Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az igazi Nokia örökébe lép egy legendás európai okostelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
válasz
secretgarden
üzenetére
Szerintem az az értelme (ha jól csinálják) hogy tokkal együtt kb normális méretű. Ha eleve vastag és tok kerül rá az már sok. Ha vékony akkor tok nem akkora probléma. Valóságban persze valami vacak lite kompromisszumos készüléket nyomnak ki horror áron
-
csibe1
addikt
Sírjunk együtt?
-
-
-
Ricardo
titán
válasz
secretgarden
üzenetére
Van már saját megoldásuk? Szerintem nem véletlen, hogy nincs még nekik ilyen telefonjuk. Gondolom a Kínaiak (Most, hogy valamiben ők vannak előnyben)nem akarják még kiadni ezt a kezükből.
-
secretgarden
aktív tag
Hálistennek! Most akkor jöjjenek végre Samsungtól, Apple-től, Google-től is a 7-8000mAh-s, 100W-al tölthető akkus telefonok, hogy utoljérjék a kínai konkurenciát, hátha az jobban bejön a vevőknek (nekem bizotsan bejönne)
-
ddaydome
senior tag
Nincs roesz telefon, csak rossz àrazàs. Hàt gyerekek 500e ft-ért kicsit sok lett a kompromisszum.
-
Pálin(t)ka
tag
Nahát! Ki gondolta volna…
-
Samsai
csendes újonc
Kár érte, a Moto majd 8 éve letette a moto z2 force 6mm 143 gr ugyanakkora akku mint az Air, mai napig használható minőségű kettős kamera és csatlakozó tartozékok tucatjai plusz egyébként törhetetlen kijelző, a mai napig 1. Számú telefonnak is tökéletes. Futás közben észre se veszem hogy a karomon van, 8 éves aksival is kibírja a 12 órát. Az Air a maga nemében tökéletes telefon lenne ha ios ra akarnék váltani
-
janeszgol
félisten
Azért nem fogyott kellően, mert ott volt a 12 Mini mellett a SE2020, illetve a 13 Mini mellett a SE2022 féláron. Nehezített pályan volt. Megjegyzem, az utolsó hivatalos adatok egyiket, de a 13 Mini 3.5 hónap alatt 17 millió példányban kelt el. És még utána is vették nyilván. A Galaxy S szériából nem adnak el ennyit vagy nem minden tagjából. A többi gyártóról nem is beszélve.
-
janeszgol
félisten
A Galaxy Edge mas liga, mint az Air. Egyiknek sem az uzemidejevel van baja (az air tud annyi uzemidot, mint a sima 15). Az iPhone Air ott bukik meg, hogy komolyabb hutes nelkul megkapta az A19 Pro SoC-t. Mono hangszoroja van (igen, halkabb a telo), es csak egy szelaslato kameraja van, ami makrora keves.
A Galaxy S25 Edge az teljesen okes telefon. -
-
TomPack
őstag
Szerintem a kommentelők nagy része nem fogott a kezében Air-t, vagy Edge-t!
Papíron nekem sem volt szimpatikus az Edge, én is fel voltam háborodva rajta amíg a MediaMarkt-ban meg nem tapiztam! Hiba volt...
Hetekig vívódtam rajta, de végül lecseréltem az S25 Ultra-mat rá, mert azután böszmének és nagydarabnak éreztem azt!
(jelenleg is még hirdetem itt)
Az üzemidő; még csak párszor töltöttem az Edge-t, de már most 6-7 óra kijelzőidőt hoz pedig még csak tanulja a szokásaimat, és energitakarékos rutinokkal még nem is álltam neki szórakozni. -
Mi az, h a kínai márkák látva....? Mert az alma nem tud egy rendes akkut csinálni vékony kivitelben? Ezért a kínai márkák miért majréznának? Beletesznek egy 4500-5000 mAh akkut, egy 6mm házba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ricardo
titán
Csak azért írtam mert kihangsúlyoztad hogy a Motorola már 2022-ben...
(!)"Így pl. a motorola első razr modelljét ... a razr V3 -at 2004-ből.
"csak 10 évet ver rá az említett Samu-ra, ha az innovációt nézzük!
(mellesleg még egy flip modell is volt)"Igen. Az a maga idejében forradalmi volt.
Sajnálom is hogy az a Motorola ami akkor ezt , az akkori razr szériát (carbon hátlappal) , a sz A925 /1000-et, és egyéb más előremutató megoldást felvonultatott, már nem létezik. Megvették a kínaiak, és ez már nem ugyanaz. Mára megszűnt innovátornak lenni, és számomra egy kínai brand lett a sok közül.
Mondom ezt úgy, hogy összességében a mostani készülékeik sem rosszak. Némelyik kimondottan bejön, de valami mindig van ami miatt végül nem azt veszek. -
vence
aktív tag
Nyilván lehet licitálgatni ...
(és még érdekes modelleket is találni, nem vitatom).Így pl. a motorola első razr modelljét ... a razr V3 -at 2004-ből.
"csak 10 évet ver rá az említett Samu-ra, ha az innovációt nézzük!
(mellesleg még egy flip modell is volt)Tanulmányozd át ezt a "flashback" (visszatekintő) / értékelő cikket azoktól, akik az évek során, napi szinten együtt éltek a piaccal ... (mert ebből éltek/-nek!).
[link]Utána, talán/remélhetőleg nem kínai copy-kkal fogsz jönni mint inno-modellek.

-
joey04
titán
na legalább ennyi haszna van/volt.
-
Namelesske
addikt
Stereo hangszóróval és SiC akkuval dupla kamerával se lett volna osztatlan a siker. De ebben a formában kudarc. Mono hangszóró pfeeej konkrétan 16E variánssal cikizik az Airt bizonyos körökben az 1 kamera miatt.
-
tms+
senior tag
Azért nem sikeresek ezek a modellek, mert olyan kompromisszumot kellene kötni, amit ma már sokan nem akarnak, ez igaz főleg az Air-nél (mono hangszóró, egy kamera, mini akku), az Edge-nél kicsi akku, lassú töltés, ehhez mérten magas ár. A kínai márkák pont lehet, hogy tudtak volna jobbakat hozni ezen a téren.
Nekem azzal nincs bajom, hogy vannak ilyen vékonyított mobilok, de nevetségesen árazták ezeket, az akku meg tragikus a két nagy gyártónál.
-
vence
aktív tag
Jó, hogy mindenkinek van határozott, "megalapozott" véleménye, akiknek valószínűleg még csak hasonló tipus sem volt a kezében !!

A Mot edge 30 (2022. !) "csak" 6,8 mm ... (4020 mAh)
... de 155 g !!
>> minden aktuális "Air"-modellnél könnyebb az átlag feletti akkuval is!Azóta nekem, minden tel. kicsit nehéznek tűnik ...
Nem hiába mondják, h "A jót könnyű megszokni!"
(... ilyen indítás mellett nem volt nehéz beleszeretni a moto-kba.)
Szóval, érdemes a mostani modellekkel való öszehasonlítást is
megnézni, ha valaki, legalább minimális szinten képben akar lenni.[link]
... és belefért az 50 MP PDAF ultrawide, + Macrovision kamera is,
mint írtam 2022-ben!És erre a - fenti összehasonlítás alapján, ma is versenyképes - modellre sem túl sokan éreztek rá ...
pedig a legendás SD 778G+ AE 5G köré lett építve.

-
p2pp
őstag
Amíg vezetékes telefon lesz addig ne is legyen ilyen!
-
janeszgol
félisten
Plus, Air kuka, ahova való. Jöjjön vissza a Mini! (A piactorzító SE-k mellett is több ment el a Minikből, mint a Plusból és az Airből együtt nagy valószínűséggel.)
-
User05
tag
Mivel mindenki tokban hordja a telefont, így teljesen felesleges ez a sok vékony telefon. (Hacsak nem Huawei vagy, aki tudja jól csinálni..)
Inkább legyen alap dolog mostmár a 6-7-8 ezres telep, legyenek jó üzemidők, elvégre ha kevesebbet kell tölteni egy telefont akkor tovább is bírja ciklusokkal az akkumulátor
-
la_cc
addikt
"Mono hangszóró"
-
paatrick
őstag
Ugyan ha bármelyik gyártó felrakta volna a buta pénzkereső népnek a kérdést mondjuk az X-en vagy bármelyik socialmedia akármin hogy:
miért fizetnél többet?
A - vékony telefonért
B - hosszú üzemidejű telefonért
Vajon mi lett volna a válasza a buta pénzkereső népnek. Sose tudjuk meg, örök rejtély marad.....
-
Vtwo
őstag
A világ legdrágább mono és egyben legdrágább 1 kamerás telója nem lett sikeres ? Ki hitte volna.

A samu edge legalább multimédiában nem közröhely tárgya. -
Inarus
addikt
válasz
Alogonomus
üzenetére
Arra viszont jó volt, hogy az amúgy a hajlítható telefonok miatt is szükséges fejlesztéseket finomítsák. Nyilván közben akartak keresni is rajta.
-
Alogonomus
őstag
A vékonyítási láznak leginkább az tett be, hogy a készülék vastagságából költséges eljárásokkal "lefaragott" mm-ek nagyon megdrágították azt, viszont a felhasználók jelentős része a divatolás miatt úgyis valami tokot vett a telefonra, szóval végül még igazán vékony sem volt használat közben a telefon, viszont drágábbként még gyengébb is volt a "teljes méretű" verzióhoz képest.
-
bollokcs80
Korrektor
"A DigiTimes Asia ír arról, hogy a kínai márkák látva az iPhone Air piaci teljesítményét, átgondolták, kell-e nekik is ultravékony készülék?"
Súgok srácok: Nem kell.
Szívesen.

-
Fryskitt
addikt
Nekem amúgy pont bejön az Air. Egyedül a kamera képességet sajnálom picit, de két gyerek mellett csak rájuk van idom es őket fotózom, így tkp ez is elég. A nappalt simán bírja, éjjel meg ül a magsafe töltőn.
-
adamklark
senior tag
Hála az égnek. Zsákutca dizájn amiből senki sem kért.
-
Ricardo
titán
Nem is baj. koncentráljanak a hagyományosabb készülékek fejlesztésére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)