- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Hétvégén Erdély - Torockóban voltunk haverokkal. Hát végre komolyan megkínozhattam a One-t. Ahol másoknak már nem volt semmi térereje, akárhova álltak nekem még 2-3 pöcök volt, és még internetezni is tudtam. Legrosszabb a t-mobilosoknak volt, (én vodás vagyok) de más vodásnak is gyengélkedett a One-nál. Az aksija is jol birta, de azért 50%-nál nem engedtem lejjebb, töltöttem külső aksiról biztos ami biztos. GPS is mindig 2-5 másodperc alatt talált jelet, nagyon büszke voltam rá. EDGE-n 1 pöckös térerővel még töltöttem fel képet Facebookra is
igaz 5 perc volt de sikerült neki.
Konklúzió: végre van egy ultrakirály telefonom amire mindig számíthatok, és a térereje is sokkal jobb mint eddig bármelyik telefonomnak. (régebben nézegettem is már ilyen térerő jelerősítőket, mert rühelltem hogy másoknak sokkal jobb a vétel)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Gyúrósok ide!
- Autószerelők, autószerelés
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest