- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
valikund #17377 üzenetére
Így van, adatkapcsolat. Illetve csekkold le, hogy a hely szolgáltatások között a 2 középső (műhold, A-GPS) be legyen kapcsolva!
Persze hiába van adatkapcsolat engedve, ha a környéken meg nincs használható adat-képes lefedettség. Legalábbis szerintem nekem ilyen is volt egyszer!
-
madmike
őstag
-
válasz
valikund #3555 üzenetére
Ez az úgynevezett aszimmetrikus kialakítás, nagyon kedvelem, de nagyon kevés gyártó használja. A rövid része a bal, a jobb részét pedig a nyakad körül, hátulról kell elvezeti, mint egy nyakláncot. Ha agybadugós fülest adtak volna mellé, örültem volna, de ez kiesik a fülemből. A kialakítás előnye, hogy csak egy oldalról megy vezeték, én ezt sokkal kényelmesebbnek találtam, nem akadt el, könnyű volt elvezetni. Anno a CX300as is ilyen volt, de szerettem...A gyári headset egyébként felvevőgombos, de hangtárcsázásra nem alkalmas, ha nincs hívás, mindig a zenelejátszó play/pause funkcióját látja el a gomb.
A hívás előtti másodperces szünet MINDENKINÉL fennáll? Például rizso, nektek a családban kettő is van, ahogy olvastam, mindkettőnél tapasztalható a jelenség?
Már nagyon úgy vagyok, hogy visszaküldöm, (szerintem a 3 napos cseréből kiestem már, szerdán délután hozta a futár), ezt csütörtökig megtehetem, és rendelek egy másikat. Egyszerűen imádom, mert semmi hibája, csak a hívásokkal kapcsolatos anomáliákat tapasztalom. Ami nagyon érdekes, hogy nem állandó egyik jelenség sem (csak a másodperc szünet)...
Oh, a videófelvétel nálam kicsit "remeg". Olvastam a digitális stabilizálásról. Hol lehet ezt állítani? A videónál csak felbontás lehetőség van...A kamerakezelő szoftvert kicsit jobban megcsinálhatták volna, hogy ne legyen ekkorra hely jobb oldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ingatlanos topic!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged