- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Szeva !
Ha tudod mi a hibája a telefonnak amit találtál, akkor próbáld meg inkább azt, hogy a tiedből átrakod abba a rossz alkatrészt, általában ez a könnyebbik megoldás. Legtöbb telefonnál az alkotók egy szalagkábellel kapcsolódnak egymáshoz, ezeket könnyű "bontani". De a kijelző az egy nehezebben cserélhető alkatrész, amihez ragasztást kell bontani, és nagyon odafigyelni a pormentességre, még jobban mint egyéb alkotók cseréjénél. Én az elázott XS telefonnal is ezt csináltam annó. Vettem egy letiltottat és átraktam amit kellett, azóta is hibátlanul működik.
-
Peter_Pan
tag
Nem az a probléma, hogy mások olvashatják, hogy szoftver hiba is előfordulhat, hanem az, hogy nem tudni, nálad is az volt-e, vagy a számítógéped is ludas-e a dologban. Mint azt sem, hogy most végül roamingos adatforgalmad volt-e vagy nem.
Viszont azok akik csak a 3 sorodat olvassák, nem biztos, hogy ugyanarra fognak gondolni mint mi a számos PÜ alapján, így sokaknak félreértésre/izgalomra adhat okot.
-
Peter_Pan
tag
Kedves Dyde! Ennek semmi értelme amit csinálsz. Az általad az ügyfélszolgálattal tisztázandó kérdésre a fórumon senki sem fog tudni válaszolni. Itt legfeljebb pánikhangulatot tudsz előidézni az arra fogékony személyeknél. Nyugodj meg, ha esetleg szoftverhiba miatt roamingolt volna az ország közepén, akkor azt nem valószínű, hogy ki kell fizetned. Épp emiatt is az ügyfélszolgálattal kéne ezt megbeszélned.
-
Canonfan
senior tag
+1
De állítólag a gmaps navi résza im használható, meg vannak más navis programok is, de az IGO akkor is a legjobb!
Egyetértek, hogy tiltott a fórumon a warez, de endem érdekelne az a része is a dolognak, hogy külön apk-ból telepítve cuccokat mennyire vannak problémák esetleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Wise (ex-TransferWise)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest