- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
Találtam egy hivatalos viszonteladót hivatalos árral az új M8-hoz...hát barátaim,potom 250.000 Ft,ezek nem normálisak
-
Spark_777
tag
Sziasztok!
Az akkum sajnos még mindig merül,és azt vettem még észre hogy a tárcsázó alkalmazás állandóan 35-40 % között mozog,tehát zabálja az energiát.
A kérdésem az lenne hogy megnéznétek-e ti is hogy nálatok mi a helyzet.
Előre is köszi.
-
Spark_777
tag
Megvan a probléma forrása
Az új "fantasztikus" Facebook Messenger okozza...gyógyír még nincs ....
-
Spark_777
tag
Sziasztok!Nem tudom valaki találkozott-e már ezzel a problémával.Pár napja a telo akksija iszonyatosan gyorsan veszít a töltöttségből,mintha valami állandóan használná,lefuttattam több tesztet is,de semmi problémát nem találtam.Nincs rajta új program,vagy bármi egyéb dolog ami zabálhatná.Érdekelne hogy tapasztalt-e valaki hasonlót.
-
Spark_777
tag
Sokan feleslegesen hergelik itt magukat,hisz minden gyártó fő célja a profit,ez így működik a kapitalizmusban...nem a két szép szemünkért adnak nekünk valamit...az hogy ki miképpen tálalja pedig a cégek dolga...a fontos csak az hogy mit veszel majd anno a kezedbe,hisz ez egyes egyedül a te döntésed kell hogy legyen...
-
Spark_777
tag
Tudom ez a cégnek nem érdeke,de szerintem nem olyan nagy gond hogy egy bizonyos réteg,akik tényleg utánajárnak,és nem csak a vakítás oldalát látják meg,ritkább készülékkel mászkálhatnak.Imádom a HTC-t,ez már a 4-ik,és csak reménykedni tudok hogy azért az alsóbb régiókban is elérnek sikereket.
-
Spark_777
tag
Megjött végre Badboy fórumtársunk Nilkin telefonvédője,rápróbáltam az enyémre és mit mondjak tökéletesen passzolt rá,és még a felülete is igen minőséginek érződik.
-
Spark_777
tag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Az eredeti doboz zsugorfóliával van ellátva,zárómatricát nem találtam rajta.Érdekes módon nekem az első ami EU garanciás volt,más minőségű dobozban érkezett mint a Magyarországra szánt ami most van.Az Eu-s,fényes elég merev dobozzal érkezett,míg a magyar kicsit újrahasznosított papír benyomását keltette.A gyors boltban nekem nem volt már fólia a dobozon,rá is kérdeztem,és azért bontották ki hogy már tuti (ha nem is hibátlan)de jó darabot kapjak.Pixelhibára pedig használd a Dead Pixel Test nevű programot,nekem bevált.
-
Spark_777
tag
Nekem Sennheiser CX -300 II Precision-al van összehasonlítási lehetőségem,és úgy veszem észre hogy igen közel jár ahhoz.A mélyek szépek,teltek,de nem feltétlenül nyomja el a magasakat amikor arra szükség is van.Azt hozzá kell tenni hogy a CX 300 kimondottan sok mély leadására lett fejlesztve,szóval szerintem egyáltalán nem rossz egy gyári fülestől.
BomiBoogie: Rendben,és bocs...
-
Spark_777
tag
válasz
markyy18 #5372 üzenetére
Mi ketten azt hiszem nem panaszkodhatunk,hibás volt mindkettőnk készüléke,és cserélték ahogy tudták.Te nem tudom hogy vagy vele,de az előzetes szkeptikus hangulatom után már imádom
Sajnálom hogy felmerülnek még mindig ilyen dolgok,de tény hogy ezek dacára is ez a legjobb mobil jelen pillanatban a piacon...
-
Spark_777
tag
válasz
bluekoli #5140 üzenetére
Nincs kimondottan erre vonatkozó szabály,legalábbis senki nem tudja hogy melyik pontosan.Amit én tudok,és készpénznek veheted.Első készülékem pixelhibás volt,5 egymástól független pixel(ugye ami ekkora felbontásnál több is lehet),visszavittem,megnézték,és zokszó nélkül cserélték. Markyy18-nál ugyanez a helyzet állt fent,nála ha jól tudom 3 pixel volt,és ott is cserélték.Szóval a Speed szerintem egy igen korrekt üzlet.Bárhol is szeretnél független készüléket venni,náluk jó helyen jársz.Amúgy pedig tegnap voltam náluk,és szemügyre vettem egy feketét,szerintem jobban össze van rakva mint az ezüst,és magából a színből adódóan,nem is jönnek ki úgy a hibák.
-
Spark_777
tag
Raktáron a gyors boltban a fekete
-
Spark_777
tag
válasz
FuRiONight #5013 üzenetére
Brando Tempered Glas-t fogok használni,havernak van az Iphone-on,és bitang,nincs ami megkarcolhatná a felületet,mondjuk közel 8.000 Ft,de azt hiszem egy ilyen telefonnál bele kell hogy férjen
-
Spark_777
tag
Vettem egy ilyet a kijelzővédőt : http://www.youtube.com/watch?v=quMXgKHCu5Y
Ha csak a felét tudja mint amit ígér már megérte
-
Spark_777
tag
válasz
FuRiONight #4418 üzenetére
99,9%-nak ezüst,a fekete ritka mint a fehér holló...
-
Spark_777
tag
válasz
FuRiONight #4416 üzenetére
Igen,kijött a javítás,és lényeges a javulás a régi fotókhoz képest,de csodát azért nem szabad várni.Mobil fotózásra tökéletesen alkalmas,minden másra ott a digitális fényképező.
Amúgy itt egy link,az előtte utána felvételekről: http://www.youtube.com/watch?v=n8u-HPRDMZY
-
Spark_777
tag
Megpróbáltam fóliát ráapplikálni a készülékre,de csúfos kudarc lett a vége. Case Mate (ami ugye nem egy rossz márka) keskeny,2-mm mindkét oldalon kimarad,így az nem jöhetett szóba,ma reggel rátettem a gyári HTC fóliát,és úgy néz ki fényben mintha olajat öntöttek volna rá,és ezen felül ez még kicsit széles is.Azt hiszem hanyagolom a gyári tartozékokat,és éljen a német Ebay
-
Spark_777
tag
válasz
robit74 #4278 üzenetére
Ez nem billegés...egyik fele kiáll a síkból,a másik nem,és ezért kérdezem hogy másoknál is így van-e,vagy csak nálam...mert ha csak nálam,akkor igenis nevezhető hibának,ami ugyan nem nagy horderejű,de mégis megvan,és azért ez a pici kis "ablak"ha feladja használhatatlan a készülék!!!
-
Spark_777
tag
Valakinek a bekapcsoló gomb hibás?Nekem csak a fele áll ki a síkból...vagy ez így normális?
-
Spark_777
tag
válasz
penell1234 #4271 üzenetére
Enyém pont így néz ki,de pont így...nem vészes...
-
Spark_777
tag
válasz
penell1234 #4235 üzenetére
Igaz,ezt benéztem,nem voltam elég körültekintő
-
Spark_777
tag
A T-nél most nyomták fel Domino csomagban 188.000 Ft-ra...
-
Spark_777
tag
Én baromira hiányolom a régi szép kis gyári widgeteket,jó lenne őket valahogy visszavarázsolni,és nem a marketről töltögetni hozzá hasonlókat.
Amúgy tegnap a Speed rettentően korrekt volt,még pénzt is adtak vissza,mert ugye az EU készülékhez én vettem plusz egy év garit,ami a magyarnál már nem szükséges,így annak az árát megtérítették.
-
Spark_777
tag
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Én ilyet vettem hozzá,töltésre tökéletes,nagyon jó minőségű,és ami fontos,ha van rajta hátlap védő akkor is tudod tölteni
http://www.ebay.de/itm/380637011526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
-
Spark_777
tag
Mehetek a telefonért,megjött végre a cserekészülék
-
Spark_777
tag
Engem most hívtak a gyors boltból,hogy a cserekészülékem késik,tehát elvileg nem tudják tartani a május 10-et sem,már kezdek elszontyolodni...
-
Spark_777
tag
Én mindig is az abszolút összképet nézem,de azért az anyaghasználat elsődleges szempont.Régen gondolni sem mertem volna hogy a Samsungon kívül bármi más szóba jöhet,de amióta az első HTC-m megvolt,már nem szívesen térnék el ettől a márkától.A kamera pedig nálam abszolút másodlagos szempont,én még sajnos azokhoz a hibbantakhoz tartozom,aki fényképezőt visz magával ha tényleg számít a dolog,és még mp 3 lejátszóm is van a táskában
-
Spark_777
tag
válasz
S e t h #3221 üzenetére
Én ezt úgy látom hogy aki megveszi jelen pillanatban a legjobb készüléket az tisztában van vele hogy legkésőbb egy év múlva legfeljebb a középkategória tetejét súrolja azzal.Ezt el kell fogadni,ilyen a jelenlegi mobil világ.Nem hiszem hogy különlegesebb bánásmódot érdemelek ki azzal mert volt egy kisebb vagyonom egy telefonra...A Samu-t meg inkább ne emlegessük,mert lehet hogy a csúcskészülékeit fényezi,de ami alatta van totál elhanyagolja (lásd Galaxy S Advance,amire talán már kijön a frissítés,több mint fél év ígérgetés után).
-
Spark_777
tag
válasz
sipy888 #3159 üzenetére
Lényegtelen mennyit reklámoznak,ha egyszerűen nem tudják teljesíteni a megrendeléseket.Mint ahogy Te is mondod sok szürke bárány reklám alapján is megvenné,de nincs jelen pillanatban mit.Nem feltétlenül jó egy olyan beidegződés,hogy megvenné,de nem kaphatja meg,mert nem beszerezhető...
Off: Párom megleptem egy One S-el,előtte egy Galaxy S Advance volt,és ha már Ő azt mondja hogy hatalmas az élménybeli,és a minőségbeli különbség,akkor az már nagy szó ...
,sajnos ez a különbség nem érvényesül az eladásokban)
-
Spark_777
tag
válasz
ForRedGlory #3009 üzenetére
A kamerán lehet még csiszolgatni,de kétlem hogy eléri majd az S4 szintjét,ezt mindenki tudja,csak nem merik beismerni.Hibás döntés volt ezt a technológiát beépíteni,egy a csúszás végett,kettő mert ezt emelik ki a telefon egyik csúcspontjának,pedig igazából jóval több erőssége van más téren.A Samsungot ezen a téren nem fogják megfogni,inkább a készülék minőségérzete az ami megkülönbözteti őket.Bár ha ilyen hibaszázalékkal gyártják a kijelzőket,lassan lehúzhatják a rolót (sajnos).
-
Spark_777
tag
válasz
-=Ghost=- #2982 üzenetére
Igazad van,én is így vagyok ezzel,a Sensationt,nem fogom eladni,mert hibátlan,tényleg makulátlan,egyszerűen sajnálnék tőle megválni,a One S-t pedig a barátnőm fogja használni,mert elege lett a Galaxy Advenceből...
Sajnos tényleg megvan ez a hátrányunk más országokkal szemben,de jelen esetben például Ausztria is ugyanúgy szenved a hiánytól mint mi,és azért ott mások a körülmények,de mégsem kapnak...
Én eddig mindig tokkal védtem a telóimat,sima bőr jól bevált kihúzhatós tokokkal,a ONE-on pedig a ONE X kihúzhatós bőrtokja lifeg mint egy darab rongy!!!Szóval fel a fejjel,másnak is akadnak ilyen gondjai mint neked,és látod én már meg is jártam rendesen,egyből vihettem is vissza,ami azért annyira nem buli,főleg hogy nem lakom olyan közel...
-
Spark_777
tag
Jó hír aki a gyorsboltból rendelt,most már 05.10 a várható szállítási idő...
-
Spark_777
tag
Ma leadtam a szervizben a One-t a gyors shopban,és nagyon korrektek voltak,cserélik a készüléket amint megjön az új szállítmány.
-
-
-
Spark_777
tag
Ezer és egy telefonom volt eddig,és egyik sem volt pixelhibás,erre kiadok egy kisebb vagyont és ez történik.Cserét fogok kérni,nem várom meg míg nekiállnak szétbarmolni,és bütykölgetni...
-
Spark_777
tag
Na holnap megy is már szervizbe a kicsike,ugyanis egy nap alatt sikerült 5 db halott pixelt begyűjtenem
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Stellar Blade
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged