-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
sipy888 #37427 üzenetére
Őszintén megmondom, hogy nem értem, hogy miért számít mindenki kölcsönkészülékre, elvégre ahhoz nem pár darab telefont kéne tartania egy szerviznek, akinek egyrészt nem feladata, másrészt minek okozna magának további fejfájást.
Egy időben a szolgáltatók adtak, ez rendben is van, de ők telefonokat árultak és nem a javítás volt a profiljuk, hanem az előfizető megtartása volt a cél, persze manapság ez már átalakult.A készüléken történő bármilyen javítás várhatóan több, mint amennyit szánnál rá, mivel valószínűleg olyan áron csinálnák meg, mint amennyiért veszel egy ugyanilyen típusú használt készüléket.
Sajnos manapság annyi telefont dobnak piacra, hogy pénzben az értéke igen hamar és igen sokat esik, míg a szerviz költségei ettől nem csökkennek, így ők továbbra is ahhoz mérten egy magas áron fognak dolgozni.Töltsd fel teljesen a telefont, majd írd be a tárcsázóba a *#*#4324#*#* számsort, majd More gomb és ott válasszad a Battery Test lehetőséget, itt figyelmeztet, hogy tedd repülő üzemmódba, majd várd meg míg végez a teszt, így megtudod, hogy milyen állapotban van az akkumulátorod.
-
ferob
őstag
válasz
sipy888 #37414 üzenetére
Ha a töltésen kívül nem merül nagyon a készülék, akkor ha az USB kábel működik, pl. tudod vele a géphez csatlakoztatni a telefont, abban az esetben egyértelműen a töltőfej hibásodott meg.
Többnyire ezek így mennek tönkre, néha tölt még párszor, de a legtöbb esetben szinte semmit és inkább csak merül az akkumulátor. -
Nightfall75
tag
válasz
sipy888 #37285 üzenetére
Tavaly év végén a HTC megszüntette a Blinkfeed hírfolyam szolgáltatást. A helyét a News Republic vette át. Ha letöltötted akkor az appot 30 napon belül, miután a felszólítás megjelent, automatikusan átmigrálta a Blinkfeeden korábban beállított hírforrásokat az rendszerbe. Most már valószínűleg újra be kell majd konfigurálni mindent. Töltsd le az appot, majd miután kiválasztottad a hírforrásokat, elvileg meg kell jelenniük a Blinkfeedben mint régen. Sokan panaszkodnak egyébként, hogy a News Republic nagyon tolja a reklámokat, de ebben az ügyben nem tudok nyilatkozni, nekem van adblocker.
(#37286) Sanyee30
A Beállítások → Hang és értesítés → Jelzések menüben a Prioritásos jelzéseknél ki van kapcsolva a Hívások opció?
-
ferob
őstag
válasz
sipy888 #35787 üzenetére
Annyi lemaradt az előző hozzászólásomból, hogy a Telekom által biztosított kölcsönkészüléket az átvételkor kell visszaszolgáltatni, így az fogja elvinni, aki a postától kihozta a javított készüléked, abban a dobozban, amiben hozzád vitték, valamint értelemszerűen nem fogja átvenni a készüléket sérült állapotban, de abban az esetben ki sem adhatja a kezéből a javított telefonodat.
A javítás ideje másfél hét az elszállítás idejétől függően, szóval addig célszerű lenne mielőbb lépned.Azt még célszerű tudni, hogy a javított telefont csak az veheti át, akinek a nevére le lett adva, ami nem feltétlen kell legyen a tulajdonos vagy a számlafizető, de olyan lehetőség nincs, hogy bárki átvehesse.
Szóval erre célszerű odafigyelni, mert könnyen plusz utat intézhet magának az ember a postára. -
Geri89
aktív tag
válasz
sipy888 #35787 üzenetére
Nokia 311-nél egyben lehet cserélni az "előlapot", amiben benne van a keret, és az érintőpanel is. Csak az alkatrész 15 körül van..
bár a legjobban szerintem mégis akkor jársz, ha megcsináltatod
szerk: ahogy nézem, szerintem vegyél gyorsan egy használt 311-et, azokat már 5-10 közt meg tudod venni, és cseréld ki a két érintőt.
-
BenHans
addikt
válasz
sipy888 #35787 üzenetére
Fú basszus, nem tudom mit kéne tenned, de pont kevesebb mint egy héttel ezelőtt beszéltünk itt a cserekészülékekről. Még akkor szerencséd van, mert nekem egy vacak Huawei G510-ért kellett volna kiperkálnom 50ezret ha baja esett volna.
Mekkora rajta a repedés? Működik még? Ha kicsi akkor talán mondhatod hogy így kaptad.
-
ferob
őstag
válasz
sipy888 #35711 üzenetére
Örüljön, aki egyáltalán kap bármilyen kölcsönkészüléket, mert múltkor is az előttem levő balhét csinált, mert megmondták neki, hogy már nincs ilyen szolgáltatás, de teljesen igaza van, mert milyen alapon várják el, hogy a hűséggel vállalt előfizetést ki tudja valaki használni, ha nem biztosítják rá a lehetőséget a javítás ideje alatt, ami sokszor nem kevés idő.
-
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #7051 üzenetére
Első hsz. ott a kód, beütöd a tárcsázóba és ott a p_sensor teszt.
(#7052) k.soma: eddig nem volt vele gondom, sőt miután betanulta a sűrűbben használt szavakat 1-2 betű után egész szavakat gyorsabban lehetett kiválasztani. Majd gépen megírom a panaszom a HTC-nek hátha jön hotfix.
-
Tomate
veterán
válasz
sipy888 #6723 üzenetére
Vidd be egy T boltba és mond meg, hogy ez van. Ha nem gyári a microsimed mert Te vágtad készülj fel, hogy rád akarnak sózni majd egyet. (nem feltétlenül alaptalanul)
Balinov: Nekem is. Még én vágtam itthon ollóval és már a negyedik telefon megy vele gond nélkül. De ha el lett cseszve véletlen akkor nem szabad csodálkozni.
-
22darti
csendes tag
válasz
sipy888 #5946 üzenetére
Én most hogy visszavittem az ezüstöt elkezdtem filózni megint a feketén, de rohadtul félek, hogy ha egyszer leejtem, akkor sérül az fényezés, és előjön a nyers aluminium... Ha tudnám, hogy ez nem így van, akkor egy percet sem gondolkodnék rajta, hogy melyik legyen.
Ugyanakkor elvileg egy tok megold ugye mindent...
-
bettyske
csendes tag
válasz
sipy888 #5102 üzenetére
Lassan 2 honapja hasznalom a telefont, van amikor taskaban kulcs mellett, vagy zsebben hordva,kijelzo foliaval es olyan tokban ami csak az oldalat es a hatuljat vedi. Nem kopik egyaltalan. neha a kulcs vagy apro penz vagy mas hasonlo targyak karcot hagynak a telefonon, de kezzel megtorlom es volt nincs
Nagyon jo telefon.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #4887 üzenetére
Irigyelhetsz is
Azóta megállás nélkül a Delta Machine albumukat hallgatom. Ma reggel 5 óra megállás nélkül. Már vagy háromszor újra kezdődöttBennem az a jó, legalábbis az előadók szemével nézve, hogy jó eséllyel ha valamit sokat hallgatok akkor is megszeretem, még ha előtte nem is tetszett. Persze ez a DM-re nem vonatkozik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sipy888 #4632 üzenetére
bocs, igazad van, a 16-os i5 árához viszonyítottam a 32-es one-t.
bennem az maradt meg, hogy a médiamarkt-ban valami nagy akció van, 180e függetlenül az i5, és a one meg ugye függetlenül 200 fölött van (csak az 32-es)
szóval úgy akartam érteni, hogy ebből az aspektusból kb. 30-40 ezer forinttal ér többet SZÁMOMRA a one, mint egy i5.
a kijelzőt meg már kali elmondta....(#4633) N4ri87!
mindjárt teszek fel új képeket! -
válasz
sipy888 #4640 üzenetére
te azt írtad, hogy; ...egyértelműen a One kijezője a legjobb!
nem felesleges odatenni, hogy szerinted/számodra, mert annak hiányában, normális esetben ezt sokan általánosságban ért(het)ik.
nekem például jobban tetszik az s4 kijelzője, pedig annak is vannak hátrányai.
itt egy teszt; link
érdemes végigkattintgatni a Super close-up gallery képeit is. -
válasz
sipy888 #4637 üzenetére
amennyiben hozzáteszed, hogy szerinted, úgy semmi probléma a kijelentéseddel!
valakik az ips kijelzőket szeretik, másoknak az amoled kell, de sokan különböző tft variáns hívők, és még lehetne sorolni, bizony itt is az a helyzet, hogy minden technológiának van előnye és hátránya is, ezért mindenki döntse el maga, hogy neki melyik kell... -
jooker82
nagyúr
válasz
sipy888 #4561 üzenetére
Itt az esztétikai és működési hibákról van szó...Tökéletes telefon nehezen lesz,mivel mindenkinek más az igénye...Ami nekem van G,az hibátlan,eddig senkinek semmi baja vele. Egyedül a BT fülesnél a 2-3 mp-es késést,róhatnánk fel..de ez 20-ból egy fél embert,ha zavar...
Badboys: Az x,az nem csak disznek van a végén,az,hogy nem raktam szóközt ,nem jelenti azt ,hogy az nem az Onix lenne...Sokan hivják sokféleképpen..de ezt biztos te is tudod...
-
válasz
sipy888 #4522 üzenetére
8 munkanap van az elállásra, indokolnod sem kell, visszaküldöd, vagy visszaviszed magad - a megfelelő helyre -, de valóban van 30 napjuk arra, hogy visszajutassák számodra a vételárat, illetve előfizetés esetén arra is kell bizonyos idő, hogy visszaállítsák a vásárlás előtti állapotot, és addig nem tudsz újat rendelni, legalábbis azonos előfizetésre.
-
válasz
sipy888 #4512 üzenetére
indoklás nélküli elállásra van lehetőség 8 munkanapon belül, ha netes rendelés útján vásárolsz - és itt maga az átvétel lehet akár személyes is, csak a rendelés történjen neten.
nem kell letöltögetni tesztelős alkalmazásokat, minden gyártó esetén adott olyan kód, amit csak bepötyög az ember a tárcsázóba, és már tesztelheti is a kijelzőt...stb, és ehhez még sim kártya sem kell. -
válasz
sipy888 #4470 üzenetére
a behaltat javítják/cserélik gariban, az illesztési hibás, sorjás és szabvány alatti pixeles hibásat viszont nem igazán, azokkal a hibákkal együtt kell élni, ezért nem mindegy, hogy melyikbe fut bele az ember, de aki másként látja, annak lelke rajta, semmi akadálya...
toeki; senkit sem nyilatkoztattam ki...
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #4467 üzenetére
Edzett üveg az a műanyag. De teljesen mindegy, le kéne már kattani erről a témáról, hogy mi mennyire magas hibaszázalékkal jön ki. Ez a One topik foglalkozzunk csak a One-nal.
Ha már hiba a téma, jöhet akár priviben is, de össze kéne szedni, hogy melyik S/N szám(illetve gyár) a problémásabb. Valahogy így: S/N: XXXXX - Hibás / Nem Hibás
-
válasz
sipy888 #4463 üzenetére
van lehetőség a válasz hivatkozással hozzászólást írni, így egyértelmű lesz, hogy kinek is címezted a mondandódat.
semmi dramatizálás, elég olvasni, pont annyi hibát leírhatnak, mint amennyien elégedetten használják úgy, hogy nem fórumoznak.
amúgy sem találkoztam még ennyire problémás típussal, mint a one, hogy csak a negyedik kibontott példány nem volt hibás, az első háromnak csúnya pixeles hibái voltak, hogy a sorját ne is említsem - pedig direkt több szállítmányból hozta ki a srác, hátha...
jó telefon a one, ha hibátlant fog ki belőle az ember, csak ennek nem a legjobb az esélye!
védheted a one-t, de amiket például az s4...stb témákban írkáltál, azok alapján ugye nem probléma, he nem veszlek komolyan?!?! -
-
válasz
sipy888 #4300 üzenetére
gondolhatod, hogy nem arra írtam!
viszont kevésbé zavar egy nem hajszálra középen lévő kamera, mint a pixeles hiba, sorjás ház...stb.
arról nem is beszélve, hogy a one esetében sokkal több a hibás darab, ha az ismert arányokat nézzük.boksz; ezzel csak a baj, hogy csak webshop útján adott a 8 munkanapos elállási lehetőség - és azért jöhet még elő hiba napokon belül is -, illetve ha például t-nél üzletben veszed, úgy nincs webshop kedvezmény, ami elég tetemes összeg.
csak egy példa; 2 év hűség csak az előfizetésre, így üzletben 184.660 ft, webshop útján viszont csak 166.194 ft. -
-
Dr. Maci
tag
válasz
sipy888 #3634 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, hogy inkább előrendelésről van szó. Amikor rákérdeztem nem ajánlotta fel az ügyfélszolgálatos, hogy akkor kihoz egyet a raktárból és vihetem is a pénz kicsengetése után. Arra tippelnék, hogy azért kezdik el most forgalmazni, mert 1-2 héten belül lesz elérhető.
Sajnos ebből tényleg az a következtetés vonható le, hogy nem vagyunk fontos piac, ezért csúszik ennyit a készülék megjelenése.
-
markyy18
aktív tag
-
N4ri87
senior tag
válasz
sipy888 #3250 üzenetére
Nem tudom, hogy miért zárójelet írtam. Idézőjelet akartam írni, azt kifejezve, hogy az az esemény nem a közeljövőben fog bekövetkezni és nem a One-nal. Ha esetleg meg is történik, hogy a HTC-ből piros ász lesz, akkor annak talán a One lesz az első lépése, de addig még nagyon nagyon sok marketing és One-hoz hasonlóan eltalált telefon kell.
(#3251) akoska07
Azt már fentebb kitárgyaltuk, hogy sajnos a HTC ismertsége elenyésző az sgs és iphone-hoz képest
-
Spark_777
tag
válasz
sipy888 #3159 üzenetére
Lényegtelen mennyit reklámoznak,ha egyszerűen nem tudják teljesíteni a megrendeléseket.Mint ahogy Te is mondod sok szürke bárány reklám alapján is megvenné,de nincs jelen pillanatban mit.Nem feltétlenül jó egy olyan beidegződés,hogy megvenné,de nem kaphatja meg,mert nem beszerezhető...
Off: Párom megleptem egy One S-el,előtte egy Galaxy S Advance volt,és ha már Ő azt mondja hogy hatalmas az élménybeli,és a minőségbeli különbség,akkor az már nagy szó ...
,sajnos ez a különbség nem érvényesül az eladásokban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged