- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
1976ramones
tag
válasz
Red product
üzenetére
Illetve biztos megérdemeljük mert sok fogy nálunk
-
Red product
csendes tag
válasz
1976ramones
üzenetére
Köszi!!!!
Így már szuper. Biztos azért került bele mert a gyártó figyeli ezt a fórumot!
-
Sungoo
addikt
válasz
1976ramones
üzenetére
Ezt jó tudni, köszi az ifót!
-
1976ramones
tag
válasz
Red product
üzenetére
Szia! Jött az appra frissítés és már lehet magyar nyelvre állítani.
-
tarbela777
tag
válasz
Red product
üzenetére
Szia, nincs benne magyar nyelv.
-
Red product
csendes tag
Üdv. Earfun alkalmazás magyar nyelv beállításában van valakinek ötlete? Nagy segítség lenne. Köszi.
-
A 4 pro+ használom, de a simának is volt ez a gondja. Kb 30-40 mp-re elveszti a Bluetooth átjátszó jelet 10 percenként, ha a telefonhoz is kapcsolódhat. Ha lekapcsolom a telefon Bluetooth-t, akkor nincsen jelvesztes. Stable connection first be van állítva.
Mi leheta hiba oka? -
válasz
Fecogame
üzenetére
Nem olvastam vissza, hogy mik a panaszok, de majd ha lesz időm, megteszem.
Nekem semmi panaszom nincs rá. Amire használom, arra hibátlan.
Gondolkodtam a legújabb megvásárlásán, de aztán mondom minek? Majd, ha kinyúvad... már ha kinyúvad....egyszer csak tönkremegy már
vagy nem
-
1 év után is még mindig tökéletes. Napi használatban van. Amíg nem purcan ki, marad.
-
lasse001
őstag
válasz
undercover
üzenetére
Nekem sem ment. Végül a Revoult volt a megoldás. 1.5 hét alatt megjött.
-
undercover
őstag
Sziasztok! Akartam volna vásárolni egyet akciósan a https://www.myearfun.com-ról. Úgy, hogy globalra volt állítva. Viszont nem fogadta el sehogysem a Visa bankártyámat, se a paypalt ami azt használja. Mi a megoldás vagy van valahol máshol is most jó áron?
-
válasz
tarbela777
üzenetére
Használd egészséggel
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Tegnap óta én is tulaj vagyok, Blitzwolf FYE 13-at váltott.
-
-
aRm1n
aktív tag
Sziasztok! Érdekelne a 4+, de kíváncsi vagyok, ez is úgy működik-e lemerült tokkal, mint a meglévő fülesem (Haylou GT3): utóbbi, ha lemerül a tok, hiába rakják vissza a füleseket a tokba, továbbra is csatlakoztathatók eszközökhöz, ami ahhoz vezet, hogy idővel szépen visszakapcsolódik az utolsó eszközre, amin ilyenkor lehet keresgélni, hogy miért nincs hang. Erre is jellemző ez a működés? Remélem nem - a Haylou azért nem ez az árkategória volt -, de hálásan megköszönöm, ha valaki meg tudja erősíteni!
-
vicces
addikt
nézegetem a specifikációkat, nagyon sok különbséget nem látok a 4+ javára. ha nem lenne a sima 4-esem akkor vennék.
-
kp78
veterán
Szeretne vki rendelni az új EarFun Air Pro 4+ fülesből?
Van hozzá egy előregisztrációs (early bird) kuponom (11.03-ig érvényes), amivel 70€ / $.
Kipróbáltam, és ha globalra állítja az ember Europe-ról, akkor dollárban számol, és azért 70$ lényegesen kedvezőbb mostanság, mint az €-s ár.
Szállítás ingyenes.
Ha kell vkinek privátban elküldöm neki.
-
kp78
veterán
Első körben nemsokára ez.
EarFun Air Pro 4+ -
kory24
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Termekcserét választottam.
2x csak nem fogok ki hibásat :)Ha meg mégis akkor ott a garancia.
(csak kicsit ilyesztő benne, hogy hogyha náluk nem előidézhető a hiba akkor 6e Ft..., de most nagyon gyakori volt hiba) -
-
kp78
veterán
Nekem pár napja az Edifier NeoBuds Pro-m bal oldala halt le teljesen.
2 éves múlt éppen, gari termesztésen nincs már. Marad a jobb oldala telefonálásra.
Ezzel párhuzamosan használtam egy EarFun Air Pro 3-at, amit elajándékoztam 1,5 éves korában (azóta is teszi a dolgát), mikor is vettem egy Air Pro 4-et. Utóbbi hiba nélkül megy, remélem így is marad. Nekem bejöttek az EarFun termékek, gondolkodom is az új EarFun Air Pro 4+on.
Én adnék neki még egy esélyt ha bejött, és mint mondtad, az is garis lesz, max azt is visszaküldöd, és akkor már nem kérsz cserét.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Úgy jártam, hogy az egyik oldali (jobb) fülhallgató általában nem működik.
Mikor kinyitom annak az oldali LED nem is világít, nem is kapcsolódik telefonhoz.
Sokszor ha ki-be teszem tokból és becsukom tok, kinyitom néha működik mind2 oldal.Be küldtem garanciára, és elismerték a hibát.
Választást ajánlottak fel: Visszafizetik az árát (akciósan vettem 20e) vagy kicserélik.
Nemtudom merjek-e cserét kérni, mivel úgy olvastam nemolyan ritka ennél a fülhallgatónál ez a "hiba"..... Egyébként meg vagyok a fühallgatóval elégedve, csak kicsit tartok ettől kifogok megint egy hibásat.... (bár tudom az is garis lesz...)
Gondolkodom megpótlom és veszek egy Huawei Freebuds 7i-t, anno volt 4i-m az nagyon sokáig használtam....
Mi a véleményetek?
Akiknek Air pro 4 van találkozott már ezzel a hibával? -
vasi79
aktív tag
Születésnapi akciók az EU oldalon. Ha valaki tervezte a vásárlást, most jóárasak. link
-
gg72
veterán
Sziasztok! Erről az oldalról szabad rendelni, megbízható? [link]
-
savage45
csendes tag
Sziasztok!
Magyar forgalmazótól (earfunponthu) rendelt valaki? Megbízható forrás? -
vasi79
aktív tag
Volt néhány hete egy fw frissítés. Azóta eltűnt a fülbe helyezésnél hívásfogadás. Más is tapasztalta? Mindegy hogy aktív-e a fülérzékelés vagy a vezérlés.
-
Tschubi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Anime filmek és sorozatok
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Mi Pad 4 és a Redmi 6 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt, szép állapot 100% akku (76 ciklus) Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vagy nem