- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Nálam kb ez van úgy, hogy nem veszek csak havi 5$-os havi passt 2025 eleje óta 'addig 100% F2P voltam' illetve kimaradt valamennyi idő 1.0 és Mount Firmament update közt. 'Ja és én is elég gyakran lépek be éjfél után, hogy ja gyors le kéne tolni a napikat legalább a reset előtt
'
Trophy-t nem farmolok mint ahogy achievement-et sem semmilyen játékban mert engem nem érdekel ez kb csak abból van, hogy simán játszom a játékkal ahogy nekem tetszik.
-
PaulMP
csendes tag
-
Na megnéztem most pontosan (köszi nonsen5e a leírást arról, hogy lehet ide visszajutni
):
15686 pontom van:
6240/10000 (login)
8000/8000 (5* Resonator or weapon)
1446/1600 (Trophy)Szoktam költeni a játékra a BP és a 30 napos cuccon felül, pl. a 2db 10USD-s bundle-t sokszor megveszem (ez ad 5 pull-t és vmennyi Astrite-ot).
Meg most a 10USD-s új pakkot is megvettem, mert az nagyon jó ajánlat volt. -
nonsen5e
veterán
válasz
nonsen5e
üzenetére
142 roll ment el rá. Az legalább kicsit kárpótolt, hogy a fegyver a patchenkénti 7 ingyenből meglett.
Login event nekem 7474. Össze kéne pár trophyt farmolni gyorsan.
Első loginkor ugyan felugrik, de utána jól eldugták, kellett egy idő mire megtaláltam.Esc menü -> "・・・" gomb a profilkép mellett -> Starpaths Intertwined.
-
Daelion
őstag
Na akkor most kivételesen én sem rontom itt az átlagot.
Szerencsére nyertem a 50/50-et valahogy 60 pull után.
Fegyver még nincs de arra is lesz elég időm illetve van elfekvőben egy lvl 90-es Emerald of Genesis addig jó lesz rá az is mert az a 2.-ik legjobb elvileg.
Eventből nálam is meglett egyből az összes reward de már nem emlékszem mennyi pont volt.
-
nonsen5e
veterán
-
PaulMP
csendes tag
Huh, megint meglett az 50/50 most már 3x egymás után, nem tudom meddig tart ki a szerencse, ~60 pull volt így Aemeath ~45 a fegyója.

-
Daelion
őstag
Hát én meg tudlak érteni, sajnos egyre drágább hobbi már ez a PC-n gamelés ha új játékokkal is akarsz érdemileg játszani és akkor is simán belefutsz mindenféle szarul optimalizált csodába.
'itt most nem Wuwára gondolok hanem kb akármire manapság..'Sztem én sem fogok egy jó ideig gépet fejleszteni aztán elég lesz amíg elég.

-
Dewri
aktív tag
Ryzen 1500x, GTX 1050Ti...
Új játékokra már rá se próbálok, ilyen online ingyenes cuccokkal elvagyok. WuWa nagyrészt low minden, a most indult Arknights Endfield (PC) very lowon megy... A HoYoverse bejelentett új Unreal 5 engines játéka már nem is fog menni szerintem... -
Daelion
őstag
Jah én is észrevettem, hogy mennyire megy felfele a gépigény ha tartani akarod a max grafot.
Én is kb a világ életemben budget-mid range felhasználó voltam kb a mostani gépem a legjobb amim valaha volt talán arányosan/időszakilag a 2008-as 8800 GT/2 magos AMD rendszerem volt ilyen jó ami igazából akármit elvitt ami akkor volt játék. 'Crysis 1 azért betett neki mint mindenki másnak
'
Teszem azt valaki elkezdett játszani Wuwát egy ilyen átlag pár gen előtti Intel/AMD procin meg egy 6 gigás 1060-on vagy RX 400-500 as szériás AMD-n ami akkoriban simán elég volt most meg vakarhatja a fejét lowon kb..
Én nagy néha be szoktam lépni telón, hogy új karira toljam a pullokat meló közbe mert nem bírom kivárni vagy max néha letolom rajta a napikat gyors ha esetleg kimaradt vagy nem kerültem a géphez.
Poco X6 Pro-m van de kb medium-low keveréken FSR-el úgy ahogy játszható de inkább nevezném szenvedésnek azt.
'Nincs az az isten, hogy én ezen akarnám ténylegesen játszani a játékot meg a sztorit..' -
PaulMP
csendes tag
Na igen, nekünk ez maximum bosszantó, de sokak egyáltalán nem tudnak játszani az alacsony FPS miatt.
Óriási a kontraszt persze grafikában is az 1.x meg mondjuk a 3.x régiók között, de hát a gépigény is 2-3x ára nőtt... na és akkor ott vannak azok akik mobilon játszanak.
-
Daelion
őstag
Jah ez kb az eddigi legdurvább hely amit találtam a játékban ahol kb meghal az egész rendszer mert csak.

Én nem játszom Afterburner overlay-el az csak fut a háttérben de itt annyira érződött, hogy valami nem oké hogy bekapcsoltam hotkey-el azt akkor néztem hogy hu bazzeg mi a fene történik itt.
Azért mondjuk ilyenkor tudom sajnálni meg megérteni azokat akik panaszkodnak a játék performance miatt ilyen budget gépekről amiken elkezdték játszani régebben.
Szoktam olvasni a panaszokat kommentekbe, hogy még 30 FPS sincs meg nekik ezekben a régiókban aztán mi meg itt panaszkodunk mert beesik az FPS max grafon.
#569 Renok
Semmi gond én csak ilyen vagyok mert ez is az egyik hobbim, hogy hardver performancet tesztelek meg követek és ezt elég komolyan veszem néha.
-
PaulMP
csendes tag
-
Daelion
őstag
Csak mielőtt megkérdőjelez valaki.
Direkt rányomtam még a max stabil GPU OC profilomat is MSI afterburnerbe csak amolyan biztos ami biztos alapon.
RT Off:
RT max:
Na pont ezért nincs értelme ki be kapcsolgatnom mert semmit sem számít nálam.
FG persze itt ki volt kapcsolva csak DLSS 4.5 preset M ment amit viszont nem vagyok hajlandó lekapcsolni mert sztem sokkal jobban néz ki mint az a fene tudja miféle 'TAA gondolom' AA amit a játék használ alapjáraton. -
Daelion
őstag
Mert nekem tetszik, pont annyit ad a játék kinézetéhez extrába ami még illik is hozzá szerintem.
Eleve ahol van FPS drop városba ott RT nélkül is van mert nem a GPU kevés hozzá mint ahogy fentebb említve volt.
CPU/memória limiten vagyok azt akkor már miért ne nézzen ki jobban a játék ha amúgy sem menne jobban.
RT nélkül is ugyan olyan instabil azokon a helyeken, ezt már nagyon sokat tesztelgettem és nem éri meg kikapcsolnom.
Framegen 'x2 max 3' amúgy engem semennyire sem zavar egy single player játékba, több játékban is használom gond nélkül amíg van kb ~60 FPS nélküle. Illetve én úgy vettem észre, hogy in game engine átvezetőkben magától lekapcsol a framegen szal azokba nem zavar semennyire sem bele. -
Daelion
őstag
Bloom-ot én már több mint 1 éve lekapcsoltam de nekem nincs is HDR-es monitorom tehát passz. 'Ezen meg nekem jobban tetszik ha le van kapcsolva'
Az volt a poén, hogy amikor elsőnek bejött a RT a játékba nekem egy 3060-Ti volt és azt nem támogatta hivatalosan.
Azt is meg lehetett buherálni ilyen szerkesztéssel, hogy működjön és azzal kevesebb gondom volt mint most amit már hivatalosan be lehet kapcsolni a játékba.
Szal ja ilyen téren tényleg csinálnak furcsaságokat.. -
PaulMP
csendes tag
Igen csökkentettek a draw distance-on. Ini szerkesztéssel meg lehet oldani, meg más grafikai furcsaságokat, de nagyon belassul tőle a játék, nem nagyon éri meg. A régi bloom-ot mondjuk visszakapcsoltam, ini-ben, mert az új amit 3.0-val hoztak be szerintem borzalmas, de én HDR grafikai mod-al játszok, és azzal jobban kijönnek a problémák.
3.1 ben jön hivatalos HDR támogatás, hát kíváncsi leszek jobb lesz-e amit mi csinálunk, de sajnos nem hiszem
nagyon kevés fejlesztő ért hozzá. 2025-ben egy kezemen meg tudtam számolni hány olyan játék jelenet meg amiben technikailag jó HDR volt, konkrétan 3. -
Daelion
őstag
Hát a gyorsabb memória az most felejtős mert én DDR 4 alapú rendszeren/alaplapon vagyok és nem most fogom lecserélni amikor ilyen árak vannak.

Illetve azt is észrevettem, hogy valamit csináltak a draw distance-al 3.0 update közben mert nagyon feltűnő ahogy ki-be rendereli a füvet/fákat-stbt a játék miközben Rinascita nem csinálta ezt amikor kijött az a update.
Septimont sem csinálta eleinte csak gondolom annyi panaszt kaptak a performance miatt pláne a gyengébb gépeken vagy isten ments telón, hogy ezzel próbálták javítani a helyzetet.
Sztem ezzel csak annyit értek el, hogy ugyan olyan szar maradt és most már a pop in problémát is behozták.
'már próbáltam egy ini file szerkesztést is ez miatt de nem nagyon segített'Szerencsére a nagyobb városokon kívül/end game tartalomban nincsenek észrevehető FPS dropok tehát azért el tudom viselni azt a pár percet amíg azokon a helyeken mászkálok.
-
PaulMP
csendes tag
Oké pontosítok, ahhoz, hogy 4k-ban maxon tudj játszani DLSS-el (Hogy melyik a jó preset arról lehet vitatkozni, mert mindnek van valami hibája, én nem vagyok kibékülve az M/L-el se.), legalább 90 FPS-el FG nélkül (ami borzalmasan lett implementálva hozzá kell tenni), ahhoz kell az 5090.
De az is igaz amit írsz hogy nagyon CPU limitált a játék Septimont és Laha Roy-ban is egy magon. Nekem 9800X3D van és ez még pont megbírózik vele de egy 7800X3D ami tesztelő társamnak van, már pl nem, az Intel procikkal is CPU limit van igen. Illetve még a gyors RAM is nagyon sokat számít a Wuwa-ban, ugye megint a CPU limit miatt.
A Hoyo játékok unity engine-en futnak, nagyon alacsony a gépigényük
-
Daelion
őstag
Maxon játszom RT-vel együtt egy 5070-el + DLSS 4.5 Preset M Transformer modell mellett de nem az a limitáló tényező hanem inkább a 14600KF meg az, hogy Septimont óta egyre rosszabb az optimalizálás. 'kb ez az egyik gondom a játékkal manapság mert előtte egy sokkal gyengébb gépen sem volt semmi baja'
Lahai Roi Startorch Academy-be pl képes 60 FPS alá zuhanni meg elég darabos a frametime is amikor Lynae-vel gurulok ide oda úgy, hogy semmit sem pörget maxon a gépembe tehát ott valami más gond van.
Konkrétan be kellett kapcsolnom a x2-es Nvidia Framegent,hogy vállalhatóbb legyen az ilyen helyeken mert ugye én 120 FPS-es capen játszom egy 200HZ monitoron és így kevésbé érezhetőek azok a FPS dropok.Az a tag akit említettem csak Hoyo játékokat játszik és én ugyan nem tudom mennyire igényesek azok hardverileg de szerintem nem kell hozzá egy 5090.
-
Daelion
őstag
Olyan komoly gondom nekem sincs vele, hogy otthagyjam miatta.

Nálam inkább az eleje indult be nehezen a játéknak amikor megjelent és majdnem otthagytam de aztán jött a Mount Firmament/Jinhsi update és azzal megvettek kilóra meg hát a harcrendszerrel is.
Kicsit most le voltam maradva az új Mornye sztorival de tegnap este befejeztem és nekem alapvetően tetszett.
Lahai Roi területtel/eventekkel is már egész jól állok ami fontosabb volt már megcsináltam szerintem.Fura alak, inkább nem is mondtam rá semmit mert eleve önti a pénzt a Hoyo játékokba és képes csak azokat játszani egy RTX 5090-el..
-
Fú, ez micsoda egy ostoba hozzáállás, amit az az arc írt.
Én már rég otthagytam a Hoyo játékokat, mert a kapzsiságon felül meg a játékok minősége is leesett durván, plusz alapvető QoL dolgokra nem voltak hajlandóak, stb.WuWa szerintem is megérdemli, egy gyenge patch volt eddig a játékban, de én azt sem bántam. Nyilván nekem is vannak gondjaim vele, de semmi olyan, ami miatt otthagynám a közeljövőben.
-
Daelion
őstag
Hát szerintem igazából meg is érdemlik még ha van is 1-2 gondja a játéknak de az alapvető minősége bőven az átlagos felett van pláne egy ingyenes gachához képest. 'vannak akik ugye csak ez miatt ki sem próbálják mert, hogy fúj gacha'
PGR-t is sokan szeretik és állítólag az is egész jól teljesít a mai napig.Illetve így most kicsit vicces amit tegnap olvastam külföldi fórumon ahol aktív vagyok és ott is van gacha topic.
Konkrétan aszonta az egyik tag, hogy ő azért nem hajlandó csak Hoyo játékokat játszani mert a többiben nem bízik hogy nem lövik le pár év után mert nem hoz pénzt.
Hát sztem Wuwanál ilyentől nem kell egy ideig tartani.
-
PaulMP
csendes tag
Új web event: [link]
Ha valakit érdekel. 30 astrite jár érte, és kb 1 perc megcsinálni, rá kell kattintani 3 gombra. 3.1-hoz minden astrite jól jön.
-
PaulMP
csendes tag
A QR kódban benne van
, de:
Wuthering Waves [When Stars Align in Our Eyes] Webpage Event -
PaulMP
csendes tag
Sehol sincs reklámozva de van egy ilyen web event amibe beloginolsz és azonnal kapod az astrite-ot:
-
Új kódok:
PAPERPLANE
WARMSUNLIGHT
JOURNEYWELL -
PaulMP
csendes tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Nekem is necces, ha nem lesz meg az 50/50 és nem jön hamar akkor kb minden el fog menni S0R1-re. Azért bízok a szerencsében
.
Luuk-nak a gameplay-e se rossz amúgy, de mint karakter szerencsére nem jön be. Sigrika meg az igazgató hölgy se túlzottan fogott meg eddig a képek alapján, de a még be nem mutatott új lányra kíváncsi leszek. Remélem 3.1 után tudok 1-2 patch-et spórolni. -
PaulMP
csendes tag
Az új videó elég jó lett:
-
Dewri
aktív tag
Van 2 új kód:
solarissupercup
fasterhigherstronger -
PaulMP
csendes tag
Update:
Szerintem ez így jó is lesz, 1x Crit Damage% hiányzik ugyan, de jó az anélkül is. A 4000+ def a lényeg.
-
PaulMP
csendes tag
Na hát első napos Echo buildelés eredménye egész jó lett, igazából csak egy echo az amire kell még egy Def%, meg Crit Damage%, na meg az a fránya 1% ER hiányzik még.
-
PaulMP
csendes tag
Nagy mázlim nem volt most, de azért az 50/50 meglett. Összesen 140 pull volt a fegyó és a kari. Maradt ~160 pull, Aemeath is meglesz így szerencsére, Luuke meg ugye skip.

-
Daelion
őstag
Nekem meg megy skipre az egész mert különben semmim sem lesz Aemeath-ra és még így is kérdéses lesz ha bukom rajta a 50/50-et..
Van jelenleg talán 30 pullom összesen.
-
-
nonsen5e
veterán
Tökre el is felejtettem, hogy múltkor Lynae után rögtön ugyanabban a 10-es pull kupacban esett egy Calcharo is, szóval Mornye garantált volt, és most röpke 30 pullból ki is jött, szóval bőven garantált marad Aemeath is.

..és a havi ingyen 7 fegyver pullból a fegyvere is, asszem 2026 szerencse ennyi volt.

-
-
Daelion
őstag
Én amúgy abban reménykedem, hogy Aemeath végre egy olyan Fusion kari lesz aki működik egy átlagosabb csapatban is és nem kell hozzá a tipikus Fusion sub dps/support,stb.
Azok miatt nincs Fusion karim mert mindegyik nagyon csapat limitált volt és nekem meg azok a supportok nincsenek meg mert nem tetszettek.
Galbrena az akit még talán úgy ahogy el tudtam volna használni de rá meg nem volt pullom.
-
Daelion
őstag
Engem mondjuk mind a 2 játéknak inkább a sztorija meg a világa fogott meg hosszú távon és az miatt maradt meg ez a 2 gacha amit játszom mert többre eleve nincs időm rendesen.
Szerencsére igazából a Wuwa sztori része teljesen elkülöníthető a gacha rendszertől tehát inkább csak kellemetlenségnek élem meg azt, hogy nem feltétlen tudok azokkal a karikkal/csapatokkal játszani akik lehet még érdekelnének mert én szeretek csapatokat építeni meg tesztelgetni viszont ilyen téren Wuwa az elég szigorú a F2P játékosokkal. 'Eleve utálom ezt a banner rerun rendszert amire állandóan várni kell..'Nikke sztoriban 2025 november óta teljesen elgurult a gyógyszer..
kb Avengers Endgame szintű szitu ment le 3. évfordulóra és azóta is csak az ilyen depis sötét sztorikat kapjuk.
Na ja Stellar Bladet is nem ártana folytatnom mert idő hiányában abbamaradt pedig az egy elég korrekt játék lett.
-
PaulMP
csendes tag
Ja hát nekem megvan még régről a twitch profilom, pont valami játék miatt lett anno kreálva vagy amazon bónuszok miatt. Nézni sose néztem mondjuk, de van egy két ember akivel mostanában szoktam beszélgetni ha látom hogy épp stream-elnek.
De amúgy nálam is csak Discord meg esetleg Youtube van. Discordon mondjuk komolyabban jelen vagyok, de csak mert moderátorkodok egy tech szerveren.
A Nikke-nek az art stílusa tetszett, meg amúgy a sztori is egész okés volt ameddig játszottam vele, de nálam átlép egy határt a segg rázós harc.
De akkor jó hallani, hogy amúgy korrekt a játék. Korrektül összerakták a Stellar Blade-et is szóval le a kalappal előttünk. -
PaulMP
csendes tag
Képben:
-
Daelion
őstag
Nem nézek twitchet már évek óta kb az accom sincs már meg és nem is tud érdekelni csak ezért.

Alapvetően meg minden social media témát kerülök amennyire lehet kb egyedül a YT-n nézek dolgokat/informálódok pár csatornán keresztül.
Nikket játszok első nap óta és ott teljesen más gacha rendszer van ami szerintem sokkal barátságosabb és ott alapvetően 100% F2P vagyok mert csak 3 skint vettem 3+ év alatt és mégis global szerveren benne vagyok a top 2-3%-ba end game tartalom alapján.
-
PaulMP
csendes tag
A játékon kívüli dolgok komoly 5-10 percet vesznek igénybe havonta.
A twitch stream-et meg a háttérben bekapcsolod 2 órára és kb ennyi. Ezekért e hónapban olyan 1000 astrite járt. Szerintem bőven megéri, de persze jó lenne ha ez játékban lenne valamilyen formában, mert amúgy semmi értelmük.
Mivel játszol még amiben mindent is meg lehet szerezni és gacha?
-
Daelion
őstag
Nekem ők vannak meg úgy, hogy első nap óta játszottam mint F2P és ugye 2025 elején kezdtem venni a 5$ passt viszont játékon kívüli dolgokkal én sem foglalkozom mert utálom.
Max a keyeket váltom be ha esetleg kapunk vagy postolja valaki..

Van még Yinlin meg Jinhsi csak ők nem fértek rá az 1 képre, Xiangli meg kakukktojás mert őt ingyen kaptam még amikor bejött azzal az eventel még elsőnek.
Fegyverek meg ezek vannak meg:
Én is csak 2 gachát játszom aktívan de ahhoz képest ez semmi, ott szinte mindenem megvan és soha nem kell azon agyalnom hogy most kit skipeljek meg egyebek.. Sztem engem ott kényeztettek el.
-
PaulMP
csendes tag
válasz
nonsen5e
üzenetére
Igen a többi gachahoz képest sokkal több pullt kapunk, nem is játszok semmi mást már régóta, mármint más gachat. A legtöbben vagy nagyon rossz a gacha rendszer vagy nagyon kevés a prémium pénz amit kapunk. F2P játékosként is egész sok mindent ki lehet szedni a Wuwa-ban, egyedül az új end-game mód az ami kb lehetetlen.
-
nonsen5e
veterán
Na nekem se lunite, se battle pass, ki sem maxolok mindent és játékon kívül hozzáérni sem vagyok hajlandó.
Szerencsére elég nagy az alap roll mennyiség, amit sima játékkal is össze lehet szedni. Aztán természetesen én is skippelek sokat.1.X:
Jiyan
Yinlin
Changli
Zhezhi
Xiangli Yao
Shorekeeper (az egyetlen a kimaradtakból aki kéne)2.X:
Phoebe
Brant
Zani
Cantarella
Ciaccona
Lupa
Qiuyuan
Galbrena
AugustaSzóval azért sok kimaradt itt is tavaly, aztán most meg back to back Chisa, Lynae, Mornye és Aemeath is kell, szóval a sok idő alatt összegyűjtött cucc szépen el fog tűnni.
Ja igen, a mostani ~250 rollomból olyan 70 az korallban van bankban, de úgysem szoktam dupeokat venni belőlük, szóval effektíve roll.
-
PaulMP
csendes tag
Hát mindent kimaxolok az adott patch-ben, end game-et, web/discord event-eket, még a twitch rewardot is behúzom. Amúgy nem sok idő, havonta szerintem max 10 órát játszhatok vele. Battle pass+lunite előfizetés fut még ami havi 15$. Ezen kívül most volt egy kis szerencsém is, Chisa meg Lynae és a fegyverük összesen nem volt 160 pull, Iuno is egész kevésből meglett.
De én pl skippeltem 2025 elején sokat mert egyik karakter se tetszett.
2.x-ben ők maradtak ki:
-Roccia
-Brant
-Phoebe
-Zani
-Augusta
-Qiuyuan
1.x ben meg ők:
-Jinshi
-Jiyan
-ZhezhiA fentiek közül csak Augusta-t bánom kicsit, meg talán Qiuyuan-t, és gondolkoztam is hogy azért jó lenne megszerezni majd őket, de szinte tuti hogy egyik se lesz meg, Jinshi-t is akartam, de a gameplay annyira gyenge vele ma már hogy inkább hagytam. Szóval tavaly 6 karaktert skippeltem 1.x-ben 3 at és volt egy kis szerencsém is.

A mostani felhozatalból akik úgy ahogy tetszenek az első két patch-ben jönnek, a többiek kinézetre egyáltalán nem jönnek be, szóval megint lehet majd spórolni, de azért majd meglátjuk
. Amire nem vagyok hajlandó az a 15$-nál többet fizetni. Ha kéne venni külön pull-t akkor inkább abbahagynám az egészet.
Szerk.: Kimaradt Zhezhi upsz
-
Daelion
őstag
Nekem még soha az életbe nem volt egyszerre több mint 100-120 pullom elrakva.

Fogalmam sincs nektek honnan van annyi úgy,hogy még karikat is kiszedtek közben én meg skipelni is szoktam karit meg fegyvert is nem is ritkán.
2025 év eleje óta veszem az 5$-os passt másra nem költök és kb minden eventet megcsinálok illetve a mapon lévő gyűjtögethető dolgok nagy részét is összeszedem a nagyobb updatek közt.Az persze már más kérdés, hogy nagyon gyatra szerencsém van és szinte majdnem mindig pity-ig kell vinnem a legtöbb karit és a döntő többségét is buktam a 50-50-nek..
-
-
PaulMP
csendes tag
Aemeath Gameplay: [link]
Nem rossz, Cartethyia 2.0
-
Daelion
őstag
Nah végre beadott SSR-t Lynae banneren 69 pullra, azt hittem már hard pity-ig el kell vinnem..
De legalább kivételesen nyertem a 50-50-et azt így meglett. Annyira nem volt muszáj de az Augusta+Iuno csapatomba lecseréltem vele Shorekeepert. 'Szerencsétlen Shorekeeper így is túl van dolgoztatva
'Fegyvere nem fog kelleni mert Sub DPS/Supportnak elég a sima SSR is.
Viszont az a rollerblade módja nagyon komoly közlekedésre, ha másra nem is de azért biztos megérte.
-
PaulMP
csendes tag
Azért ez az új endgame játékmód nem piskóta, épphogy meglett 4 csapattal az 5000 pont, jó mondjuk a Cartethyia csapat az kegyetlen OP:
-
nonsen5e
veterán
Tetszik nekem is. Mornye talán jobban, de most úgy nézem supportokkal megvagyok egy időre, szóval ő erősen kérdéses. Én még kicsit kivárok, amíg a leakek nem csipogják el, hogy kik várhatóak 3.1-re. A rózsaszín hajú leányzó a trailerből nekem a #0 prió, de ha 3.2 vagy utána jön csak, akkor most még simán elverem Lynae-re a rollokat.
-
Dewri
aktív tag
Szerintem nem rossz, még csak 70-re tudtam kihúzni, nem is a saját fegyverével, de már most helyt tud állni Carlotta-Verina (Iuno-Shorekeeper nincs meg) mellett a térkép 90-es új ellenfelei ellen (a tornyozást nem csinálom...). A görkoris mozgása meg jobban néz ki, mint a motorozás...
Csak ez a tune-break nem tudom hogy működik, mert most pl az egyik harcban kemény 2 pontot sebzett a csaj, miközben Carlotta 51ezret... -
PaulMP
csendes tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Mákom volt, úgy hogy buktam az 50/50-et is meglett 90 pull-ból Lynae és a fegyója.
Csak közepesen jön be mint karakter, de viszont én rámegyek a meta-ra
és látszólag 3.x egyik kötelező karaktere lesz. -
Daelion
őstag
Hát nem volt kedves hozzám Cartethyia fegyvere..
70 pullra adta be.

Az volt a prioritás de lehet rámegyek Lynae-ra azt vagy nyerem 50-50-et vagy nem mert annyira azért nem fontos.
Stílusra egész tetszik meg az, hogy eddigi infók alapján elég flexibilis karakter és több csapatba is simán lehet használni illetve nem kötelező neki a signature fegyver sem ami nálam nagy +.
De ja majd még eldöntöm még meg, hogy mennyi pullom lesz rá.Most viszont az egész Echo szetjét át kell dolgoznom Cartethyia-nak szal ja lesz meló bőven.

-
Dewri
aktív tag
Meglett Lynae, így kénytelen voltam rámenni az új Bossra.
Hát ezt az új harcrendszert valóban tanulni kell, mert elsőre szépen felaprított (mondjuk az sem segít, hogy többnyire a levegőben van, a karakterek meg ugye nem...)... Egyelőre nem világos ez az új "tune break" cucc, mert mutogatja harc közben, hogy nyomjak gombot, de 5-ből 4x hiába nyomtam, nem történt semmi, 1x igen... A Boss meg olyanokat odaver 1 támadással, hogy az életerő nagy része ugrik rögtön...
-
Daelion
őstag
Semmi sem kötelező.
Én sem meta alapján húzok karikat itt Wuwában hanem, hogy mennyire tetszik úgy összességében a kari. 'Phrolova is csak véletlenül lett meg ugye de azon kívül hogy erős még most sem rajongok érte mint kari..'
Van 1 külföldi gacha haverom aki ugyan úgy első nap óta játszik a játékkal mint én és alapvetően semmi meta dolgot sem követ vagy érdekli. 'Mondtam már neki pedig meg látta a csapataim de teljesen hidegen hagyja az ilyen azt inkább nem piszkálom'
Hozzá képest még én is egy tryhard meta rabszolga vagyok kb.
Ettől függetlenül imádja a játékot csak semmi komolyabb end game tartalom nem érdekli alapvetően, jelenleg asszem Danjin-on ügyködik mert vele akar régebbi Boss,stb solokat nyomatni.Nekem van talán 50-60 pullom jelenleg de én jelenleg Cartethyia fegyver rerunra várok mert azt a csapatomat szeretném inkább jobban összerakni.
-
PaulMP
csendes tag
Hát meglátjuk a 3.0-át, annyira eddig nem vagyok oda érte. Nekem az a megyünk a suliba nagyon nem jön be, de persze lehet kisütnek valami jót belőle. Amiket eddig láttunk karakterek se tetszettek annyira, talán Mornye, de ő is fura.
Mindenesetre van kb 250 pullom, és sajnos mind a két új karakter ilyen nagyon fullos meta lesz, főleg Lynae, valószínűleg húzni kell...
Ja és megvettem Buling-ot coral-ból mert kellett Carlotta csapathoz, meg amúgy is bejön mint karakter, az angol szinkronja is nagyon jóra sikerült szerintem.
-
Daelion
őstag
Amúgy tényleg nevetséges amit Phrolova+Cantarella csapat csinál még Buling-al is..
Este mondom megyek Whimpering-et mert nem nagyon foglalkoztam vele az előző reset óta és ugye már mindjárt resetel megint.
Nem is igazán vettem komolyan mert közben iszogattam egy kicsit meg ment a zene aztán úgy is lazán bedobta a 8/8-as rewardot és durván lenyomta az Augusta/Iuno/Shorekeeper csapatom pontjait..Ja meg előtte vettem észre, hogy véletlen rossz echo szet darabot raktam Phrolova-ra és azért voltak kicsit fura statjai meg az egész de most már rendbe raktam.
'Havoc Rover-től is lenyúltam egy darabot mert őt már nem nagyon használom és rajta volt jobb' -
Daelion
őstag
Pár órát én is játszottam vele mert mondogatták, hogy ez ilyen anime Warframe szerű játék.
Maga a játékmenet tetszett csak hát ja már ott érződött, hogy ez egy grindos játék tehát inkább elköszöntem tőle mert sajnos nekem erre már nincs időm így minden egyéb játék mellett amit játszok vagy játszani szeretnék.
'itt most nem csak gacha játékra gondolok' -
Ezzel teljesen egyetértek.
Amúgy én most WuWa mellett a Duet Night Abyss-t tolom, abban csak cosmetic gacha van, és minden karaktert és fegyvert meg lehet szerezni csak simán játékkal, igaz ez a része grindolós, de cserébe nagyon rövidek az ismétlendő pályák.
Már van 5db I6-os karim (tehát 7x szereztem meg az adott karaktert), és van már kb. 3 max copy-s fegyverem is.Az 1.0 verzió kicsit fapados helyenként, de már benne van 250 órám, mert nincs stamina/energy/stb., szóval csak az időd a limit, hogy mit mikor érsz el.
Dec. 23-án jön az 1.1, amit nagyon várok, nagy dobásnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- Direct One (műholdas és online TV)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -50% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- Samsung LE32R86WD 32 LCD TV 3 HDMI, DVB-T tuner (HD Ready)
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
'

):

Óriási a kontraszt persze grafikában is az 1.x meg mondjuk a 3.x régiók között, de hát a gépigény is 2-3x ára nőtt... na és akkor ott vannak azok akik mobilon játszanak.

RT max:
, de: