- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
housejoy
tag
Üdv mindenkinek ! énis jelezném hogy szomorúan de szakitottam a grand x in-emmel, már boldog alcatel idol s tulaj vagyok (egyenlőre)
köszönöm a sok infot amit itt a topikban olvashattam és segitett 1 darabig hogy bizakodjam a zte-ben..
-
housejoy
tag
sziasztok ! 2 kérdésem lenne a tisztelt társasághoz
nekem csak rootolva van a telefon, ha lecseréltetem mielőtt beviszem elég a super user progiba kipipálni az un-root funkciót és teljes gyári visszaállítást ?
a másik : nekem gps problémáim vannak meg 1-2 olyan dolog ami csak időszakos,rosszul hallanak stb,viszont attól félek ha ezzel beviszem 100% akkor teljesen tökéletes lesz és felesleges kört teszek nem cserélik. van valakinek valami javaslata mit tegyek vagy lehet tenni a telóval hogy tutira cseréljék? eddig csak azért nem vittem vissza nehogy úgy járjak mint páran akiknél már sok esetben a 2.-3. példány van ,viszont már nem kell attól tartani hogy ugyanilyen telót adnak .... -
housejoy
tag
s/n : 321722651911 tökéletes semmi baja, anno B03-l jött meg...., most B04 gyári,csak rootoltam de azt is csak azért egyszer hátha még jól jön....
-
housejoy
tag
csak nekem az a sanda gyanúm hogy direkt nemtették bele a rádió dolgait és az nfc-ét? én nem hinném hogy a programozás akkora nagy falat lett volna a ZTE-nél,annál inkább hihető hogy a T' kifejezetten kérte ezeket hanyagolják mivel már túl erős konkurrencia lenne a többi "elit" készüléknek....
tudunk arról valamit ez az inteles verzió fellelhető e a világon másik szolgáltatónál? mert ha lenne máshol is nyilván semeddig se tartana kinyomozni teljesen megegyeznek e illetve abból a rom-ból amit ahhoz adnak kikapni a nekünk kellő dolgokat -
housejoy
tag
átlátszó szilikon tok engem is érdekelne , lehet már kapni itthon valahol ilyen tokokat meg fóliákat? vagy még mindig az ebay meg az onnan rendelt többszörös áron árult árusok vannak?
-
housejoy
tag
én most hívtam telefonról valakit skpe-on,igaz wifivel kapcsolódtam és számítóges klienst hívtam de teljesen rendben volt a hang és a kép is mind2 fél részéről, direkt rákérdeztem szaggat e a kép vagy a hang de azt mondták teljesen jó
-
housejoy
tag
ha sms-t írok amint ékezetet akarok használni azonnal 2 sms-ben akarja elküldeni az üzenetet, valahol átlehet ezt állítani hogy megfelelően kódolja ?
-
housejoy
tag
nagynehezen sikerült rootolni , a probléma ez volt hogy win 8 x64 alatt nemelég a runme.bat-ra klikkelve rendszergazdaként futtatni hanem nyitni kell rendszergazdaként 1 cmd ablakot és ott beírva futtatni..
most már csak az usb mass storage módra kellene valami jó megoldás -
housejoy
tag
nekem fennt van minden driver meg ami kell de még se megy a root, igaz win 8 de gondolom ez annyira nem számít,minden telot megtudtam eddig rootolni csak ezt nem
, telefonon nekem semmilyen restore nemjelenik meg..
-
housejoy
tag
valaki leírná szájbarágósan a rootolás menetét? milyen restore-ra kell nyomni közben?
-
housejoy
tag
ez a root nekem se megy
b04-s rommal....
-
housejoy
tag
-
housejoy
tag
nekem 8 %-on áll a gép és nem villog pirosan vagy ég folyamatosan a led mint itt írták...., először merítem le ennyire.,most az én készülékem ilyen csak vagy elírás ez a merülést jelzó piros led ?
-
housejoy
tag
ha már az NFC szóbajött, ha valóban van a készülékben valaki leírná hogy pontosan hogy is kell működésre bírni vagy mit kell csinálni ha használni akarom?
(úgyértem valami példával demonstrálni)
-
housejoy
tag
nekem nemteszi fel az MPT driverét hiába töltöttem le a driver packot, win 8 pro-ra
-
housejoy
tag
sziasztok,engem az érdekelne nagyon vajon milyen navigációs programok futnak el rajta a google maps-on kívül ......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged