- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Nalninh #33497 üzenetére
Én is M7 tulaj vagyok, nem tudod, hogy Timbuktuban a főtéri zöldséges miért nem árul kalocsai paprikát?
Komolyan emberek, miért kell totál offtopic kérdésekkel bombázni a fórumot? Csak azért mert ilyen telefonod van, még nem lesz a témához kapcsolódó...
Hogy On is legyek, hamarosan letelik a 2 évem és egyelőre nem látok semmi alternatívát váltásra, mármint olyat, ami ténylegesen előrelépés is lenne (és nem csak számokban). Tudom jön az M9, de amire használom, arra az M7 is tökéletes.
Korábbi telefonoknál nem volt ritka, hogy közel voltam ahhoz, hogy földhöz csapjam (Moto Defy hívás közben bontott, képernyő feloldása fél perc volt, hasonlók), most viszont teljesen elégedett vagyok. -
Steve1207
veterán
válasz
Nalninh #31419 üzenetére
Nekem most ilyenben van: [link] meg van egy England is még bontatlan.
Teljesen jól bevált, szeretem. A DoubleFlipnél amúgy panaszkodnak rá, hogy bemegy a por a hátához és karistolja kicsit (gondolom ott a fedetlen szélén), de a KDL-nél nem tapasztaltam ilyet. Itt a kereső biztos dob pár hozzászólást a DoubleFlipre. -
csacsi67
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest