére
Ugye te fanatikus Samsung felhasználó vagy ?
Kérlek nyugodj meg! és hidd el nekem hogy mind a 2 magot maximálisan használja a telefon(#7145) Keeperv85:
Esetleg másik usb ?
-
petike2014
aktív tag
Téves az információ. 3.0 felett használ több magot/szálat az android, így az S adcancedben 1magot használ csak a rendszer a JB frissítéssel viszont már fogja mindkettőt. A JB-nek közel azonos a hw igénye mint az ics-nek -> 600mhz armv7, 512MB ram, adreno 200. (ezzel a hw-el minden animáció és flash is használható már)
-
devpetx
csendes tag
Meglehet oldani a telefonon, hogy adott időtől időig rezgőn legyen vagy lenémítva legyen?
-
w333
félisten
válasz
agressor12 #7131 üzenetére
Valószínű hogy nem úgy támogatja az Intel procit ahogy kéne !
A fejlesztőnek kell írni hogy frissítse és vegye figyelembe hogy létezik Intel proci is az ARM-en kívül -
szezso15
addikt
válasz
agressor12 #7131 üzenetére
Volt már róla szó, fel kell tolni a procit folyamatos 1,6Ghz-re, és akkor oké... Mondjuk gondolom, hogy ilyenkor zabál is ezerrel..
-
agressor12
senior tag
NFS:Most Wanted-ot próbálta valaki?Nekem eléggé szaggat,lehet csak optimalizációs probléma,de így játszhatatlan.
-
w333
félisten
válasz
sunyijanika #7128 üzenetére
A 2.3.6 -al is teljesen kihasználja a 2 magot !!!
És a Jelly Bean-nek sokkal nagyobb a hardver igénye
Dizájn-ban bíztos nagyon szép lesz de hogy jóval lassabb az biztos -
miresz
veterán
Érdekesség
-
beri95
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a telefonom nem volt hajlandó ébreszteni. 9:00-ra volt beállítva, de nem csörgött. 10:11-kor feloldottam a bill zárat hogy megnézzem mennyi idő van ilyenkor és akkor állt neki végre ébreszteni. Mitől van ez? Van valami megoldás?
Olyan is volt már hogy a képernyő zár feloldása után csak később frissítette az időt (kb 4-5 másodperc). Ez is mitől van?Esetleg van köze egymáshoz a 2 problémának?!
-
sunyijanika
tag
Köszönöm! Igen próbálom a pro és kontrákat összegyűjteni. Jelenleg a Grand X IN -hez húz a szívem.
-
nbukta77
addikt
válasz
sunyijanika #7122 üzenetére
En is a ketto kozott varialtam es a GXI - t valasztottam. Nem bantam meg.
-
w333
félisten
válasz
sunyijanika #7122 üzenetére
Szerintem ezzel minden elárulok
ZTE Grand X IN : 11600 Pont > Antutu
Samsung : 7500 Pont > AntutuAz összes 1GB használja és a szabad RAM : kb. 600-700 MB
-
sunyijanika
tag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem ami foglalkoztat, remélem tudtok válaszolni:
1. Az - Intel Atom Z2460 (1,6 GHz - 1 mag, két száll) / PowerVR SGX540 (400MHz) (ugye ez a telefon) vagy a
- Cortex-A9 (1 GHz - 2 mag) / Mali-400 MP (Galaxy S Advance) a gyorsabb CPU-GPU páros? teljesítmény tesztet nézve elvileg az Intel Atom jobban teljesít. ti mit gondoltok erről, jól látom a teszteket?2. Ugye ebben 1 GB RAM csücsül. A telefon mennyit lát/tud felhasználni ebből?
Köszönöm a válaszokat!
-
junkpod
veterán
sziasztok!
Kíváncsi lennék, hogy pár problémám amit itt részleteztem, nálatok is fenn áll-e? (ICS, ZTE vagy csak custom ROM probléma?)1. Galéria nem jeleníti meg a szinkronizált Picasa (Google Fotók) képeket
2. Nincs olyan opció a névjegyzékben, hogy "csak telefonszámmal rendelkező" névjegyeket mutassa.Köszi
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
atillaahun #7112 üzenetére
Megpróbálom érthetően megfogalmazni mi a gond, hátha sikerül. Előre is bocs ha nem.
Szóval: root >> ugyan úgy megy mindegyiken mindkét módszer (ko9 és apeelme is csinált a bin4ry féle eljárással és ugye mi Zsocával egy exe-s csomagot). Szóval itt megy minden, root, unroot.
Recovery: az alap recovery (3e) kapott egy egyedi kulcsot, ami arra készült, hogy csak ZTE által jóváhagyott, aláírt zip-et verifikálja. Mivel ezt az RSA kulcsot nem ismerjük, így a recoveryben lévő kulcsot kivettük és tesztkulcsra cseréltük a custom romok alatt.
A baj ott kezdődik, hogy itt nem áll meg a dolog, ugyanis a gyári recovery az update-binary-n keresztül kéri az assert ellenőrzést, amiben megkapja az ro.product.locale értéket is a build.prop-ból. Amennyiben ez ütközik a recoveryben előre várt értékkel, abban a pillanatban megszakítja a telepítést. Ezt az értéket nem ismerjük a recovery oldaláról, tehát nem tudjuk hogy hol rögzítették az egyes verziókban, bár ha tippelnem kéne azt mondanám, hogy összeolvassa a default.prop fájlt a build.prop-al és máris lebukik, aki valami trükkel próbálkozik valaki.
CWM: sajnos vagy nem sajnos, az adb nem akar menni a recovery alól, így apeelme és én is vaktában találgatjuk, hogy vajon miért dob vissza egyetlen elindulás után végleg a CWM alá. Bizonyára ír valahová a gyári egy flag-et (tipikusan a misc partícióra szokott), ahová ez nem tud írni. A nagyobb gond az, hogy itt nincs misc partíció. Nincs továbbá boot és recovery partíció sem. Legalábbis a klasszikus értelemben biztosan nem,
-
Bill0121
csendes tag
válasz
tompysoft84 #7090 üzenetére
Üdv! Nekem van mind két teló! ot995 és gxi is. mire vagy kiváncsi?
-
andyTM
őstag
válasz
- te jól tudsz fogalmazni; valahogy tedd érthetővé, hogy van egy ilyen "baki" ebben a rom-olásban, nem kell túl lihegni, csak ne érje őket váratlanul, mint a lengyel kollégát
-
andyTM
őstag
válasz
"Akkor én értek félre valamit vagy mire mondja AndyTM, hogy el kell kérni a külföldiektől a gyári rom-jaikat?"
- mivel a "konyhások" (ahogy egy fórumtárs jelzőét idézzem) önzetlenül, szabad idejüket, tudásukat, energiájukat felhasználva próbálnak nekünk usereknek segíteni, akkor ez a minimum, hogy ebben segítségükre lesznek; konkrétan kell a visszajelzésük arra, hogy mi működik és mi nem, hogy kiderüljön mennyi régiózárt kell "legyártani". Elképzelhető az is, hogy a régiózár nem csak egy adott országra vonatkozik, hanem ténylegesen mint "régió"; összevetve esetlegesen több ország.
-
atillaahun
veterán
válasz
#40993792 #7108 üzenetére
"De igen, a ZTE honlapján ott vannak a csomagok, az adott országnak megfelelő részen."
Akkor én értek félre valamit vagy mire mondja AndyTM, hogy el kell kérni a külföldiektől a gyári rom-jaikat?"Viszont ahhoz, hogy pl. egy lengyel user vissza tudjon állni a stock romra, Zsocának kellett egyedi recovery csomagot gyártania. A hungariandroid-on megtalálod a beszélgetést."
Igen olvastam, de most a root-ot kérdezem.
Mert azt értem, hogy ha valaki felküldi a módosított Recovery-nket akkor nem fog neki visszamenni a mi gyárink (bár itt nem vágom hol akadna el a dolog), meg az is tiszta, hogy az ő gyári ROM-ját csak a saját gyári Recovery-jével tudja visszarakni, amit először külön meg kell csinálni.
Amit viszont nem értek az az, hogy ha csak ki-root-olja a telóját a mi megoldásunkkal, akkor ő arra a gyári sértetlen Recovery-jével miért nem tudja visszahúzni a saját gyári rom-ját a ZTE oldaláról?(#7110) xSide
Kicsit szögeltem rajta, remélem most már egyértelműbb. -
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #7103 üzenetére
Root nem szükséges a custom recovery és custom rom felrakásához, szerintem ezt jó lenne hangsúlyozni és elkülöniteni...
- stock rom esetén root menete
- custom recovery és custom rom felrakása (alapból van root)ui. egyébként tömör, egyszerű a leirásod és nem nyakatekert
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Winchester95 #7102 üzenetére
Két dologhoz akarnék csak hozzászólni:
1. A zenehallgatás abszolút jó a GXI-n, egy közepes fülessel is (4 ezres Philips) jól szól már, a Denonommal pedig nagyszerűen. Agybadugósakról beszélek.
2. A fényképező meg kétarcú. Tud gyönyörű képeket is csinálni megfelelő képviszonyok mellett, este viszont szar, na. A villanója elmegy, de nem fog kiváltani még egy közepes kompakt fényképezőt sem. Amire én használom (bulifotók, egy-egy elkapott pillanat ha épp nincs nálam a fényképezőm), tökéletesen megfelel.
A minőségérzet meg összehasonlíthatatlanul jobb a Bladenél, és tapasztalatból beszélek. Semmi nyikorgás-recsegés nincs, és nekem külsőre is kimondottan tetszik. -
andyTM
őstag
válasz
atillaahun #7103 üzenetére
- csak tedd még hozzá, hogy ez csak magyar készülékeken visszaállítható, valamint aki tud segítsen a honos gyári szoftver elérésében adott országában.
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #7076 üzenetére
Na kezdésnek a root meg a keret megcsinálásához volt kedvem, ilyen lett az XDA-s post. Akit érdekel nézzen rá, hogy rendben van-e, linkek működnek-e, mit tegyünk majd még bele, stb ...
Ja igen akartam kérdezni, hogy külföldieknek is jó lesz a mi driver csomagunk, vagy linkeljem be mindenkinek egyenként a saját országához valót a zte oldaláról?
-
Winchester95
őstag
válasz
#40993792 #7086 üzenetére
Kösz a választ
Blade: Meg meg akadt,kritikán aluli hangzás füles és hangszóró terén is zenelejátszás közben.
stb...
De a lényeg az Alcatelnél volt:
(Igaz azzal viszont a zenehallgatás a legjobb volt)És rohadt jó fülest is csináltak hozzá.
Bevilágító gombok.Újraindulás.Melegedés.Nem egyenletesen világító gombok.Képernyő szélén nem volt jól összeragasztva.Videófelvételnél mesterséges fénynél akadt a videó gyárilag.(nem is lehetett kikapcsolni) ment vagy 4-5 fps el.
Fényképezésnél a színek nem azt adták vissza amit kellett volna.Narancssárga helyett már már piros volt az egész...
Recsegett az egész mert nem volt jól összeragasztva a keret.
Köhögtél egyet és a műanyag krómszerű keret már karcos is volt.Szóval a GrandX IN és a Galaxy S Advance között gondolkodom.
GrandX IN nél csak ennyi kérdés merül fel bennem:
Mi lesz ha selejtet kapok?Megint szaladgáljak vissza Tmobilba de ha köcsögök akkor várhatok megint hiába kötelesek cserélni volt már rá pl.
Ezeknél a kínai telefonoknál a zenelejátszás nagyon gyér.Recseg ropog halk akad stb...
Kamerától is félek.(Ez egy nagyon fontos szempont.) Tud e olyan képeket mint egy Xperia Neo.Vagy legalább jobbakat mint egy LG Optimus 3D?
+Az összeszereléstől, recsegés ropogástól is félek...
SGS Advancenél is lehetnek esetleg ilyenek de ennél sokkal kisebb az esély meg azért ez még is Samsung.....De ahogy az LG Optimus 3D vel megjártam.(Akadozó videófelvétel,zenelejátszás,nagyon gyér fényképezés1080p ben való sötétedés stb...) Pedig ez 150ezres telefon volt.:....
Frissítést is egy éve ígérik....
Szóval engem már nem nagyon hat meg a márka....Hallottam sok rossz dolgot más gyártótól is....Szóval egyfajta megnyugtatásra vágyok hogy azért nem egy gagyi telefon ez.A ZTE oda tette magát.Még annál is jobban mint anno a Blade-nél.(Ott is volt elég sok baki). És hogy ha megveszem nem fogok benne csalódni és nem fog szétesni a kezemben
Nagyon csábító ez az 1GB Ram meg a 900x es kijelző és a többi.De már az Alcatellel is megjártam.Meg a bladel is.
Láttam olyat is hogy valakinek nem úgy érzékel a képernyő....Van ilyen is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest