- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
kdennis
üzenetére
Pont erre gondoltam... nagyon jó dolog ez a részükről! Én különösen örülök neki, mert májusban vettem T-ben a szépségem, szóval még jó 1 évig fizetem.
Ez az első telefonom, amit nem akarok lecserélni. Nem érzem úgy, hogy bármi más többet nyújtana. Emlékszem, amikor Z-re kijött a KitKat, lassított felvétel akadozós volt a beállítások menü görgetése, meg úgy az egész telefon, még a főmenüben is akadozott a felületek scrollozása. Hogy szivattam vele haverom, mindig görgettem előtte a One-on!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ez az első telefonom, amit nem akarok lecserélni. Nem érzem úgy, hogy bármi más többet nyújtana. Emlékszem, amikor Z-re kijött a KitKat, lassított felvétel akadozós volt a beállítások menü görgetése, meg úgy az egész telefon, még a főmenüben is akadozott a felületek scrollozása. Hogy szivattam vele haverom, mindig görgettem előtte a One-on!