-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Widgetlocker-ben be lehet állítani, hogy tiltsa le az értesítési sávot (emlékeim szerint root nélkül is megy). A gyárinál tényleg le lehet húzni, de ugye a kijelzőfeloldás gombbal megy, illetve csak érintésre reagál a kijelző, a nyomásra nem, így nem tudod zsebben lehúzni a sávot.
-
rizso
addikt
Nekem nagyon bejön a súlya - pont ezért is van minőségibb érzete! S2-nél nehezebb, Sensation-nél meg talán valamivel könnyebb (de lehet, hogy csak a műanyag vs fém zavar be egy kicsit). Szerintem pont ideális, ennél nem több, de kevesebb sem.
Más: kezdenek szállingózni a különböző kiegészítők is. Pl. ez a tok elég patent (legalábbis Sensationön egy ilyesmit használtam, meg öcsém Ray-én is ilyen van), és az ára sem vészes. Holnap ha átmegy a PP számlámra a pénz, meg is rendelem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest