Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kdennis

aktív tag

Megkérdezem már tőletek is, hátha itt okosabb emberek vannak :D meg már amúgy is lelassult a fórum! :DDD Szeretnék egy néma riasztót építeni a robogómba. ’Cerberus’ lopás gátló (ajánlom mindenkinek) szinte mindent tud. Mostanában tettek bele egy új lehetőséget ’AutoTask’ a neve és lehet logikai parancsokat (scriptet) írni bele. A tervem hogy egy bluetooth-os kulcstartó ha kilép a telefon hatóköréből amit a robogóba jó mélyen elrejtek, aktiválódik a következő fázis, elindít egy másik programot ami a Gyorsulásmérőt figyeli és ha megmoccan a készülék (vagyis a motort baszkurálják) felhív engem. (én meg leszaladok a 2. emeletről egy bézbózütővel...:) ) A kérdésem az hogy ebben a Cerberus programban lehet shell command parancsot írni, és lehetséges lenne egy olyan parancsot beleírni hogy egy 2. mozgás érzékelős programban az ON vagy az OFF gomb megnyomódjon? Mert azt ugye nem tudom csak kézzel aktiválni, és körülményes lenne mindig ki be szerelni a motorba. :( Már találtam egy oldalt ahol vannak ilyen parancsok, de nemigazán jött össze amit szeretnék! :( Képekkel illusztrálom a lényeget…

Új hozzászólás Aktív témák