Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mobil flották
- iPhone topik
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Megkérdezem már tőletek is, hátha itt okosabb emberek vannak
meg már amúgy is lelassult a fórum!
Szeretnék egy néma riasztót építeni a robogómba. ’Cerberus’ lopás gátló (ajánlom mindenkinek) szinte mindent tud. Mostanában tettek bele egy új lehetőséget ’AutoTask’ a neve és lehet logikai parancsokat (scriptet) írni bele. A tervem hogy egy bluetooth-os kulcstartó ha kilép a telefon hatóköréből amit a robogóba jó mélyen elrejtek, aktiválódik a következő fázis, elindít egy másik programot ami a Gyorsulásmérőt figyeli és ha megmoccan a készülék (vagyis a motort baszkurálják) felhív engem. (én meg leszaladok a 2. emeletről egy bézbózütővel...
) A kérdésem az hogy ebben a Cerberus programban lehet shell command parancsot írni, és lehetséges lenne egy olyan parancsot beleírni hogy egy 2. mozgás érzékelős programban az ON vagy az OFF gomb megnyomódjon? Mert azt ugye nem tudom csak kézzel aktiválni, és körülményes lenne mindig ki be szerelni a motorba.
Már találtam egy oldalt ahol vannak ilyen parancsok, de nemigazán jött össze amit szeretnék!
Képekkel illusztrálom a lényeget…
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Eredeti játékok OFF topik
- Horgász topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest