- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
housejoy #18779 üzenetére
Muszáj lesz valahogy kiszenvednem ezt a nyolc hónapot még, de az is biztos, hogy a következő készülékem valami felsőkategóriás csoda lesz. Hardverben nem gyenge ez a cucc sem, de akárhogy nézem, kollégám Xperia P-je gyorsabbnak tűnt, Anyám most vett LG F6-ot, az egy villám ehhez képest (és mennyivel jobb is...), bár hardverben is erősebb, de a P viszont gyengébb...Számomra ez hatalmas csalódás, és már azt bánom, hogy nem küldtem vissza pár nappal a rendelés után, mikor előjött hívás közbeni minőségbeli probléma.
Nekem csak ez van, és a Wifi jelszó elfelejtősdi/nem vagy nehezen akarok csatlakozni/Wifi fagyás (lockscreen fagyásként is ismert), de az utóbbi időben olyan szinten megnőtt a gyakoriságuk, hogy nemhogy akadályozza a normális használatot, hanem szinte lehetetlenné teszi (sűrűn fordul elő, hogy emiatt nem tudok felvenni hívásokat).
Hiába is venném fel videóra a problémát, mikor mondtam a szervizesnek, hogy készítek hangfelvételt a jelenségről (a beszéd elhalkulás miatt voltam bent), azt mondta, az nem bizonyítana semmit.
Lehet neki kellene csapnom a földnek, és visszavinni, hogy "leesett", van rá biztosítás kötve...Cserélnék akár egy Xperia L-re is, azzal már kihúznám a hűség végét...
Jövő hét hétfőn megyek újra Pécsre, teszek még egy próbát, hátha másik szervizest fogok ki.
-
formengil
tag
válasz
housejoy #18747 üzenetére
Szia!
Ez maximálisan szerviz függő, hogy egyáltalán csinálnak-e valamit a telefonoddal.
Én bevittem Szombathelyen, annyit csinált a szervizes, hogy levette a hátulját meg kivette az akksit hogy leolvassa az IMEI számot, aztán rendelt egy újat (ami valószínű nem jön meg). Ezután visszaadta és mondta hogy jöjjek egy hét múlva.
Szóval, ha szerencséd van nem lesz semmi bevizsgálás, de amint olvashattad van olyan is aki már a sokadik kört járja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Óra topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest