- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #359 üzenetére
AFK-ba hagytad a játékot vagy mi a fene történt ott? 'én nem is alszok ennyit nem, hogy játszak
'
Zanit én meg asszem befejeztem mert már nagyon kezd material költséges lenni szal marad így:Így is nagyon durva amit művel Phoebe teambe.
'Shorekeeper van a teambe szal a valós crit rate valahogy 82% körül van'
-
válasz
ChPessimist #357 üzenetére
Gratula a Zanidhoz!
Igen, Yangyang helyett Zani.
Zani mellé Spectro Rovert érdemes fejleszteni! Így ebben a csapatban Zani a main DPS, Rover a support.
Verina pedig Shorekeeper után a legjobb healer, így Őt is érdemes folyamatosan fejleszteni!Kari buildeket itt találsz.
-
ChPessimist
tag
Sziasztok,
voltam olyan szerencsés, hogy az első 10es Convene-ből megkaptam Zani-t, viszont még nagyon az elején járok a játéknak, nem sietek, elolvasom a story-t is mert érdekesnek tűnik.
Megéri már most leváltani valamelyik karaktert, vagy esetleg end-game lesz értelme?
Jelenleg így néz ki a team:Fegyver a Roveremen level 37-es, a többin nem nagyon foglalkoztam még vele.
Előre is köszönöm!
-
Daelion
őstag
Jah most néztem megint meg és én május 24-én kezdtem, akkor 1 nappal később.
Streak lett volna szerintem több is csak tavaly volt pár nap, hogy nem volt netem mert a vihar kidöntött 1 oszlopot azt pár nap volt mire megcsinálták. 'telefonról léptem be de asszem pont annyit nem voltam fent, hogy megszakította a login streaket' -
Daelion
őstag
Ezeket az anniversary statokat néztétek?
Mármint ilyen összesítés, hogy mit sikerült alkotni amióta játszik valaki a játékkal 'Nikkeben is csinálnak ilyet és én tök bírom ezeket mert érdekes meg kicsit le is döbbent néha'
Első nap óta játszom a játékkal de eleinte elég lassan ment meg majdnem ott is hagytam ugye de aztán csak kialakult és rákattantam.
Ezen kicsit agyalta, hogy mi a fenét csináltam én akkor olyan sokat a játékban de aztán csak rájöttem hogy ja igen akkor vittem végig egyszerre a Cartethyia updatet/sztorit.
275x lecsaptak már, nekem nem tűnt annyinak bár az első pár hónapban elég leszarom mód játszottam a játékkal lehet akkor sikerült felhalmozni. 'vagy amikor a nehezebb Hologramokat csesztettem egy jó pár pohár ital után..
'
Astrite-ot elvileg majnem 100k-t szedtem össze meg kb 64+ milla goldot de ezek nagy részét el is használtam menet közbe.
-
Shiro
senior tag
Zani talentjeit material hiányában csak lvl6-ig tudtam húzni, de azért így is jó.
https://www.youtube.com/watch?v=wVBT2dz3NgU -
Daelion
őstag
Na akkor Zani lehúzott mindkettőnket így vagy úgy material alapján.
Nekem a Crit %-os Nightmare Aix-et kéne lecserélni egy értelmes Crit DMG%-ra mert onnan hiányzik a legtöbb de a crit chance %-on amit jelenleg használok más rollok meg jók szal ja nem egyszerű.. 'ja meg kéne egy jobb Capitaneous is'
-
Daelion
őstag
Na igen én sem szeretnék 115% alá menni tehát most ezekkel a statokkal egyeztem ki inkább mert ez olyan úgy ahogy balanced szinten van és működik legalább. 'majd ha lesz sok extra echo exp matim akkor tekerek rajta aztán hátha'
Én amúgy abban reménykedtem még amikor semmi hivatalos sem volt Zaniról, hogy majd hátha Electro DPS lesz és akkor be tudom dobni Yinlin mellé de hát édes álom volt.'de tényleg hol vannak már az Electro Rinascita karik?
Attól függetlenül brutális amit lehet vele csinálni kb legdurvább melee kari jelenleg a játékban meg az a Dragon Ball SSJ liberation form.
'Én nagy DB fan vagyok gyerekkorom óta szal amikor megláttam azt Zanin nem volt kérdés, hogy kell és kész..'
-
"bár ez a 2 mod váltogatás elég macera tud lenni Phoeben"
"Ez amúgy nem valami jó megoldás szerintem, jobb lett volna ha nem zárják be Zanit egy ilyen limitált skill rendszerbe.."Nagyon egyetértek Veled!
Jól áll a Zanid!
Nekem picikét talán jobb Crit statjaim vannak Zanival, de cserébe extra energy regen az nulla, egyszerűen amikor energy regen roll van, akkor nem jön a Crit, és fordítva.
Pedig kéne neki az Energy Regen, legalább egy +10%. -
Daelion
őstag
Nem nagyon szokott érdekelni, hogy maxoljam a towert és általában 27/30-nál ott szoktam hagyni 1 kör után de most annyira Zani/Spectro-ra van élezve a középső rész hogy muszáj volt megnézni mit tud ott:
Kellet kicsit szokni a gameplayt ezzel a team-el de amúgy egész jól működik bár ez a 2 mod váltogatás elég macera tud lenni Phoeben. 'Zani mellé csak a confession mode ami jó mert az rakja fel a spectro frazzle stacket ami kell Zaninak'
Spectro Rover az lazábban működik de eléggé gyengébb is vele Zani, persze ha valakinek nincs Phoebe akkor más lehetőség jelenleg nincs a játékban. 'Ez amúgy nem valami jó megoldás szerintem, jobb lett volna ha nem zárják be Zanit egy ilyen limitált skill rendszerbe..'
Még dolgozok a statjain de jelenleg kifogytam az Echo exp szarságból azt erre futotta:Crit rate%-ra harcon belül még rájön fixen 32.5% szal azt nem nagyon kell nézni. 'Eternal Radiance Echo szet 20%+12.5% Shorekeeper buffból'
Crit DMG-t akarom még elvinni 280-300% közé azt akkor befejeztem, heavy attack olyan 38% van neki mert arról is skáláz a dmg nála.
Skillek azok 10-es minden a normal attack meg intro skillt leszámítva. -
Daelion
őstag
Én sem terveztem Phoebe-t előkeríteni de amikor már majdnem lejárt a bannere mondom egye fene építek rajta egy kis pityt ha mást nem is azt erre beadta kb egyből.
De most már nem bánom mert tényleg nagyon kell Zani mellé szal nem ment veszendőbe.
Én Ciacconat fogom próbálni mert tetszik a design illetve kéne még 1 buffer kari ami nem loli.. 'így, hogy könnyen meglett Zani meg a fegyvere is talán ő is bele fog férni a keretbe'
Carthethyia meg szerintem még nagyon odébb van mint játszható kari, legalább pár update ha úgy csinálják mint eddig. 'addigra csak lesz rá elég pullom..' -
Daelion
őstag
Hát jah nah Zani nem gyenge de Phoebe nagyon kell hozzá vagy ha ő nincs akkor esetleg Spectro Rover még használható vele mert Zaninak kellenek a Spectro Frazzle stackek amik nélkül jelentősen gyengébb.
Maga a gameplay viszont durva vele, nem szarozik az biztos.'Meg aztán nekem mint Dragon Ball fan az a kb super saiyan formja nagyon bejön
'
-
Daelion
őstag
Jah nálam is mehet melózni mert sikerült megnyerni a 50-50-et.
Fegyvere is meglett 20 pull-ból illetve még Phoebe banner alatt véletlen meglett ő is ami most nagyon jól jön mert kb legjobb Sub DPS buffer hozzá.'már update előtt össze volt rakva Phoebe de most lenyúltam az Echo szetjét Zanira szal neki rakhatok össze egy másik Sub DPS variánst de ez legyen a legnagyobb gondom..'
-
Shiro
senior tag
Jó reggelt!
-
Dewri
aktív tag
Jól néz ki Zani a videójában:
-
Shiro
senior tag
Pár napja kezdtem újra, lusta voltam anno letölteni a 2.1-et, szóval most pótolom amit lehet.
Ha azt mondom, hogy a Genshin megalkotását a "logika" vezérelte, akkor a Wuwájét a fantázia. Kis túlzással azt kell mondanom, hogy lövésem sincs mi a történet, de élvezem. Az egész kb olyan mint egy delíriumos álom. A Solaris 3 istene a a hordószámra vedelt tömény párlatot valamelyen erőteljes hallucinogén szerrel fojthatott le. -
nonsen5e
veterán
válasz
jonnyjoker01 #338 üzenetére
Hát ha osztott akkor az szívás és kapják be.
Nem néztem a streamet, szóval hivatalosan konkrétat nem tudok.
Fórumokon megoszlanak a vélemények, hogy ki, hogy értelmezi.Az oldalukon levő leírás alapján nekem nem egyértlemű.
The rules for Anniversary Resonator Convene or Anniversary Weapon Convene are the
same as for Featured Resonator Convene or Featured Weapon Convene, respectively,
and the 5-Star Guarantee count is shared among the Convenes Of the same type. Please
refer to the upcoming official announcements for details about the Convene rutes.Én ezt úgy gondolnám, hogy úgy működik pity meg minden tekintetben mint a standard kiemelt wishek, viszont van saját neve, tehát különálló wish ("Anniversary Resonator Convene") és azt írja "guarantee count is shared among the convenes of the same type" (ahol a típus lehet beginner, standard, featured, weapon, illetve most anniversary resonator) tehát saját pityje lesz ennek a featurenek, viszont a P1 és P2 5-5 karaktere között meg lesz osztva. Persze aztán ki tudja, hogy ki és hogyan értelmezi az angolt...
-
Daelion
őstag
Én Zanit akarom mindenképp kiszedni valszeg a fegyverével együtt ami minden bizonnyal le is fog nullázni.
'Nem lesz olyan sok pullom mert Cantarella elintézte az előző adagot
..'
Rerun karikból 1 sem kell szerencsére azt ha esetleg marad valami pullom az megy Ciaccona-ra mert tetszik a designja illetve jó lenne még 1 support mert kb mindenhol Shorekeepert használok jelenleg.'Verina nagy ritkán ha muszáj de szívesen lecserélném mert nem rajongok a loli karikért..'
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nonsen5e #337 üzenetére
A pity megosztott lesz a featured bannerrel, nem külön lesz elvileg. Igazából csak annyi hogy kb az összes karatker kap rerunt 2.3 alatt a 2.2 karakterek kivételével.
Nem terveztem Zani-t kihúzni, de basszus annyira menõ karakter lett hogy az hihetetlen.Eredeti tervem az volt hogy tartogatok mindent Carthetiya-ra és egy olyan supportra aki jó neki (úgy néz ki Ciaccona), de ez most megváltozott. Most az lett az új terv, hogy Zani + Phoebe + Ciaccona + Carthetiya
19k astrite és 17 pullal fogok nekivágni 2.3-nak, remélem ad annyit majd a 2.3 + 2.4 elsõ fele, hogy Ciaccona és Carthetiya is ki tudjon esni. Konzervatív becslésem alapján meglehet, ha a 4 karakterbõl 2db 50/50 win lesz
A coral-okból is lesz majd sok a húzások miatt, most csak 80 van mert elvertem S2 Camellyára, de ha kell abból is költök majd
A QoL újdonságoknak örülök, az azonnali boss respawn + echo main stat választás szuper. A glossary funkció is faszán néz ki, könnyebb lesz megérteni a sztori zsargont.
-
nonsen5e
veterán
Brutális az a 10 rerun banner a következő patchre.
Viszont ha jól értelmeztem a leírtakat, akkor egy külön típusú banner lesz saját pityvel (a 2x5 között).Így el tudok tenni 80-at Carthetiya-ra. #326 Most fejeztem be az eddigi sztorit. Igen, ő már nekem is jobban kell.
Majd a maradékot el tudom verni Roccia-ra. És mivel ő fog korábban jönni, a mostani garantáltamat megenné, szóval ez így nagyon jól jött ki nekem. -
Új kódok, holnapig élnek:
1STANNIVERSARY
EVERFLOWING
WITHYOU -
Daelion
őstag
Remélem ezt a repülés témát innentől kezdve tovább fogják vinni az új régiókba is mert már az fura amikor nem Rinascita területen vagyok és nem lehet.
Ja meg azt nem értem, hogy miért április végén van az anniversary amikor a hivatalos megjelenés május 22 volt? 'vagy valami béta teszttől számolják?'
Nikkebe az anniversary pont akkor van amikor hivatalosan elstartolt a játék és utána van ~ 6 hónapra rá a half anniversary. -
Daelion
őstag
Ahogy néztem azért ez a április vége nem lesz egyszerű..
Wuwa anniversary update/eventek meg másik gacha játékomba is akkor lesz a half anniversary ami elég nagy téma szokott ott lenni.'asszem megint nem kell semmi mást játszanom..'
Ja igen Cantarella végül is úgy néz ki, hogy marad Havoc Rover mellett mert oda jobban kellet már egy jobb sub+support DPS mint a 0 befektetett Danjin ami eddig volt ott..
Meglepően erős lett így az a csapat meg kényelmesebb is használni. 'tehát Sanhua kapott egy kis haladékot Camellya mellett..'
Cantarella-nak van egy érdekes kis extra tulajdonsága, kb olyan gyorsan úszik a vízben mint a gondola sőt még gyorsabb is szerintem.
Nagyon hasznos ilyen map felfedezésre.'na persze csak ezért nem éri meg a pullt de poén kis extra ha már megvan'
-
Daelion
őstag
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha napi 10+ órákat tudsz játszani akkor kévés olyan játék lesz a piacon ami ne fogyna ki a tartalomból.
Én meg kb örülök ha 2 update közt be tudom fejezni az új dolgokat így is nagyon sok side questet meg sem csináltam mert nem jutok oda. 'Sztori és eventek a prioritás de van, hogy pár nappal a lejártuk előtt fejezem be'
Már vagy 4 hónapja alig játszottam a 2 gacha játékomon kívül akármit is mert egyszerűen nem érem utol magam.. Faszán megy pazarlásba az 1 éves Gamepassom amit ajándékba kaptam..
-
Dewri
aktív tag
-
Beletettem kb. 1 órát, hát ez a cipőfűzőjét sem tudja a WuWa-nak bekötni (már a menüje annyira faék egyszerű és lassú is, hogy fáj). Totál tipikus mobilos játék, ami meglovagol 1 népszerű animét/webtoont.
A karakterek sem hoznak lázba egyáltalán.Nyilván minden ember más ízlés, de én nagyon sajnálom, hogy emiatt nem tolod a WuWát.
-
Dewri
aktív tag
Én most bukkantam rá a Solo Leveling Arise játékra, azóta nincs más... Embertelenül jó game, főleg ha még az anime is bejön, nem lehet letenni, de így nincs idő másra... Hiába most jött ki itt az új Wuthering cucc, de még a napi rutinért se megyek be, ellenben 13 órákat tolok a Solo-ba egyhuzamban...
-
nonsen5e
veterán
-
nonsen5e
veterán
Ok, eljutottam Carthetya-ig a sztoriban, aztán most az a dilemma, hogy hogyan szerzem meg őt is meg Rocciat is majd ha jön a rerun...
-
Daelion
őstag
válasz
jonnyjoker01 #323 üzenetére
Order meg Fractsidus biztos fogja még kavarni a szart.
'Azok után amik most kiderültek ugye meg eleve az a Order elég fanatista szerintem..'
Az a Rover rész a végén tényleg durva volt, képzelem mit fog alkotni amikor már megvan az összes elementje.'ezt majd pár év múlva megtárgyaljuk talán..'
Zenék meg ja egyre jobbak mert amikor megjelent a játék akkor az volt az egyik gyengéje szerintem.
Én igazából csak azt bánom, hogy nem lehet így utólag újra nézni a játék átvezetőit teszem azt a játékon belül egy menü alatt mert nekem szokásom volt régen pár játékban azt csinálni időnként. 'Starcraft 2 sztoris átvezetőit is nagyon sokszor megnéztem anno.'
Tudom erre van a YT de na az nem ugyan az.Közben elkezdték reklámozni Zanit:
https://youtube.com/shorts/YwyPEugGbZY?si=SbpkdKhwty4ewPHD
Már az is hivatalos, hogy Spectro lesz Gauntlet-el. 'kicsit meglep, hogy Spectro na de mind 1 inkább a skill kitjére leszek kíváncsi' -
jonnyjoker01
veterán
Én is befejeztem, hát ez baromira álleejtõs volt sok szempontból is. Az új terület egyrészt gyönyörü, másrészt a mechanikák egyediek és rohadt jól meg vannak csinálva. Nagyon eltalálták ezt a gravitáció forgatást.
A sztori pacing is rendben volt szerintem, folyamatosan adják az újabb és újabb információ morzsákat ahelyett hogy a végén lenne egy nagy lore dömping (bár kicsit fajsúlyosabb volt a vége az tény), és a cutscene-k a végén, az Aero Rover aktiválás és egyszerre 3 elementet használó gameplay szekció iszonyatosan jó lezárást adnak a sztori ezen részére. Az animációk mellett a zenék is fenomenálisak voltak.Kövi sztori szerintem a Sentinel hiányának következménye lesz, konfliktusokra hegyezve - Order, Montelli vs Fisalia család, aztán lehet a Fractsidus is bejön a képbe. Alig várom.
-
Daelion
őstag
Én is csak atom casual mód játszom a játékot bár maga a combat+reakció szerencsére még egész jól megy így 35+ évesen meg azért van ~7 év Vindictus a hátam mögött amibe még ennél is szigorúbb időzítések voltak pár karin tehát nem annyira újdonság. 'casual alatt azt értem, hogy nem próbálok 100% tökéletes rotációkat csinálni meg mindent maxolni mint egyesek YT-n mert nekem az már erőltetett..'
Általában azért a legtöbb dolgot ki tudom szedni mindenhonnan max az utsó 1-2 szint marad ott ami már nem tud érdekelni.
'most 28/30 ToA-van 1 teljes kör után és ennyi elég is nekem erre a resetre'
Legjobban összerakott csapatom nálam is 1 copy Carlotta/Zhezhi/Shorekeeper illetve a Camellya csapat meg most már Cantarella is elég jó. 'Jinhsi is egész jól össze van rakva de vele csak akkor játszom ha tényleg kell mint pl most is ToA-ba vittem a Spectro részre'Meg ja én is próbálom úgy vinni Whimpering-be meg hasonló eventekhez a csapatokat ahogy írja a játék mert azért számít. 'Persze ha nincs meg hozzá az ajánlott karakter az más kérdés néha én is leszarom és megyek azzal ami van
'
Hétvégén mivel végre ráértem lazítani lement pár pohárral az este azt reszeltem még Cantarellan meg Havoc Rover-en. 'Na nem úgy
'
Azt így most nekik is azért jobb statjaik lettek illetve elkezdtem összerakni Aero-t is mert ugyan jelenleg sokra nem jó de azért legyen meg. -
nonsen5e
veterán
Ja hát a karaktereim közel sem maxosak még, szóval abszolút megértem, hogy az endgame teljes kitakarításának a közelében sem tudok érni, inkább az lepett meg konzisztensen az összesben - ahogy írtam - hogy az egyes pályák között nagyon hirtelen változik a nehézség. Valami olyasmit várnék el, hogy az első egyszerű, a második épp megvan 3*, a harmadik csak 2*, a negyedik meg 1* vagy ilyesmi. Ezzel ellentétben most az van, hogy első két pálya 3*, a harmadikban meg jó ha 1* összejön és ezzel ennyi.
Jelenleg egyedül Jinhsi meg Carlotta értékelhető valamennyire, a többi még elég fapados, de ők a két main.
-
válasz
nonsen5e #319 üzenetére
A Tactical Hologram-okból az utolsó 2 szint tényleg nehéz, de cserébe alig ad vmi jutalmat, így nem "muszáj" letolni. Én ezekben kifejezetten béna vagyok (nagyon nehezen megy a dodge nekem, öregszem már), de Carlotta(E0S1) + Zhezhi(E0S1) + Shorekeeper(E1S1) csapattal minden TH minden nehézségen lement pár próba után, még nekem is!
A másik 2 endgame játékmód, amikre most 1-1 hónap van megcsinálni, egyáltalán nem nehezek szerintem ebben a resetben, főleg most hogy a 2.2-es patchben a Whimpering Wastes kapott javítást, mert múlt héten még nagyon nehéz volt az utolsó szintet SS-re kihozni.
ToA-ban a buffoknak megfelelően rakd össze a csapatokat és használd ki ezeket. Ebben a resetben a ToA buffok már nem csak 1-1 karakteren érnek valamit szerencsére, itt is hallgattak a visszajelzésekre.
Whimpering-ben meg egyik oldalra vidd healernek Shorekeepert/Verinát, a másik oldalra meg Baizhit (nem vicc!), és mindkét csapathoz a Plunderer's Captain Seal tokent válaszd. A heal-ek elég brutál electro sebzést generálnak hála ennek a broken token-nek, így már nagyon könnyű lesz a WiWa mód.
-
nonsen5e
veterán
Azt nem értem, hogy miért ennyire hirtelen meredekek az endgame challengek nehézségi görbéi...
A whimpering wastes, a tactical hologram meg a tower of adversary is olyan, hogy egyik pályát vagy szintet hátrakötött kézzel és csukott szemmel is megcsinálom, míg a következő meg pillanat alatt agyonver és/vagy 3x kifutok az időből mielőtt az életük felét is levakarnám...
-
Daelion
őstag
Hát ugye én csak nem gacha single player játékokhoz tudom hasonlítani de még ott sem túl gyakori ez a minőség pláne az utóbbi pár évben amilyen játékokat adnak ki időnként aztán meg is kérik az árát.. 'tisztelet a kivételnek persze de egyre kevesebb az olyan'
Közben összeraktam Cantarellat a fegyverével együtt lvl 90-re meg amennyire engedte az Echo szerencsém és jelenleg nincs is több ebből a szetből amit tudok rollolni szal egyenlőre marad így. '16.5k HP/1900ATT/129% Energy/74% Crit meg 256% Crit DMG'
Skillek meg 10/10/8 ami fontos a maradék 2 normal+intro az marad lvl 5 most.Köszi! Egy ideig ennek jónak kell lennie mert előző monitort is 6 évig nyúztam.
-
-
Daelion
őstag
Amúgy azon agyaltam, hogy ha valaki aszonta volna nekem így ~10 évvel ezelőtt hogy egy F2P gacha ilyen vizuális meg sztoris élményt fog nyújtani akkor valszeg csak legyintek hogy hagyjál már.
Felbontás maradt a régi mert nem akarok feljebb menni mert ahhoz a fene fog olyan vid karit venni pár évente ami el is viszi rendesen az újabb játékokban mert így is rohadt drágák lettek..
Tehát maradt a 2560x1080 21:9 Ultrawide csak ez nem 75Hz hanem 200 illetve nem egy régi IPS paneles hanem egy újabb VA amitől kicsit tartottam de szerencsére nagyon szép színeket ad meg úgy alapvetően nem vettem észre anomáliákat.
Hajlított is mert már ki akartam egy ilyet próbálni és szerencsére nekem teljesen bevált, talán még kicsit lazább is a szememnek mert nem kell annyira a szélek fele nézni.
Adaptive synchet is támogatja ami sehogy sem működött a régin azt ezzel így most már nem kell Vsyncre hagyatkoznom és így sincs semmi törés.Persze telefonos képpel nem adja vissza rendesen de kb ilyen.
Ez a pontos modell:
https://display.dahuasecurity.com/consumer/en/products/productDetail?product_id=133337
Most hallottam elsőnek erről a gyártóról de mint kiderült csak pár éve léptek be a gamer szegmensbe és előtte inkább csak biztonsági kamerás rendszereket csináltak de mondom adok nekik 1 esélyt meg hát ennyi pénzért nem is nagyon találtam jobbat. -
Daelion
őstag
Most fejeztem be talán 10-15 perce, hát ja kb szavam nincs rá hogy összerakták ezt.
Talán ez eddig a legdurvább sztoris update a játék kezdete óta, elkezdtem csinálni valahogy este 8 körül és egy pár perces szünetet leszámítva egyszerre megcsináltam pedig már aludni kellett volna.'végére majdnem megsiratott..'
Pénteken jött meg az új monitorom azt azért még meg akartam várni, hogy majd azon elkezdtem a sztorit és hát nem bántam meg.'aztán végül is csak ma értem rá'
Már a Black Shores/Shorekeeper update után is úgy voltam vele, hogy innen már nehéz lesz jobbat csinálni de most már tényleg kíváncsi leszek ezek után milyen lesz a következő nagyobb update.
-
Új patch fő sztorit végigtolta már valaki?
Spoiler nélkül, de nekem nagyon tetszett, ez vmi elképesztő, teljes áras játékoknál nem látni ilyesmit sokszor.
-
Daelion
őstag
Jah igen azt elfelejtettem említeni, hogy azért sem akarom Jinhsi mellé rakni mert mostanában alig játszok azzal a csapattal max ha negatív Spectro res towert csinálok.
Szinte csak Carlotta meg Camellya csapattal játszok a sztoris/lazább dolgokat meg Havoc Rover-el szoktam csinálni általában.'össze is fogom dobni Aero Rovert is Phoebe-vel mert ugye véletlen meglett,lazább dolgokra elég lesz'
Én már azt várom, hogy mikor kapjuk meg az első Rinascita Electro karit mert az már nagyon kéne nekem.
Ahhoz a csapathoz sem nyúltam már hónapok óta szinte semmit max pár ilyen alapvető runt mentem vele mint pl Tower első 1-2 szintje. -
Daelion
őstag
https://game8.co/games/Wuthering-Waves/archives/500493
Innen nézem a buildeket és szerintük jó oda.
Field time az igaz de engem az nem érdekel mert nem try hard módban játszok hanem ahogy kedvem van.'így is kiszedem a rewardok 90+%-at mindenhonnan..'
-
-
Daelion
őstag
Én is buktam 50-50 et rajta de hála ég legalább nem megint Lingyang-al hanem Verinával akit legalább azért használok időnként meg jó valamire. 'nekem a mai napig nincs Encore'
Viszont én tovább mentem mert miután megláttam azt a nyelv tacet markot megy úgy alapvetően a kari dizájnját mondom nekem mindenképp kell 1 darab belőle.
Meg amúgy is sokat használom a Camellya csapatot és mivel Rocciát direkt skipeltem így bőven befér oda Sanhua helyére mint sub DPS+Havoc support. 'kicsit sajnálom Sanhuát de hát ez van nyert a kulturált karakter dizájn'
Zanira meg csak lesz elég pullom mert azért odébb van még.
-
Cantarella 50/50-et buktam (ahogy az előzőt is) és megint Encore esett, pont mint az előző patchben..
Mivel jelenleg Cantarella nem best sehova sem, így nem megyek tovább vele, tartalékolok későbbre. -
Daelion
őstag
Köszi!
300 gem azért nem volt rossz.'így van most majdnem 13k elrakva és pity környékén járok a köv karihoz mert az utóbbi 2-3 hónapban elkezdtem venni a havi passt mert sztem megérdemelnek ennyi támogatást és nekem is jól jön'
Sajnos elég kevés időm van mostanság játszani de azért próbálom behozni a lemaradásokat meg nem lemaradni az eventekről. 'most fogom befejezni a fishing event questet meg kezdeni Brant companion sztoriját'
Phoebe meg úgy véletlen meglett pedig nem is terveztem csak mondom építek kis pityt és rányomtam 2x10 pullt és beadta. -
Új kódok, holnapig élnek:
IMPERATOR
LEVIATHAN
WHOAMI
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest