- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Van egy elméletem!
Mostanába rákaptam a GTA Vice City-re... Vettem hozzá egy IPEGA Joystickot. NAGYON SZUPER!
A lényeg hogy gondolkozok mekkora gép kellene egy GTA 4-hez ha átportolnák milyen vas kellene hogy meghajtsa!
Megnéztem a Vice City gépigényét ami (Intel Pentium 4 3.00GHz) CPU Benchmarkon kb 400 pontot ért el. Az HTC M7-en éppen megy (néha picit lecsökken az FPS) de lényeg, hogy bírja!A GTA 4-hez legalább egy olyan proci kell ami 1200 pontot ért el CPU Benchmarkon. Ez kb 3x-osa, akkor megszorzom az Antutu 27.000 pontot 3-mal és megkapjuk hogy 81 000 pont. Szóval legalább egy ilyen mobil kellene ahhoz hogy bírja a GTA 4-et.
Szerintetek ez hülyeség vagy van benne valami???
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest