- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz
bajoros
üzenetére
Én kaptam ajándékba a One mellé... itt reklámoztam is hogy eladó, de nem kellett senkinek végül haverom meg vette 10-ér!
Egyedül az üzemideje meg az NFC része tetszett. Csak oda tartottam a telefont és magától bekapcsolódott a hangszóró.. Egyszer kipróbáltam halkan meddig bírja de 12 órát ment kb halkan. Nem rossz amúgy, de a haverom 10.000 Ft-os blutuszos hangszórójánál nem sokkal jobb, ja és csak mélyeket ad ki, a telefon meg a magasakat. Szóval én vettem egy JBL Charge-t, na az már tényleg egy ultra nagy szint egy szar 10.000 ftoshoz képest. Olyan hangokat ad ki hogy sokszor el se hiszik nekem hogy ebből a kis dobozból jön ki ez a sok hang?
Persze most nem akarnak rábeszélni, csak elmeséltem azt az utat amit én most 3 hónap alatt végig jártam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyedül az üzemideje meg az NFC része tetszett. Csak oda tartottam a telefont és magától bekapcsolódott a hangszóró.. Egyszer kipróbáltam halkan meddig bírja de 12 órát ment kb halkan. Nem rossz amúgy, de a haverom 10.000 Ft-os blutuszos hangszórójánál nem sokkal jobb, ja és csak mélyeket ad ki, a telefon meg a magasakat. Szóval én vettem egy
Persze most nem akarnak rábeszélni, csak elmeséltem azt az utat amit én most 3 hónap alatt végig jártam.