- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
sipy888
aktív tag
írtam a szervíznek, hogy szeretnék akkumulátort cserélni, adjanak egy árat. Azt válaszolták, hogy csak akkor adnak árat ha beküldöm a telefont. Ezt érti valaki? Hogyan nélkülözhetném a telefonom napokig, csak azért, hogy megtudjam mennyibe kerül egy akkumulátor csere?
-
sipy888
aktív tag
Köszi. Most hogy mondod lehet a töltő a rossz mert a munkahelyi Nokia töltöm mindig feltölti a telefont, és a kábel is tuti jó mert szoktam a PC-re másolni. Egyébként a vezeték feje kb ki-be jár a telefonbol, nem kattan bele, a fogak be vannak ragadva....
Olyan is elofordul hogy 20%on van a telefon és egyszer csak lemerul és kikapcsol. Szerintem már az akksi sem 100-as. 3eves a telefon. A gyári akkutesztet lefutottam ott nem mutatott hibát.
-
sipy888
aktív tag
Az M7-m mostanában azt csinálja, hogy esténként amikor felteszem töltőre, reggel pedig leveszem róla , nem tölt szinte semmit rajta. Még nem tudom, hogy az akksi a rossz, vagy a töltő, ennek utánajárok.
Amennyiben az akksi a rossz, akkor hol tudom cseréltetni? Neten láttam 4k-ért újat, de nem tudom hol merjem kicseréltetni. Hivatalos szervízbe érdemes küldeni?
-
sipy888
aktív tag
válasz
Nightfall75 #37287 üzenetére
Így már stimmt köszi szépen
-
sipy888
aktív tag
Nekem a blinkfeeden nincsenek hírek és nem is tudok semmit beállítani mint régen csak a közösségi oldalakat. Másnál is van ez a probléma?
-
sipy888
aktív tag
Help pls!
Beadtam lilásodás miatt a HTC one M7-met a T-hez még gari időn belül. Kaptam egy sz*r Nokia 311-et és aláírtam, ha elhagyom (ha baja lesz arra nem emlékszem) akkor 20.000-Ftot térítenem kell. Na most én ma elejtettem és betört a kijelzője.
Ilyenkor mi van? Ha kész a HTC akkor futár hozza. El is viszi a csere telom? Mert ha a T szól, hogy ez törött, akkor ráfoghatom a futárra is. Vagy cseréljem ki pár ezerért a kijelzőt?
Valaki tapasztalat? Köszi -
sipy888
aktív tag
hát az fasza, én is a westendbe voltam és azt mondták nincs
csak ilyen gagyi. Ez elképzelhető, vagy ez egy bevált szöveg, hátha van aki elviszi a "szart" is?
-
sipy888
aktív tag
én tegnap adtam le a htc one-t a T-hez és először azt mondták nincs csere telefon, mind ki van adva. Mondtam, hogy ne vicceljünk már, telefon nélkül csak nem lennék 2 hétig és kaptam valami fos hulladék nokia 311-t. Ez egy vicc kategória...Ja és alá kellett írnom egy lapot, ha elhagyom akkor ez 20.000,-Ft-ba fog kerülni.
VICC!!! -
sipy888
aktív tag
Sziasztok, htc one m7-m sötétben lilás képet csinál, tele van lila függőleges és vízszintes csíkokkal és kockákkal. Ez másnál is előfordul, vagy ez egy hibajelenseg lenne? Korábbiakban ezt már valaki kérdezte, csak ő nem részletezte hogy csak éjszakai képnél lilul a kép vagy nappal is... Amennyiben hardveres a hiba szerintetek még belefer a gariba ? Június 10en lesz 2eves, T-mobil függő..
-
sipy888
aktív tag
sziasztok! most jutottam oda, hogy 4.2.2- re frissítsek. Frissítés előtt lementsem PCre a telon lévő adatokat, vagy nem fognak elveszni? Továbbá össze tudná valaki foglalni, miben látható előrelépés a frissítést követően? előre is köszi
-
sipy888
aktív tag
alapból nincs az androidon?
-
sipy888
aktív tag
valaki megtudja nekem mondani, hol tudok belemenni a fájlkezelőbe, intézőbe? nem találom...
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok! sikerült sajnos elejteni a telefont, és a sarkain kicsit, minimálisan látszódik hogy megütődött. még a 8 napban benne vagyok, sztetek el tudok így állni a vásárlástól ? Mik a tapasztalatok mennyire nézik meg a telefont amikor visszaadjuk? Nem mellesleg most 20e -el olcsóbban hozzá lehetne jutni
-
sipy888
aktív tag
beütöttem a kódot, de ott jön egy rakat teszt, melyik a közelségérzékelő ? előre is kösz!
-
sipy888
aktív tag
a közelség érzékelőt hogyan is kell letesztelnem?
-
sipy888
aktív tag
Sziasztok, megtudja valaki mondani, hogy a gyári böngészőben vagy akár az operában hol tudom azt beállítani, hogy a weboldalaknak ne a mobilverzióját töltse be? pl: nemzetisport
-
sipy888
aktív tag
Nekem sem volt még androidom, de hát ez a ONE& Android kombó nagyon üt! A kijelző és a hangszóró a legbrutálabb, sehol egy akadás...
Én is kérnék egy kis segítséget tőletek:
milyen zenelejátszót ajánlotok?
hol tudom azt megnézni, hogy mi mennyit fogyasztott az akkumulátorból?köszi
-
sipy888
aktív tag
köszi srácok sikerült megoldani!
eddig nagyon durva ez a telo, remélem nem találok rajta semmi nagyobb hibát. talán melegszik kicsit...
-
sipy888
aktív tag
nem én vágtam, le lehetett törni. Nem aktiváltam, nem is tudom hol kell.
-
sipy888
aktív tag
ééééés yeeah! megjött a fekete HTC ONE
illesztési hibamentes FA35MW.
Tud valaki segíteni, hogy miért nem talál hálózatot (t-mobile ) ? -
sipy888
aktív tag
csak ezért veszem T-től , mert nekem is fekete kell. Extreme-nél "csak" szürke van, mint ahogy a vodánál is. Szerinted én mennyire várom ?
Ha lesz rajta illesztési hiba küldöm is vissza. Egyébként, majd figyeld a csomagolást, hogy fóliázott-e, mert amiket visszaküldenek, azt is értékesítik másoknak :S -
sipy888
aktív tag
i400 & Xaels köszönöm srácok!
én pont most rendelem t-mobile webshopból, bár még gondolkodom az extrem digitalon, mert ott is van 0 % thm. Bármi tapasztalat róluk ? -
sipy888
aktív tag
extreme-digitaltól rendelt már valalki telot? garanciával mit kell tudni velük kapcsolatban? ha van pixelhiba, vagy összeillesztési akkor 3 napon belül cserélik?
-
sipy888
aktív tag
Nem tudja vki media markt-ban mikor lesz?
-
sipy888
aktív tag
MA megnéztem a Westend t-pontban a fekete ONE-t. Hát brutál....illesztési és pixelhiba sem volt benne.
-
sipy888
aktív tag
Akinek van ilyen telója már, milyen fóliát használtok a képernyőre? Kell rá egyáltalán? Milyen hátránya van a fóliának, nekem ugyanis még sosem volt telefonon...
-
sipy888
aktív tag
akinek fekete van, mennyire kopik a festék?
-
sipy888
aktív tag
válasz
markyy18 #4966 üzenetére
mivel a voda nem rendelt és a közeljövőben nem is fog feketét árusítani, így semmiképpen sem egyforma a vodában levő szürke a T nél levő feketével ...
tehát a kérdésem újból az, hogy melyik T üzletben van kiállítva ONE, mert ott feltételezem lesz a feketéből is.
köszi előre is! -
sipy888
aktív tag
válasz
ForRedGlory #4882 üzenetére
most irigyellek! mind a telefon mind az enjoy the silence at live miatt
-
sipy888
aktív tag
szerintetek, ha várok a fekete modellekre, akkor azokban még a hdr mikrofon lesz? azok későbbi gyártásúak , vagy csak szimplán az országba jönnek be később?
-
sipy888
aktív tag
valaki info, hogy mikor lesz Vodánál vagy T-nél fekete?
-
sipy888
aktív tag
válasz
predakon #4722 üzenetére
mi bajod a hitelre való vásárlással? Egy 0 % os THM-el sokkal gazdaságosabb megvenni a telefont, mint ha kicsengeted a 200 k-t egyben érte. Miért adjak ki érte egyben ekkora összeget (megtehetném) ha havi 8.000 el is megtudom oldani...A hitel egy nagyon jó dolog, pláne ha 0 kamat van rá, csak tudni kell használni
-
sipy888
aktív tag
persze, hogy nem csak a tényadatoktól függ egy kijelző milyensége. de én mindkettőt fogtam kezembe, sőtt a többi csúcstelefont is, és egyértelműen a One kijezője a legjobb!
-
sipy888
aktív tag
válasz
HUTCHDB #4631 üzenetére
hutch én nem értem néha amiket összehordasz ne haragudj.
1.) mi az hogy annyival jobb a One amennyivel többe kerül? Egyértelműen az i5 a drágább nem is kevéssel.
2.) az i5 kijelzője, hogy a fenébe lenne már jobb mint a One-é ? Elég csak a ppi és a felbontás értékét megnézni... -
sipy888
aktív tag
válasz
Dreadloord #4559 üzenetére
#Dreadloord: nagyon jól látod ,ez a szomorú igazság!
#jooker82: mint ahogy a konkurens telefonok sem hibátlanok , úgy sajnos ez sem az. Soha nem lesz olyan hogy egy telefon hibátlan lesz(pláne ekkora példányszámoknál), jelenleg nem is tudnak olyat gyártani és feltételezem nem is akarnak...
-
sipy888
aktív tag
tehát megrendelem neten, kihozza futár 3-4 nap mulva látom hogy van rajta 1 pixelhiba , nem is kell erre hivatkoznom csak mondom hogy nem kell. Aztán rendelek egymásikat, bízva abban , hogy az jó lesz?! De ha új előfizut is rendelek hozzá, akkor olvastam valaki irta, hogy akár 30 nap is lehet az átfutási ideje egy ilyen "manővernek"
-
sipy888
aktív tag
most ezeket a kommenteket olvasva, melyik módszer lehet a jobb? a személyes vásárlás, vagy a netes ahol 8 napod van cserélni? személyesen ha nincs micro simed, mert nekem nincs, akkor úgysem tudok egy pixel testert leszedni, tehát nem tom megnézni jó e a telefon kijelzője. A külső hibákat nyilván meg lehet látni egyből.
-
sipy888
aktív tag
köszi, nem tudtam, hogy van válasz gomb
azt meg leszarom , hogy komolyan veszel e vagy sem
de amíg nem tudunk pontos adatokat, ne gyere itt azzal, hogy mennyivel nagyobb a hiba százalék ezekben a készülékekben, mint a Z-ben vagy az i5 -ben. Pláne ugy hogy összehasonlíthatatlan a Z vel, ugyanis Z-n persze hogy soha a büdös életben nem lesz sorjahiba, mivel műanyag
Az i5-t meg hagyjuk, ugyanis az első szállítmányainak majdnem egésze hibás volt!!! Amúgy az S4 et is nyugodtan írhattad volna ( bár gondolom samu fan vagy), ugyanis az még mindig full lagos, bugos, a kamerája pedig nincs a helyén a hátlapon
Tehát ők is kapkodtak
-
sipy888
aktív tag
Te ezt honnan szeded, hogy arányaiban véve nem volt ennyi hibás Z és I5 mint a ONE. Semmilyen számadat nem áll még rendelkezésünkre , hogy mennyit adtak el és abból menyit küldtek vissza a vevők cserére....Nem kell túldramatizálni a helyzetet.5-6 ismerősöm megvette már és semmilyen hibája nincs azoknak a telefonoknak, csak erről ti nem tudtok mivel nem fórumtársak...
-
sipy888
aktív tag
szerintem meg szőrszálhasogatás mind a nem középre pozícionált kamera hiba a samsungtól és az illesztési hézag a htc-től. Használatban ugyanis egyik sem zavar!
hozzáteszem, elvileg a NO.1 APPLE i5 is már ugy érkezett be az elején, hogy festék sem volt szinte a fekete modelleken...Egyébként, teljesen jogos az, hogyha kiadunk 200 k-t egy csúcstelefonért, akkor az igenis hibamentes legyen. A legkisebb illesztési hézagot meglátva is visza fogom küldeni a telefont.Elvégre a csúcsot veszem...
-
sipy888
aktív tag
valaki írta, hogy inkább vesz S4-et annyi a hibás a ONE-ban. Nézzetek át a samsung fórumban, ott minden második telefonnak a kamera nincs középre pozícionálva a hátlapon, valamint laggosak , bugosak a telefonok.
-
sipy888
aktív tag
nincs valakinek belső infója, hogy mikorra várható az első fekete szállítmány ? Én azt tudom, hogy Voda még nem rendelt és a közeljövőben nem is lesz nekik feketében.
-
sipy888
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #4165 üzenetére
(#4165) nagyzoltan87: igen smart store-ban! ha kéritek a csávótól , akkor ad kézbe is egy one-t, és akkor nem kell azzal a vezetékkel szarakodni! és nem csak vodások nézhetik meg.
-
sipy888
aktív tag
gyerekek, ma megnyomkodtam...BRUTÁLIS!!
-
sipy888
aktív tag
válasz
nagyzoltan87 #3999 üzenetére
hol nyomkodtad meg? én is megtenném, de a tudatlan T-sek azt sem tutták a westendbe hogy van ilyen telefon...One SV-t meg Desire-t magyarázott nekem.
-
sipy888
aktív tag
Aki jár T-be , Vodába, Telenorba és tud infót a fekete érkezéséről, légyszi írja már meg itt . Előre is köszi
-
sipy888
aktív tag
AKI T-től vett meséljen már, hogy független-e pls. Valamint a T reklámja rá van téve amikor bekapscoljuk a telefont?
-
sipy888
aktív tag
Westend -> hétfő
Váci Vodafone Smart -> holnap dél -
sipy888
aktív tag
Ez hihetetlen , hogy végre megjön a telefon MO-ra, erre a feketére megint várni kell 1 hónapot. Ha kivárom, akkor meg esélyes, hogy abba már nem a "nokia" hdr mikrofon lesz.
melyik ujjamba harapjak ?!
-
sipy888
aktív tag
T melyik üzletében lehet megfogdosni?
-
sipy888
aktív tag
Hali. Mondja már meg vki légyszi, hogy melyik T üzletben lehet megnyomkodni! Mivel nem vagyok beregelve a T oldalára, nem is tudom megkérdezni!
Köszi előre is!
-
sipy888
aktív tag
Ez a T tényleg lefeküdt az S4 nek, még a hamarosan kaphatók közé se tette ki a ONE-t, ráadásu drágábban is adja mint a Samut. LOOL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest