Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Szia, csak most értem haza nemrég edzésből, de a Skypot kipróbáltam, (csak az van fent) hibátlanul működik a Jabra 2080-al.
Egyszer kiválasztod, hogy azon fogadja a hívásokat, és onnantól kezdve ott csörög és beszélek, ha utána hívok akkor is.
Füles téren:
Aki ilyenben gondolkozik, az tényleg nézzen be a füles topikba, nekem is így lett Beyerdynamic MMX 101 IE.
A beats és társai túlárazottak, nem szólnak olyan szépen, mint amilyen drágák, más márkából azonos áron sokkal jobbat kapsz. Én is beatset akartam, de felnyitották a szemem, azóta is hálás vagyok érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest