- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nalninh #33497 üzenetére
Én is M7 tulaj vagyok, nem tudod, hogy Timbuktuban a főtéri zöldséges miért nem árul kalocsai paprikát?
Komolyan emberek, miért kell totál offtopic kérdésekkel bombázni a fórumot? Csak azért mert ilyen telefonod van, még nem lesz a témához kapcsolódó...
Hogy On is legyek, hamarosan letelik a 2 évem és egyelőre nem látok semmi alternatívát váltásra, mármint olyat, ami ténylegesen előrelépés is lenne (és nem csak számokban). Tudom jön az M9, de amire használom, arra az M7 is tökéletes.
Korábbi telefonoknál nem volt ritka, hogy közel voltam ahhoz, hogy földhöz csapjam (Moto Defy hívás közben bontott, képernyő feloldása fél perc volt, hasonlók), most viszont teljesen elégedett vagyok. -
Steve1207
veterán
válasz
Nalninh #31419 üzenetére
Nekem most ilyenben van: [link] meg van egy England is még bontatlan.
Teljesen jól bevált, szeretem. A DoubleFlipnél amúgy panaszkodnak rá, hogy bemegy a por a hátához és karistolja kicsit (gondolom ott a fedetlen szélén), de a KDL-nél nem tapasztaltam ilyet. Itt a kereső biztos dob pár hozzászólást a DoubleFlipre. -
csacsi67
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Robogó, kismotor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- ASUS ROG Ally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest