- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Kipróbálva, hát első benyomásra elég retek egy app, már mint sok helyet foglal (nem nekem volt gond, hanem B nő készülékén) de feltettük, nincsen benne egy valamire való beállítások menü, persze ettől még biztos megvan akinek pont ez felel meg, de ismerőseim inkább Skype meg Viber felhasználók, és én se látom értelmét ezek mellett.
De a kérdésedre válaszolva nem működik fülesen keresztül, bár szerintem ez az app hibája. Mivel minden más hibátlan. Nincs mód rá hogy átváltsak fülesre, mint skype esetében, pedig ott sem egy nagy mutatvány.
A Jabra Extreme most nincs nálam, az elvileg többet tud, zenét is átjátssza meg minden mást is, nem csak a hívásokat, szóval azzal lehet jó lenne, de nem tudom kipróbálni, faternál van 2000 Km-re innét
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest