- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
valikund
csendes tag
Sziasztok!
Tmobilnál vettem a mobilomat körülbelül 1,5 éve. Mostanában hirtelen kezdett problémázni. A wifi szakadozik a gps egyáltalán nem megy, képernyőt nem lehet megforditani, a bal fülhallgató iszonyuan sipol (tuti a mobil hibás), érintőképernyő akad, és a legrosszabb hogy hiváskor gyakran kiirja hogy az android.com alkalmazás leáát és ilyenkor nem lehet többet hivni vele. Szerintetek van értelme garanciáztatni, kicserélik még vagy csinálnak vele egyáltalán valamit, vagy vegyek uj mobilt? -
valikund
csendes tag
Sziasztok! A mobilom novemberben vettem, de mostanában vettem csak észre, hogy egyszerűen nem talál gps jelet, bárhol is vagyok. Tapasztalt más is ilyet, vagy csak az én mobilom gyári hibás?
-
valikund
csendes tag
A mobilban működik a gps?
Valamint, ha igen, mennyibe kerül a használata, hol lehet aktiválni? -
valikund
csendes tag
Valaki letudná írni pontról pontra, hogy hol tudom kikapcsolni azt, hogy email érkezéskor megszólal a mobil, az se baj ha az smseket se hallom.
-
valikund
csendes tag
Sziasztok!
Még új a mobilom, és van benne két idegesítő beállítási hiba, amit a világért sem tudok korrigálni.
1. Az ébresztő csak akkor működik ha a mobil be van kapcsolva
2. Ha emailt kapok akkor fölpittyen a mobil
Légyszi, aki tudja ,hogy kell ezt megoldani az segítsen.
Előre is köszönöm. -
valikund
csendes tag
Sziasztok!
A zte grand x az első androidos telefonom, még csak egy napos, de nagyon tetszik, viszont lenne néhány kérdésem.
A gyári fülhallgatóm egyik fele kb 4x olyan hosszú mint a másik, ez hibás gyártmány, ha nem akkor miért ilyen?
Kell az akut 3x lemeríteni teljesen és föltölteni mint régi telóknál, vagy ezt már nem?
Hogy lehet egy programból kilépni, mert én azt vettem észre, hogyha megnyomom a vissza gombot, akkor háttérben fut még a program.
A telefon specifikációjában 4 giga háttértár van, nekem csak 1 gigát lát a fájlkezelő. Most tényleg 3 giga maga az android(ennél még a win xp is kisebb)?
Aku nálatok meddig bírja, mert nálam kb 4 óra nyomkodás után kifogyott a szuszból?
Érdemes rá fóliát venni, milyen pluszt ad, illetve ami eredetileg rajta van azt lekell szedni, csak porfogó?Előre is köszi a válaszokat
-
valikund
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje gonolkozom, hogy vegyek-e egy Grand X-et, de lenne néhány kérdésem.
Várható, hogy készül a mobilarenán vele egy teszt?
Sokat olvasgattam a fórumot, de nem tudtam leszűrni, hogy akkor most lehet-e rootolni vagy nem?
A gyártó tett rá igéretet, hogy csinálnak fm rádióhoz egy drivert, vagy egyáltalán nem lehet, tudni, hogy megoldják-e a problémát?
És végül, hogy ha nem lehetlesz rootolni akkor mit vesztünk vele, pl. lehet-e root nélkül külső forrásból nem jogtiszta szoftvert felrakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- OLCSÓ MONITOROK
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest