- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
Spark_777 #18026 üzenetére
Nekem a tarcsazo szinte 0! De en se vagyok teljesesen elegedett az aksival, szinte csak wifi es internet vagy beallitas potyoges es automata fennyel 5 percenkent 1%ot bukok az aksibol! Es direkt nem frissulok 4.3 ra! Ha nem nyulok hozza csak hagyom wifin egy ejszaka olyan 8%!
-
markyy18
aktív tag
válasz
Spark_777 #5375 üzenetére
Én nem is panaszkodok csak leírtam mi van.
Nekem már akkor is nagyon tetszett csak a hiba az hiba főleg egy 200k készüléknél. De így h hibátlan nagyon meg vagyok elégedve vele.
Napról napra egyre jobban tetszik és szerintem is legjobb teló a piacon főleg ha hibátlant fog ki az ember.
GyureX: valószínű értékesíteni fogják. Mivel papíron 8 napos lesz így nem tud mást tenni. Ami papíron 8 napos azzal a HTC nem tud mit kezdeni mert nem az ő ügye hanem a bolté/szolgáltatóé sajnos.
Xaels: de érdekes módon a böngészőt is többször zárja be. Nekem is az egyik okom a cserére One X-ről az volt h az zárt be mindent. Erre a One is elég furcsán bánik a rammal, pedig van bőven szabad. 2 gigánál furcsállom. Remélem javítják egy frissítéssel.
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #5376 üzenetére
Nekem is az utolsó fülesem Sennheiser CX 300 volt, de utána áttértem egy AKG K-420-ra aminek az utódja lett a K-450. Utcára! BKV-ra! a 4 évszakból 3-on majdnem tökéletes. Legalább is ebben az ársávban. A gyári HTC headsetnek egy nagy baja van csak. Mégpedig, hogy egy darab kezelőszerv van rajta.
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
Spark_777 #4900 üzenetére
Köszi, megnézem ezt de 4.1 fölött már nem ajánlja. Ha muszáj lesz leszedek minden appot amit feltettem. Bár mintha most helyre jött volna, reggel óta bekapcsolva 90%-on áll. Nálatok menyit használ az android rendszer az akkuból? Mert az volt az érdekes hogy teljesen kikapcsolva, amikor ugye nem fut semmi ette le magát.
-
-
robit74
tag
válasz
Spark_777 #4276 üzenetére
A bekapcsoló gomb, az egy "ablak" ugyanis alatta van az infra, egy minimális mozgás (billegés) teljesen normális.
Azaz érzésem, hogy egyes dolgokat kicsit túl "liheg" a fórumozó társaság. Úgy gondolom, hogy vannak olyan hibák amik nem elhanyagolhatóak és vannak olyanok amelyek nem hibák. Ha pedig a tényleges hibáról beszélünk, az pedig minden új készüléknél előfordul. (Megjegyzem a pixel hiba hivatalosan csak akkor hiba, ha három egybefüggő világító pixelt találtok. Ez alatt nem hiba, mivel természetes gyártási folyamatból adódhat.) -
Agartner
csendes tag
válasz
Spark_777 #4264 üzenetére
Pedig a legjobb gyar a shanghai-i, es itt is keszul a legtobb. Valoszinuleg a mennyiseg miatt mondhatjak ezt, vagy a sztereotipia, hogy "kinai".
Mint itt a jo pelda, Taoyuan gyartas es a fele rossz ami nektek ment...A gyarhoz nem kell visszajutnia az infonak, tudjak ok ezt nagyon is jol. Valakinek mar le is irtam, hogy a HTC nem dob el mindent ami nem jo, megprobaljak ertekesietni, mert a vevok 90%-a nem ugrik am a pixel hibakra
Ez egy szak forum, a vevok nagy resze pedig sima "utcarol betero" laikus user.
-
joey04
titán
-
Coyote2000
őstag
válasz
Spark_777 #4081 üzenetére
Az nem az almás gyárnál van, hanem a Foxconnál.
Ha nem jártál még koreai gyárban, javaslom, hogy ha teheted, nézz utána, ott mik mennek... elképednélA VTM ("volume to market") periódus minden fontos terméknél kulcskérdés, ilyenkor (főleg, mivel a HTC helyzete amúgy sem épp rózsás) kifejezetten a mennyiségre mennek. Amikor csillapodik a kereslet, javulnak ezek a hibák, de addig is tömik a piacot, és igen, számolnak a cserére szoruló készülékekkel is (ugyanez előfordul a samsungnál, applenél, nokiánál, sonynál, olvassatok csak bele az új telefonok első 1000 fórumhozzászólásaiba)
Ezért van az, hogy a bevezetés évében tulajdonképpen SEMMILYEN termékből (legyen az autó, tévé, telefon) nem érdemes vásárolni, mert az első év a mennyiségről, a piaci jelenlétről, és mindenekelőtt az éles tesztelésről szól. Mi - akik még az első fél évben akarunk HTC One-t venni - vagyunk az igazi tesztelői a készüléknek.
Nincs ebben semmi furcsa vagy felháborító, ez a dolgok rendje. De elfogadni semmiképp sem szabad az ilyesféle torz kreálmányokat, azonnal vissza kell vinni mindet. Érdemes már a boltban átnézni vásárláskor...
-
robit74
tag
válasz
Spark_777 #4081 üzenetére
Nekem a végtermék minősége számít. Persze a "rágott almát" nem komolyan gondoltam, mivel utálom a korlátozottságot amivel a jár. Egyszerűen akkor addig várok, ameddig nem találok olyan androidos készüléket ami prémium kategória összeszerelésben is. (Az is lehet, hogy egy jóval későbbi ONE lesz)
-
robit74
tag
-
markyy18
aktív tag
válasz
Spark_777 #3294 üzenetére
Én is örülök h sikerült elintéznem. Sajnos a végén én is 5 pixelhibát találtam de megkockáztatom ők még többet is találnak majd.
Ma érkezett meg hozzájuk GLS-el küldtem. Írták, hogy a csere kérés jogos, előreláthatólag 2 nap múlva érkeznek a magyar garis változatok. Szóval van esély rá de nem 100%.
Ez az EU garis széria elég selejtes volt úgy tűnik. -
-
Remus389
veterán
válasz
Spark_777 #2881 üzenetére
ez teljesen igaz, jó visszaviszi, beveszik, hosszas vita után
mikor küldik az újat?
amikor lesz.
nagynehezen 2 hét múlva megjön, kiderül.az meg pixelhibas vagy gyártási hibás, na akkor jön az agyvérzés
és miért is? mert ő akarja először kibontani
egyébként megértem, csak nem biztos megéri szivozni
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2860 üzenetére
Előfordul. Az ennél drágább tévéknél is becsúszhat. Ezért kel az első 3 napban jól megnyomkodni és ha lehet akkor a boltból távozás előtt ellenőrizni. Én tavaly a One X-nél ott a boltban kapcsoltam be és néztem meg mielőtt elhoztam.
De a Samsung tv-nket is bekapcsoltattam ott helyben.
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2846 üzenetére
3munkanapon belül kérheted elvileg a készülék cseréjét.
"Vonatkoznak-e speciális rendelkezések a három munkanapon belül bejelentett reklamációra?
A jótállás alá tartozó termékek esetében, ha a fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikke - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni. Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, akkor itt is irányadó az, hogy a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
-
Nightfall75
tag
válasz
Spark_777 #2775 üzenetére
Nem az IMEI szm első 5 karakterére gondoltam, hanem a gyári számra, a csomagolás hátoldalán, a vonalkódos résznél is rajta van. Valószínűleg így kezdődik: HT33... vagy HT34...
Itt van egyébként a leírás az XDA-ról, milyen infókat tartlmaz a gyári szám.
Vagyis a tiedet 2013 április 18-án gyártották Kínában a HTC Shanghai-i gyárában.
Köszi!
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Nekem továbbra sem.
Szolgáltatótól meg vegyen a halál. Nem jelentősen olcsóbb, és az updatek a gyökér szolgáltató miatt késnek, telefossák az androidot is a szemetükkel.... WP8-at meg iphone-t még csak-csak. Androidot soha nem vennék szolgáltatótól. -
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Mivel nagy hangsúlyt fektettek a szolgáltatókkal való együttműködésre így részint érthető is, pláne ha igaz, hogy "kedvező" ajánlatokkal is fognak cserébe szolgálni a szolgáltatók.
(#2692) Balinov: az csak egy sorszám. Kezdem úgy érezni, hogy nem attól lesz értékes egy készülék mert ott mindig a legnagyobb szám van. Én is most készülök előhívatni vagy 150-200db képet amit One X-el csináltam, a nappaliaktól nem tartok, hogy rossz lesz a végeredmény papíron viszont 1-2 esti/beltéri nem az igazi és azoktól kicsit tartok.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Spark_777 #2682 üzenetére
Ennek az 1 év EU garis készüléknek a javítását ugyanúgy a HTC csinálja. Abban különbözik h ez csak 1 év és nem lehet csak a Speedshopnál leadni vagyis a logisztikát nem a telemax hanem a speedshop csinálja.
De szerintem is jobb ha van rá normális 2 év garancia az a biztos. -
toeki
senior tag
válasz
Spark_777 #1325 üzenetére
expansys holnapra vár 480 darabot. (nem a magyarországi részleg hanem a európai!)
gondolhatod mennyire lesz tőlük beszerezhető ha a többezres előrendelésekből egy hónap alatt még csak pár százat tudtak leszállitani és a mostani szállitmányt is a htc.com -ról beérkező rendelésekre szánják...
vicc ez az expansys
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest