- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Pontosan. De en dragabb cuccoknal mindig ugy vagyok, hogy inkabb megveszem garival együtt dragabban, mint gari nelkül par tizessel olcsobban, mert eleg, ha egyszer szopom be vele es mar el is buktam a duplajat annak, amit megsporoltam.
En mondjuk nem cserelgetem a telefonom felevente, elözök is 2-3 evig megvoltak, ez is valoszinü meglesz addig, ha tönkre nem megy..
Ezert is irtam, hogy en nem vennek gari nelkül, mert nekem nem feltetlenül erne meg.
Bar szerintem aki fel ev utan eladja, annak is jobban megeri garival megvenni, mert gari nelkül ö is csak olcsobban tudja eladni..Egyebkent csacsi67-nel a pont.
-
andreina92
csendes tag
-
ffodi
veterán
Jaja, elég beteg. Főleg az, hogy milyen messzire "elvisz". Illetve a legdurvább az, hogy tanítható. A csoda Digi-s Hyundai beltérimet megtanítottam neki, és működik.
akoska07:
A telefon bekapcsoló gombja "mögött" rejtőzik az IR adó/vevő. Kell egy jó szoftver, és már megy is minden.
-
mumk1
addikt
Így van beállítva?
-
InFRaReD
csendes tag
Igazad van, bár nem hiszem hogy egy ilyen egyszerű reklámnak a meggyőzés lenne a célja, sokkal inkább a figyelemfelkeltés. De még mindig jobbnak találom, mint amikor a tv-ben úgy megy a reklám, hogy a kép közepére beraknak egy elfektetett S4-et és abban megy székrekedés elleni bogyó
-
Spark_777
tag
Tudom ez a cégnek nem érdeke,de szerintem nem olyan nagy gond hogy egy bizonyos réteg,akik tényleg utánajárnak,és nem csak a vakítás oldalát látják meg,ritkább készülékkel mászkálhatnak.Imádom a HTC-t,ez már a 4-ik,és csak reménykedni tudok hogy azért az alsóbb régiókban is elérnek sikereket.
-
Dasfaf
tag
CSakhogy sehol nincs kitéve one itt Békés megyében legalábbis nem találkoztam velük. Direkt azzal kezdtem, hogy ez a két típus érdekelne, egyből mondta is, hogy One nincs náluk és nem is tudják mikor lesz.
Kicsit elkapkodtam az egészet, de végül is nem bánom mert nincs problémám az S4-gyel, csak a kíváncsiság hajt, hogy milyen a one, mert azért videóból nem tudom leszűrni, hogy most huzamosabb ideig szerethető-e a felülete, jó-e a fogása, elegendő-e a kamera, stbstb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest