- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreina92
csendes tag
válasz
robit74 #7141 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam, kétszer is sajnos nem segített rajta.
Tegnap bementem T-mobile-ba, ott a bácsi közölte, hogy jó a szemem, de mivel aki rábólintana/foglalkozna ezzel már nem volt benn mondta, hogy majd ma hív emiatt.
Meg is kaptam a hívást, azt mondta, hogy 1 pixel miatt nem fognak telefont cserélni, szóval marad ez. Majd legyőzöm az ingert, hogy ne arra az egy pontra fókuszáljak.(#7104) i400
Köszi, megnéztem, de nekem annyira az a tok nem tetszik... Anyukám meg kezd lebeszélni az oldalra nyílós flipről... Majd megnézem még milyen lehetőségek vannak... Ebay-en találtam amúgy pár jónak tűnőt, van amihez fóliát és ilyen kis tollat is adnak. -
robit74
tag
válasz
andreina92 #7033 üzenetére
Próbáld ki a Dead pixel detect and fix progit. 30 percig villóztatja és lehet, hogy újra "kiakad".
-
leonaprofi
tag
Sziasztok! Na végre ma nekem is megjött a fekete HTC One a gyorsboltból. Szerencsére mindenféle hibától mentes, úgy, hogy mikroszkóppal végignézve, pixelhiba mentes és a távolságérzékelővel sincs probléma. HT35DW9 a száma. Gyorsban vettem hozzá egy ILYEN Bugatti bőrtokot, míg ideérnek a külföldről rendelt Atmosphere és egyéb tokjaim. Szerintem nagyon jó hozzá ez is, kicsit könnyebben kijön belőle, de a HTC HD2-őmhöz gyárilag adott tok is ilyen lett már így a végére. Amúgy HD2-ről váltottam erre a csodára. El is kezdem belakni. Üdvözlet
-
Bdanyy
addikt
harmadik t ben volt cserekészülék, a harmadiknál nem találtam a lámpafény alatt pixelhibat. Kis illesztesi hiba van, de már leszarom... Hétfőig még kérhetek újat
-
Kokufuu1986
tag
Ma végre volt egy kis időm tesztelni a One-t. Nincs illesztési-, sem pixel hiba, szenzorok működnek...
Május 25ei, Shanghai-i darab. -
ffodi
veterán
válasz
Dexter-2000 #7083 üzenetére
Az S-ON/S-OFF egy biztonsági kapcsoló (security flag). Azért van, hogy a NAND-on adott partíciókhoz ne férj hozzá, vagy számodra (mint user) csak olvasható legyen. S-ON esetben az imént leírt dolog van életben, S-OFF esetben pedig lényegében teljes hozzáférésed van.
Ahhoz, hogy rootolj, kell az S-OFF, mert pl. a /system-et is szükséges írni, ami alap esetben nem lehetséges.....
HUTCHDB:
T-nél fekete készülék 3/1 volt pixelhiba mentes.
-
HUTCHDB
nagyúr
sracok!
most olvasom a mai kommenteket, es orommel latom, hogy 145e lett a keszulek a t-nel.
mar holnap megrendelnem, ha tudnam biztosra, hogy kisebb a valoszinusege a pixel es egyeb hibaknak.
mi mostanaban az arány e teren? -
keIdor
titán
Nekem meg csak feketénél látszik egy pixel, hogy kéken világit, viszont az összes többi színnél jó. Program sem oldotta meg, de alig látszik szóval nem hiszem hogy foglalkozom vele a későbbiekben.
De továbbra is azt mondom, hogy vicc, minden második új tulaj pixelhibára panaszkodik, kicsit sok lett a selejt.markyy18: iOS és Windows Phone billentyűzet jobb, legalábbis szerintem.
-
Krisz0630
senior tag
Üdv!
Ma én is beléptem a One felhasználok közé.
Pixelhiba, illesztési hiba nincs és működik a közelség érzékelő. Viszont most hogy állítgatom a telefont elég melegnek érzem a hátulját.
Ez normális dolog?
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7033 üzenetére
Attol függ, hogy halt meg..
A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..
Eleinte engem is zavart, de csak mert tudtam, hogy ott van, de egyreszt ekkora pixelmeretnel normal esetben eleg nehezen eszrevehetö, masreszt lett a folian valami fekete pötty, ami egy hangyanyit nagyobb, ugyhogy mostmar az b.ssza a szemem, nem a pixel..
Egyebkent ha zavar, nyugodtan megprobalhatod csereltetni, hatha szerencsed lesz..
-
andreina92
csendes tag
Akkor jó. Legalább tudom, hogy az. Nekem kicsit zavaró helyen van, mindig odacsúszik a szemem és mondom ez volt az első ami feltűnt bekapcsolásnál és azóta nem hagy.
(azt hittem, hogy a halott pixel a feketén fehéren világít, legalább is valaki ezt mondta nekem... de úgy tűnik akkor tévedett.
)
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92 #7028 üzenetére
Azert mert egy halott pixel. Nekem is van egy, de egyaltalan nem venni eszre szerencsere. Fekete a kijelzö többi resze is, akkor persze, hogy nem latszik.
-
andreina92
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a készüléket, amikor bekapcsoltam rögtön szembetűnt, hogy van a képernyőjén egy hiba. Letöltöttem a dead pixel checkert, de szerintem nem az, mert a feketén egyáltalán nem látszik, holott az összes többi színen észrevettem. Olyan mintha koszos lenne a képernyő egy ponton, ha pedig nem merőlegesen nézem, hanem oldalról , akkor világosan (szinte fehéren) ott virít. Szerintetek ez mi lehet? (a képernyőn bezzeg hibát egyáltalán nem látok, nem is koszos... tanácstalan vagyok) -
Bdanyy
addikt
megjött, van egy fehér pixelem... Gondolom ha visszaviszem akkor már ki fogok futni a 20%os akcióból, mire visszaállítanák az előfizetést
-
Kokufuu1986
tag
Holnap hozza a futár végre a telóm...
Mire figyeljek, mit próbáljak ki az első 8 napban gyorsan?
Pixelhiba, illesztések, más? -
Szpisti
addikt
válasz
NandorHUN #6874 üzenetére
"Tesztalanyunkban debütált a Zoe névre hallgató funkció is, melyet aktiválva a készülék az "exponálás" előtt egy másodpercet, utána pedig három másodpercet rögzít videóként (ennek felbontása 1920 x 1080 pixeles, másodpercenként 30 képkockás sebesség mellett). Ekkor a videózás közben a mobil folyamatosan készíti és fűzi össze a fényképeket, így a felhasználó bármelyik időpillanatot ki tudja választani. "
- részlet a Mobilarénás teszt-ből... -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6847 üzenetére
"esetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??"
Nem talaltal? Erdekes, pedig a fel topik erröl szol.. Az illeszteseket mindenkeppen nezd at, ahogy kiveszed a dobozbol, kijelzö sarkainal, sim talcanal, ket elülsö femdarab körül ahol a hangszoro van, ezen kivül a kijelzöt nezd at alaposan pixelhibak utan kutatva, akar a Storebol letölthetö valamelyik dead pixel test-tel, mivel sajnos ez is eleg gyakori hiba.
#6850: En tovabbra is csak ajanlani tudom a Zagg InvisibleShield HD-t, nekem tökeletesen bevalt.
Tokbol meg sokfele van, attol függ, milyen tetszik, pl Poetic Atmosphere egesz jol nez ki, az atlatszo hatlap miatt nem takarja el teljesen a telefont, de a gumi keretek megis vedik valamennyire. -
S e t h
nagyúr
válasz
Angel78 #6824 üzenetére
Ha a kamerát gyakran használod és elvárásaid vannak vele kapcsolatban, akkor iphone után komoly kompromisszumra fogsz kényszerülni.
Ha a One és iphone5 között vacillálsz, akkor nálad szerintem elsődlegesen a kijelző mérete a kérdés.A One mellett az iphone szinte babatelefon, fogd meg mind a kettőt és az alapján szerintem a One-t fogod választani.
Nézegesd az illesztéseket, a legjobb lenne ha tudnál vmi screen test alkalmazást is futtatni, mert volt egy rakás pixelhibás példány is.
A gorilla glassról meg csak annyit, hogy ha az iphonod esetében nem volt gondod, akkor itt sem lesz, nálam ez azt jelenti, hogy tudsz vigyázni a telefonodra, az iphone sem titaniumból készül. -
ffodi
veterán
válasz
Angel78 #6830 üzenetére
Ilyenkor mindig felmerül a kérdés, hogy melyik kijelző nem karcolódik?
Ezekhez az érintőkijelzős csodákhoz nekem a "kemény" bőrtok vált be. Védi a zsebben, valamilyen szinten védi az esetleges leejtéstől, illetve a kosztól is.
A fóliákat én nem preferálom, mert egyrészt tökéletesen légbuborék és koszmentesen szinte lehetetlen felrakni (és ha van alatta valami, az idegesítőbb, mint egy pixelhiba), és akárki akármit mond, még a legkorrektebb fólia is mattítja a kijelzőt, és tompítja a színeket.
-
Yoshileon
csendes tag
Legközelebb kipróbáljuk
Gondoltam ha olyan hatalmasak a pixelek, akkor alapból több fényt fogadnak be, nem kell záridőt hosszabbítani... (night mode) -
NandorHUN
addikt
Fekete telónál volt már aki tapasztalt pixel vagy szerelési hibát? Mert itt olvastam sok hibáról, de ha jól emlékszem azok fpleg az ezüstöt érintették...
-
ffodi
veterán
Akkor az valószínű csak "beragadt" pixel. Vannak ezek a csoda pixeljavító progik (pl. ez), azzal van esély az ilyenek javítására. Nyilván halott pixelek esetén felejtős.
ThorsHUN:
Szerintem csak simán ilyen rossz az arány. A második készüléknél a pixelhibát szerintem kevesen vették volna észre, főleg tesztelés nélkül.
-
keIdor
titán
Durva ez a sok pixelhibás készülék. Hogy kicsit még rákontrázzak, az én osztrák készülékemen is van egy, de érdekes, hogy csak fekete háttérnél hibás a pixel, mintha nem tudna kikapcsolni. Kéken világit. Minden más színnél hibátlan, csak fekete háttérnél világit mindig kéken, amúgy észrevehetetlen. Egyelőre nem vittem vissza, mert emiatt nem igazán zavaró.
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
A következőkben olvashatjátok az én ONE sztorimat röviden:
Történt, hogy lejárt a hűségem, és hirtelen felindulásból vettem egy ONE-t tegnap a T-nél. Mikor kézhez vettem az üzletben a telefont, nem akart bekapcsolni, az eladó megpróbálta tölteni, de nem lehetett. Azt javasolta vigyem haza, aztán majd otthon töltöm és jó lesz. Mondom a-a úgy nem megyek haza (főleg mert zárás előtt ~ 30 perccel értem oda), hogy nem látom, hogy működik (mindezt kiegészítettem egy kis akkumulátor alapismerettel
) Adott egy másikat, az jónak tűnt, hazahoztam.Itthon áttanulmányoztam, és találtam két "nagy" pixelhibát a kijelző közepén. Ma visszavittem, és a szervizes kolléga nagyon készséges és korrekt volt, amin először meg is lepődtem. Azt mondta, ez tényleg nagy gond egy ilyen készüléknél, és természetesen cseréli azonnal, ha van raktáron. Szerencsére volt, ki is hozta. Mondtam, hogy kipróbálnám, mielőtt elviszem. Marketre fel, pixel teszt letölt, illetve közben közelségérzékelő letesztel. Elindult a program, és bizony volt egy pixelhiba, a kijelző alsó harmadában, illetve a SIM "tálcánál" kicsit karcos volt a burkolat. Mondtam neki, hogy ez sem felel meg. Azt mondta semmi gond, van még, hoz másikat. Hozott egy másikat, azt is leteszteltem és hibátlannak tűnt. Hazahoztam, egyelőre tesztelem, és minden rendben. Konklúzió: 3 telefon közül egy volt jó, ami azért elég rossz arány.
Mindenesetre ez most jónak tűnik, remélem kiszolgál jó ideig. A T szervíznek pedig egy nagy pirospont a korrekt hozzáállásért!
Mindhárom FA35DW volt egyébként - Black.
-
22darti
csendes tag
Amúgy hogy legyen némi pozitív dolog is tőlem a telefonról.
Két napja van nálam, fekete, van egy nagyon pici illesztési gondja, de mivel fekete nem látszik annyira, pixelek is rendben, így ha 6 napig nem produkál semmit, nos akkor természetesen marad.
Egy win mobile 6.5 után elég nagy ugrás az android 4.1, ezért nekem még nem sietős a 4.2
Maga a telefon nagyon egyben van, ritkán van a kínálatban ennyire összerakott és jó telefon, ami a kornak megfelelő tudást is hozza. Mert bizony mindig akad jól összerakott telefon, csak nem mindig a legjobb tudással...Engem nem zavarnak még a face galériák, és egyéb vicces dolgok, ha majd fognak és ki lehet cserélni, akkor jövök visszaolvasom az okosságokat és variálok. Addig meg örülök, hogy szép színes.
Ami nagyon bejött a gyorsaság mellett, az a hangfelismerés, és hanggépelés magyarul, a fantasztikusan szép kijelző, a rettentően gyors videólejátszás.
Zenét nem nagyon hallgatok telefonon, így a meglepően jó hangszórók csak néha lesznek a barátaim, én inkább bluetooth eszközön hallgatom a muzsikákat, mind kocsiban, mind pedig otthon, ezért majd ezt kell letesztelni.Ami nagyon nem jött be, az a sérülékenység. Persze ezt csak hallomásból tudom, bízok benne nem lesz részem megtapasztalni, de előre rettegek
Ami szintén nem jön be, az az android jellegzetessége, hogy nincs benne egy rendes feladatkezelő, ahol egyszerűen le tudom lőni a programokat, szóval ehhez mindig valami külső programot kell szerezni.
Persze ez még csak nekem új gondolom, de olyan hülyén néz ki, hogy mindig fut a g+, meg a g maps, meg még ki tudja mennyi g-s dolog, holott nekem ezekre semmi szükségemKiegészítők:
Nem akartam rápattintós tokot venni, sem keményet sem szilikon, de kénytelen leszek, ez van. Vettem egy álló bőrtokot hozzá, ez sokat véd, de pont a felső részt ne, így aztán ez erősen veszélyhelyzet...
Gyári autós tartó, HTC-D160. Nos megvettem, de nem nyűgözött le... Kemény műanyag, és nagyon nincs benne olyan érzésem, hogy nem fogja összekaristolni a telefont. Ha nincs benne a töltő USB csatlakozó, akkor meg sem fogja a telefont, hiszen csak az rögzíti, így ilyenkor simán ki tud belőle esni.
Mivel lötyög benne, félő, hogy tényleg végigkarcol mindent.
Ebben nagyot csalódtam, márcsak azért is, mert az előző telefonhoz az utángyártott, de típusspecifikus tartók sokkal jobb minőségűek voltak...Ezért aztán a negatív reklám után, akinek van kedve egy ilyet venni, az szóljon. Ha nem veszik vissza, akkor lesz egy eladóm...
Hosszan ennyi.
-
robit74
tag
válasz
NandorHUN #6520 üzenetére
Az illesztési hiba, amennyiben nem nyílik folyamatosan nagyobbra a rés nem fog gari hibának számítani, a pixelhiba viszont igen (amennyiben eléri a kritikus határt, amit sajnos szervize válogatja, de általában 3 világító pixel), ezért átveszik javításra, kiküldik a csehekhez és kb. 2-3 hét múlva visszakapod.
(Nekem egy Desi Wildet javítottak, de sajnos javítás vagy szállítás közben megsérült a burkolata. Persze mivel nem voltam hajlandó átvenni sérült házzal, visszaadták az árát.) -
NandorHUN
addikt
T-mobile os készüléknél ha lejárt a 8nap és akkor veszek észre bárminemű hibát, pixelhibát illetsztési hibát bármit... akkor mi a teendő stb...? (Haver teloja)
-
22darti
csendes tag
válasz
markyy18 #6516 üzenetére
Jaj de örülök neki, hogy ezt hallom
Semmi kedvem sem lenne megint visszavinni. Főleg, hogy megvettem hozzá ma az autós tartót is, meg tokot, meg fóliát, meg kártyát cseréltettem a T-nél, ahol fél órát vártam már megint a soromra.. (mondjuk tény, hogy mialatt kicsit rendberaktam magam az vihar után (motorral közlekedek...) addig kihúzták a számom, és nem voltam ott, szóval ez ma nem az ő saruk...)
Közben megnéztem a pixelhibáimat is, de úgy látom nincsen baj... dupla mázli. -
F_Gergely
őstag
elvittem a telot a boltba hogy akkor csere de ereztem nem lesz ez egyszeru...
mondom a csajnak pixelhiba, csak fekete hatternel latszik es egyetlen egy darab pici pixel zold, rohadt nehezen latszik. mutatom neki nem latja. mutatom hogy hol keresse nem latja.. erre mutatja a kollegaknak de ugy hogy igy az orra ele dugja "latsz zold pottyot,?" es elveszi a telot. nem csodalom hogy nem vettek eszre de akkor is.. mondja a no, ha lenne is csak 3 pixeltolcserelnek az alatt nem. mondom neki ok, ajkor a keszulek osszeilleszteset kifogasolom akkor azert kerem a cseret. nezi, nezi o nem latt semmit. mondom neki kezzel ossze tudom nyomni a keszulek sarkat annyira el all! asszondja lehet bar o nem latja de akkor a keszuleket kulso serules erte "nem rendeltetes szeru hasznalat". probaltam ertesere adni hogy 160 ezres telonal nyilvan ha semmi baja nem poenbol akarom csereltetni van jobb dolgom is. na akkor megnezettek ott a boltban levo vevokkel hogy szerintuk elall-e a keszulek sarka, amit igazolt is egy pali hogy igen ott hezag van.
jegyzokonyv szovege: "a keszuleken az ugyfel elmondasa szerint pixel hiba latszik!(ezt mi nem tapasztaltuk) A keszulek felso reszenel az anyag el van kisse valva az osszeillesztesnel"
mivel nincs keszleten ilyen telefonjuk azt mondtak rendelnek, es legkesobb 2 het mulva kicserelik.... ha cserelik de viszek majd nagyitot, nagyitoval a nyugdijjas szuleim is lattak a pixelhibat! -
F_Gergely
őstag
ti mekkora illesztesi hibaval kertetek a telefon cserejet? a bal felso sarka picit kiall kb fel milimetert illetve talan egy picit az aljan is. szerintetek erdemes lejatszani a cserevel jaro procedurat, vagy ez mar csak szorszalhasogatas? plusz kerdes ezert kicserelik e...
szerk: talaltam egy pixel hibat, most cuccolom es viszem vissza csereltetni....
-
Badboys
őstag
válasz
Redplee #6464 üzenetére
Én usb kábelen tettem be a ringtone mappába és mindig az szól.Próbáld meg úgy vagy konvertáld át ogg re mivel a csengőhangok ogg ben vannak.
F_Gergely:
Webshopban rendelted? Akkor nincs csere csak 8 napos elállási lehetőséged van ez kb 1-2 hét.
Amennyiben szolgáltatónál vetted 3 nap csere van,de csak pixel hibára az is akkor,ha a meghatározott mennyiségben és helyen. Talán egy próbát megér. Vannak akik ilyenért nem cseréltették, azt mondák ezzel együtt lehet élni. -
sipy888
aktív tag
extreme-digitaltól rendelt már valalki telot? garanciával mit kell tudni velük kapcsolatban? ha van pixelhiba, vagy összeillesztési akkor 3 napon belül cserélik?
-
O N E
tag
válasz
PedroPascal #6389 üzenetére
a színtől nem függ a kijelző pixelhibája, és az összeszerelési hiba meg kevésbé látszik
-
PedroPascal
őstag
-
N4ri87
senior tag
válasz
ThorsHUN #6289 üzenetére
Több pixel és más/javított algoritmus? Vagyis elölről az egészet? Vagyis kapufa!?
Szerk.: Na a HDR. Inkább hagyták volna ki, mert az a HDR így csak mókusvakítás.
Csendben merem ide leírni: az android-HTC párost jobban preferálom, mint az összes többit, de a Oneban a kamera szar! A makro jó a többit meg jobb, ha nem erőltetjük. Desire-rel is sikerült hasonló képeket csinálni...
-
ThorsHUN
őstag
válasz
HUTCHDB #6274 üzenetére
Haaat... szerintem egy feketevel biztossabbra mennel.
Abbol meg nem volt itt a forumon visszaadott peldany...Amugy akkor most van neked i5, s3, s4 es egy one? Konkretan alsohangon ~700 ropid van csucstelokban?
(#6288) N4ri87
Nem feltetlenul az, csak tobb pixel kellene oda es a kepfeldolgozason is erositeni kellene... (lasd elkurt HDR) -
F_Gergely
őstag
Ma hoztam el a vodától a telefont. Ezüst szinű, lekopogom, egyenlőre hibátlan, semmi pixel hibája nincsen. Most kezdem nyúzni, szerdáig van időm visszavinni cseréltetni ha bármi gond lenne vele, de remélem nem lesz !
Nem is tünik annyira vészesnek a mérete igy kézben fogva, remélem megszokom
-
TheProb
veterán
Na mai nappal végre én is megkaptam a telefont. Idáig 1 álom. Xaelnak jelezném, hogy telenor ma volt képes oda adni csak a telefont, így is csak úgy h a főnökkel való ismertség lévén hozhattuk el, mert még nem voltak papírok.. vicc.. Na mind1, nem ez a lényeg
Amúgy Shanghai-i május 15i gyártás.
Tapasztalataim így pár óra alatt, hogy gyors, a blinkfeed sajnos használhatatlan (releváns tartalmak híja miatt) és egyenlőre iszonyúan hiányzik a menü gomb
A távirányító minden gond nélkül működik, persze csodákat nem kell várni tudás terén tőle (csatorna váltás, hangerő, kb enniy) Anyaghiba igazából nincs, nagyon minimálisan kicsit az egyik saroknál kíjjebb van a műanyag rész mint a fém,de nem zavaró, főleg ennyi idő után amennyit vártam rá :/. Pixelhiba nincs, legalábbis eddig. Hírtelen ennyit tudtam mondani.
Kis off: A zagg inv shield fólia még másodjára se sikerült rendesen felrakni sajnos, meg látszik azért hogy rajta van a fólia sajnos, igaz azt írj várni kell 2-3napot míg kisimul.
-
spawn21
veterán
Lett egy fekete One-om.
Hibátlan, no pixelhiba.
Nagyon szép -
InFRaReD
csendes tag
válasz
NandorHUN #6039 üzenetére
viszonylag sokat rendelek külföldről, főleg ebay-ről. A posta nagyon rászállt a külföldi csomagokra, ha nincs ráírva mi van benne, vagy gyanús, szemrebbenés nélkül felbontják. Nagy mák kell hozzá, kis csomagokkal (4-500g alatt, de főleg borítékkal) lehet sunnyogni, egyébként 40EUR felett fizetni kell mint a katonatiszt. Meg hát: mi van, ha külföldről bejön és pixel vagy illesztési hibás, azzal nehezebb bármit is kezdeni. Számomra az egyetlen megoldás most a türelem - bármennyire is nehéz
-
sipy888
aktív tag
MA megnéztem a Westend t-pontban a fekete ONE-t. Hát brutál....illesztési és pixelhiba sem volt benne.
-
qwertz_hun
csendes tag
Pénteken vettem át a készüléket! Telenor Webshopból rendeltem. A hangerő szabályozó gomb teteje kicsit a kijelző felé "dől", de ebbe nincs szívem belekötni, pixel hibát még nem találtam, se sorjázást. A telefon élőben még szebb, mint képeken. (S/N: HT353) Mostani üzemidő: 1n 3ó 14p 30 mp; energia takarékos mód bekapcsolva, kb. 3 óra zenehallgatás, 1.5 óra net, 1 óra play store (Wi-Fi és mobilnet fele-fele), kb. 1 óra telefonálás. Vonatról felhívtam havert, nem hitte el, hogy úton vagyok, olyan tisztán hallott!
-
22darti
csendes tag
Na akkor most borult az elméletem, miszerint már más által megkapott készüléket kaptam??
Mondjuk a hézagokon ez nem sokat változtat.
Amúgy ezt hol találtad?, kerestem de nekem nem lett meg.
Most így visszaolvasva, úgy vettem észre, hogy azokkal a készülékekkel volt kevesebb illesztési, és pixelhiba, amik már május közepétől jöttek le a szalagról. Bár ugye nem mindenki írta meg a készülékszámát, de azok alapján ezt voltam le.
-
g0n21
senior tag
válasz
F_Gergely #5871 üzenetére
Talán tudod Te is, hogy az emberek legtöbb esetben akkor nyitják ki a szájukat, ha valami nem tetszik nekik.
Akiknek minden rendben, általában csendben vannak. Itt meg olyan kockák vannak (beleértve magamat is), akik a 2millio pixelből egyetlen döglöttet is észrevesznek, amit más, értelmes, lélegző lény nem..
A HTC supportja:
Facebook: 0. Csak bábok, akik próbálnak nagyon gyenge minőségben egy arculatot erősíteni, interaktivitást kiváltani a userekből elképesztően gyenge posztokkal.
szerviz: Mivel Mo. elég lényegtelen piac, eladási és politikai szempontból egyaránt, ezért cseheknél van a szerviz. A HOX-om kereken 2 hét alatt megjárta, javítással együtt, nem barmolták szét.A samsung árul tv-t, házimozit, mikrót, hűtőt, porszívót, döglött macskát, élő dínót, ezért bőven szükséges az, hogy legyen drága termékekre prémium gari (házhoz szerviz), ettől függetlenül anno a frissen vett, borzasztóan színhelyes crt tv-t nem cserélték, hiába mutogattam, hogy annyira mély a fekete, hogy nincs árnyalata. A htc nem ilyen.
Pontosan milyen HTC tömegtelefonokra gondolsz? típus szerint...
-
g0n21
senior tag
válasz
F_Gergely #5859 üzenetére
Nagyon flame gyanús amit csinálsz ebben a topicban.
A htc első szériája általában necces, az egy hónap alatt kifut, és utána hibátlanok ( az első darab nekem is szar volt, egy hétre rá a második ok).
Anyaghasználatban, összeszerelésben, mondhatjuk úgy, hogy minőségben, a többi gyártó fölött van.
De hol nincsenek gondok az első szériával?Sony: xperia P, S - az átlátszó sáv ragasztása elenged, buborékos; Z: sokkot kap a telefon, és nem bekapcsolható (anyaghasználat: néha alu, néha normális minőségű műanyag, vagy üveg)
Samsung: gs3 - váratlanul reped az üveg, fröccsöntés-vágási problémák (látszik a műanyag szőr a telefon négy pontján, ahogy a fröccsöntő formából kivették), könnyen, magától reped a keret, gyorsan beégő kijelző
gs4: laggy software (200-ért), kamu fém keret. (anyaghasználat: ismerjük, gyenge/ közepes minőségű műa.)LG-t nem ismerem, személyesen nem tapasztaltam (a feljebb írtakat igen)
iPhone 4/4s - megfogod körbe elmegy a térerő, javítva S.J által: " ne fogd úgy"; iphone5: illesztési, festési hibák, a dobozból elővett darabok már karcosak voltak. (jó minőségű / fém/üveg)
HTC: OneX - első széria wifi hiba, hullámzó kijelző, One - illesztési és pixelhibák. (jó minőségű műa / fém)
A probléma minden esetben gyártó által felismerve, és ASAP javítva.
Szóval, nem hiszem, hogy ennyire flame-elni kéne a HTC-t külön, mikor az iPhone után/ mellett a legjobb anyagminőséggel rendelkezik (a GUI már szubjektív)
-
Koris
aktív tag
Szia,amikor átveszed a futártól akkor max a doboz sértetlenségét,tartalmát,a telo sérülésmentességét tudod ellenőrizni.A pixelhibával meg efféle hibákkal a futár nem foglalkozik.8 napod van visszaküldeni vagy elállni a vásárlástól.Az elsőt én is visszavittem T-pontba 3 napon belül,de nem cserélték csak visszavették.1 hét múlva törölték a hűségemet,akkor rendelhettem másikat.De volt akinek (komolyabb telefonálgatás után)felajánlották a cserét.
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #5544 üzenetére
Ez mondjuk engem is erdekelne, bar ketlem, szerintem ami pixelhibas, az mar eleve ugy gördült le a gyartosorrol, ekkora panelnel ilyen felbontassal gondolom azert meg relative nagy a hibaszazalek..
Mas: Ehhez a telohoz (vagy ugy altalaban droidhoz) van valami program/megoldas arra, hogy a kamera ledjet hasznalja ertesitesekhez? Korabban lattam mar valamelyik iPhone-on es eleg praktikus szerintem, ha az ember olyan helyen van, ahol nehez eszrevenni, plane ezeket a besüllyesztett ledeket, nem is ertem, miert eröltetik..
Illetve korabban olvastam, hogy a One X-nel is meg ennel is volt egy olyan "feature" hogy 5 percig villogott a led, utana mar nem, ez megvan meg mindig, vagy mar orvosoltak?#5549: Kivancsi leszek, elmeleti akadalya nem hiszem, hogy lesz, hogy fusson a mostani One-okon is, gondolom a hw ugyan az lesz, remelem a HTC/Google megoldja, hogy müködjön rajt minden funkcio, ami a Senses verzion.
-
NandorHUN
addikt
Lenne egy kérdésem, ugye elég sok a pixelhibás One, na de akkor ez azt is jelenti, hogy a teljesen ép telo is könnyen pixálhibás lesz?
-
balika333
tag
MegOne a telefon
Fekete, T-mobileos, hibátlan!! Nincs pixelhiba, se illesztési probléma, s kopás, hibátlan a zene, és a hangszóró..brutális!! S4-ről váltottam és, hogy ez a telefon milyen lag mentes, hihetetlen! i5-ről váltottam az S4 előtt és most érzem először azt, hogy igen, ez az az android és optimalizáltság ami felejteti az iphone-t. Nagyon tetszik
Ja igen: HT35DW, május 4-i gyártás ha jól láttam
-
hurrikan
addikt
válasz
adodaniel #5445 üzenetére
A szerviz korrektsége általában a vásárlás helyétől függ a HTC-nél.(is)
Gyári garival általában nincs probléma. Nem kötekednek.
Pixel hibásakat cserélik 3napon belüliben is, illesztési hibásakat meg nagyon bolt, szolgáltató, sőt ügyintéző függő is.
2ismerősömnek is simán cserélte a T 8napon belül csere gariba, illesztési gond miatt. De fentebb meg valaki írta, hogy az ő ismerősét elküldték, hogy az illesztési hiba az nem csere ok, csak szerviz. -
Xaels
félisten
válasz
22darti #5407 üzenetére
A doboz le van fóliázva és a két oldala le van ragasztva HTC-s ragasztószalaggal amin fel vannak tüntetve a célországok betűkódjai.
Pixelhibát a Play áruházból szedett mondjuk Dead Pixel Testtel. Váltogatod vele a színeket és átnézed minden színnél a kijelzőt.
-
Spark_777
tag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Az eredeti doboz zsugorfóliával van ellátva,zárómatricát nem találtam rajta.Érdekes módon nekem az első ami EU garanciás volt,más minőségű dobozban érkezett mint a Magyarországra szánt ami most van.Az Eu-s,fényes elég merev dobozzal érkezett,míg a magyar kicsit újrahasznosított papír benyomását keltette.A gyors boltban nekem nem volt már fólia a dobozon,rá is kérdeztem,és azért bontották ki hogy már tuti (ha nem is hibátlan)de jó darabot kapjak.Pixelhibára pedig használd a Dead Pixel Test nevű programot,nekem bevált.
-
22darti
csendes tag
Gyors kérdés azoktól, akik már vettek One-t.
A dobozon látszik már ha kinyitották, vagy ezt nem lehet látni? Gondolok itt eredeti originálómatricára, vagy bármi, amit tényleg csak a HTC tehet rá.Szeretnék rendelni egyet, és szeretném elkerülni, hogy már visszaküldött példány landoljon nálam.
Másik kérdés, hogy pixelhibát mivel szoktatok tesztelni?
-
ThorsHUN
őstag
válasz
adodaniel #5398 üzenetére
Olvass vissza joember
Pixelhiba, illesztesi hiba es sorjazasi hibak.
Gariba cserelik a pixelhibakat, ha a meghatarozott mennyiseget elerik es meghatarozott helyen vannak.
Az illesztesi hibak es sorjazasi hibak cserejere az online megrendeles eseten levo 8 nap az ami szamit...
Mondjuk ekkor nem cserelik csak visszaadhatod. -
GyureX
tag
Ezért is voltam felháborodva annyira. Mert ahogy írtam is, arról nem ők tehetnek, hogy a htc ide ennyi minőségileg bőven kifogásolható készüléket küld, de arról már igen, hogy eladják nekem újként a kibontott más által visszaküldött telefont, aminek ráadásul nem csak pixelhibája van, hanem karcos, látszik más már használta, meg sorjás, na meg illesztési gondos, de annyira, hogy az egyik sarokba egy papírt négy felé hajtva befért volna.
-
markyy18
aktív tag
Az a baj h ezek a 8 napos visszaküldésekről ő nem tudja h hibátlan vagy sem így feltételezi h a vevőnek símán nem jött be a cucc azért adta vissza így símán eladja újként.
Amit visszavesznek 3 naposba azzal más a helyzet azt tuti nem adják el újra mert az hiba miatt lett visszavíve míg a 8 napos nem feltétlen hiba miatti visszavitelt jelent.
Az egésszel az a baj h ezeket a sorjás, anyaghibás, 1 pixelhibás cuccokat nem cserélik egyből akkor egyből kevesebb lenne ez a 8 napos hibás darab.
Bocsánat ha értétlen volt amit írtam én is pár sör után vagyok. -
joey04
titán
Technikailag nem hazudott, mert pl 1 pixel miatt 3 napon túl tuti nem cserélnek, ha sorjás, meg illesztési hibák vannak, akkor sem számít hivatalosan hibásnak, szóval ha simán gariztatnád, akkor elhajtanának. Itt az a bibi, hogy bontott készülék. Ha hibás, ha nem.
(Nekem pl a 30k-s logi billzetre mondták, hogy az nem hiba, hogy úgy nyöszörög a space, mintha nyúznák, mert leütöm, és működik. Szerencsére 2 napon belül elmúlt és azóta is jó, de ezért vettem neten, hogy ha nincs erre gari, akkor megy vissza. Vérlázító, hogy az olyan termékeknél, ahol a külső és annak minősége szinte az elsődleges, ott ilyen hibák nem számítanak bele a gariba...)
-
GyureX
tag
Hazajöttem, azért is csak most, mert a mai nap után, muszáj volt meginni 1-2 sört lenyugvás képen. Beírásom után felhívtam a webshopot (eléggé mérgesen és határozottan), beszéltem egy emberrel, ő azt mondta, már egy pixelhiba után cserélniük kell 3 napon belül. Mondom ez jó, mert az előzőnél azt mondták, hogy ezért nem lehet. Azt mondta, hogy majd a szervizesnél hivatkozzak a nevére, ha akadékoskodnak hívjuk fel őt. T-nél elmondom mi újság, mi a baj a készülékkel, meg mondtam, hogy már az elsőnél is cserélniük kellett volna elvileg, azt beszéltem a webshoposokkal. Hát ő szerinte, meg a htc-s kolléga szerint nem. Mondtam a nevet, felhívta, persze nem hallottam, mert félre ment egy másik szobába. Na de a hívás után nekiállt megírni a cseréről szóló emailt, meg ki is hozott 3 készüléket, hogy nézzem meg. Ja igen, én mindkétszer ezüstöt vettem, azt is szeretnék, ő meg kihozott 3 feketét. Mondom ez nem jó, mert fekete. Nagy nehezen leesett neki, hogy ez nem lesz jó, de viszont nincs ezüst. Szóval ott tartunk ahol a part szakad, mert ugye a készlet kifogyott, így akkor mit csináljunk a 3 napos cserével? Írt egy emailt, amíg ott voltam 1 órát, választ még nem kapott rá, hogy mikor érkezik megint készletre, szóval abban egyeztünk meg, holnap felhív. Ha kb. 1 héten belül lesz, akkor 3 naposban intézi, oda lesz kérve a cserekészülék, hogy ki lehessen próbálni előtte, ha nem, akkor sajnos megint a 8 napos, és majd próbáljam meg velük lebeszélni, hogy amit rendelnék megint, az is odamenjen, pont azért, hogy harmadjára ne járjak úgy mint most. De lényegében arra célzott, meg mondta is, hogy aki ennyi minden vagy ilyen apróság miatt visszaküldené, az lehet jobban járna ha személyesen venné meg. Mondom neki így 10%-kal olcsóbb. Erre ő, lehet megérné a többletpénz, hogy megfelelő készüléket kapjak. Már nem akartam neki azt mondani, ennyiből akkor feltüntethetnék, hogy leértékelt, használt telefonokat árulnak webshopon, szerintem nem lehetne különbség abban, hogy veszem meg. Így sikerült a mai, 1 hónapon belüli már nem első túrám.
Na meg nekem nem is attól ment fel a pumpa, hogy gyárilag valami baja van a készüléknek, mert arról nem a t tehet. Főleg, lakótársam itt zegen a flexben dolgozott a rim-en, el is mondta, hogy mennek a kiszállítások. Mármint Ország szinten meg volt szabva, ki milyen telefont kap, ez azt jelentette, Magyarországra bőven mehetett minőségileg megengedhetetlen szar is. Az a rohadt pofátlanság, hogy más által visszaküldött hibás készüléket újból eladnak másnak újként, mert 8 naposban ment vissza. Mégis hogy képzelik? Ez a szomorú sajnos.
-
GyureX
tag
Na meghozta a futár a t-től másodjára is. Ahogy megmondtam, kaptam egy más által visszaküldhetett telefont. Illesztési hibás, sorjás, van rajta 1 pixelhiba, ráadásul látszik a dobozon, hogy már ki volt bontva, na meg a simkártya tálcájánál össze van karcolva, mint aki nem talált be elsőre a lyukba, csúnya nagyon.
Azt hiszem most fogyott el a türelmem végleg. Ötlet valaki, hogy mit csináljak? Mert én odamegyek, és leordítom a fejüket, hogy most vagy nem kapok a pénzemért végre egy normális készüléket, vagy megyek a fogyasztóvédelemhez, főleg, hogy bontott, és más által visszaküldött használt telefont kaptam. Szétvet az ideg! -
Badboys
őstag
válasz
hurrikan #5276 üzenetére
Tegnap voltam egy T pontban volt három fekete. 72 órás cserét akartam,de nem cserélték. Azt mondta a szervizes és a főnök,hogy csak a pixel hibásakat cserélik,de azt is kizárólag akkor,ha az meghatározott számú és elhelyezkedésű. Tehát az illesztési hibásat nem cserélték-cserélik. Pedig nálam még a kijelző széle is olyan,hogy a köröm bele akad. A használhatóságot nem befolyásolja ez a lényeg. Az illesztési hibásat vissza küldik a HTC nek bevizsgálásra,ha kéred és az dönti el,hogy mi lesz vele. Ez volt az információ. Talán segítettem aki cserén gondolkodik. Ezek szerint a Webes rendelés bármennyire macerás talán jobb megoldás,ezeket figyelembe véve.
-
spm
tag
Sziasztok!
Végre sikerült hozzájutnom nekem is a vágyott One-hoz. Elképesztő egy telefon főleg egy Optimus 2x után.
A fórumban olvasott sok pixelhiba és illesztési probléma miatt viszont lehet kissé túlparázom a dolgot de nem tudom kellene-e izgulnom a bekapcsoló gomb körüli hézag(ocska) miatt (első két kép), és mintha nem lenne tökéletes a sim kártya környékén a kijelző sarka sem (harmadik kép):Szerintetek?
(Egyébként a sorozatszám eleje: HT34VW)Üdv!
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Redplee #5242 üzenetére
"széthasznált"
Azért max 11 nap (ha pénteken veszed 2 hétvége fér a 8munkanapba) alatt elég nehéz "széthasználni" egy telefont. Ha betöröd a kijelzőjét nyilván nem fogod visszakapni a pénzed...Az, hogy a bolt mit csinál a visszaküldött, de egyébként hibátlan telefonokkal, (meg a pixel és sorja hibával visszaküldöttekkel) engem is érdekelne, de ezt max akkor tudjuk meg ha Agartner után véletlen beesik egy ilyen helyen dolgozó ember is. Erre mennyi esély van?
-
-=Ghost=-
őstag
Megérkezett hozzám is reggel. Mostanra sikerült nagyjából belakni. Külsőre tökéletes, hajszálnyi illesztési hiba sincs, pixelhibát egyelőre nem láttam, pedig az első dolgok egyike volt 2cmről átvizsgálni a kijelzőt. Majd megnézem dead pixel testerrel is talán ha nagyon unatkozom.
Nekem meglepően könnyű.
Feketében rettenetesen jól néz ki, nagyon elegáns.A vissza gomb helyét még meg kell szokni. Folyamatosan egy kicsit balra tapizok tőle.
Nem gondoltam, hogy a wp-t lehet verni sebességben, de mint kiderült a wp smooth, ez egyszerűen fkin' fast.
Mellesleg: FA35DWMinden egyes forintot megért.
-
zsoleer
senior tag
Megjött a ONE a Tmobile-tól pixel hiba egyenlöre nincs de mintha lenne egy kis sorjázási hiba a sim kártyánál meg egy két helyen szerintetek vigyem vissza? szintén HT353 széria, gombok is jók minden ok csak ez a sorjázás ami nem! nem tudom megnézni jobban mert éjszaka meloztam és hulla vagyok de majd délután vissza nézzek nem szivesen vinném vissza mert nagyon jó tényleg a hangszóró is BOMBA! de nem is leszek a saját pénzem ellensége inkább vissza viszem és megveszem késöbb! bocsi a hibákért de már alig láttok!
-
Spark_777
tag
válasz
bluekoli #5140 üzenetére
Nincs kimondottan erre vonatkozó szabály,legalábbis senki nem tudja hogy melyik pontosan.Amit én tudok,és készpénznek veheted.Első készülékem pixelhibás volt,5 egymástól független pixel(ugye ami ekkora felbontásnál több is lehet),visszavittem,megnézték,és zokszó nélkül cserélték. Markyy18-nál ugyanez a helyzet állt fent,nála ha jól tudom 3 pixel volt,és ott is cserélték.Szóval a Speed szerintem egy igen korrekt üzlet.Bárhol is szeretnél független készüléket venni,náluk jó helyen jársz.Amúgy pedig tegnap voltam náluk,és szemügyre vettem egy feketét,szerintem jobban össze van rakva mint az ezüst,és magából a színből adódóan,nem is jönnek ki úgy a hibák.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bluekoli #5117 üzenetére
ha neten rendelsz, akkor 8 nap van elallasra.
ilyenkor nem kell magyarazni mi a gondod.
viszont 30 napon belul jutsz a penzedhez.
3 nap pedig akkor van, ha csereltetni akarod es a hiba a keszulek mukodesere kihatassal van.
ez utobbit hogyan fogadjak el pixelhiba eseten, nem tudom, de ez szerintem a bolttal valo " megallapodas" kerdese, mert tudtommal erre irott szabaly nincs. -
Bem-Bem
csendes tag
Szervusztok !
Immár én is a szerencsések közé tartozom !
Az általam vett készülék szintén ht353w, pixelek rendben, nincs sorja, hajszálnyi rés a felső élén, de annyira masszív a készülék, hogy engem nem zavar... olyan szép, hogy csak ezt teszem rá...
Amennyiben valakit érdekel, Árkádban a kékeknél van egy ezüst a nevemen félrerakva...( megígérték, hogy felhívnak pénteken, ha megérkezik, nem hívtak, megvettem másik üzletben, ma pedig felhívtak...)
-
bluekoli
tag
Speedshopból szeretnék egy feketét rendelni. Ott hogy van a garancia pixelhiba esetén 3 vagy 8 napon belül cserélik? Írtatok minőségi/illesztési problémákról, van valami általános összefoglaló, hogy mire kell figyelni?
-
batai15
félisten
Olvasgatom a topicot , ennyi a pixel hibás telefon? a htc maga alatt vágja a fát?
-
hurrikan
addikt
Dettó.
És szintén hibátlan. Se illesztési hibák, se pixel hibák.
1 picike pár mm-es volt a bal felső sarokban, amiről a héten (markyy18 fórumtárssal való sörözés közben) kiderült, hogy ragasztó rajta, és lekaparhatómiket nem tesz a sör
Apropó, pixel hibákról jut eszembe egy a napokban történt érdekes eset:
Egyik rokonom vett egy HTC One-t. T-nél rendelte ahogy én is. Elég sok pixel hibája volt. Alsó sarokban egy csoportos 3-as, meg volt 3db 2-es pixel hiba különböző részein a kijelzőnek. Mindegyik feketénél látszódott. Bevitte a T-hez, megnézték mikroszkóp alatt, elismerték a hibát, (ez volt múlthéten csütörtökön) de csere készüléket nem tudtak adni. Így mondták, hogy hozza vissza következő (azaz ezen a) héten. Úgyis benne van még bőven a 8 munkanapban.
Meg is tette, elvitte most szerdán, és mit ad isten, a pixel hibákat nem találták. Ő sem látta szabad szemmel, mint előtte, akár hogy forgatta. Sötétben sem. Meg mikroszkóp alatt se találták pedig nézegették vagy 30percen át. Minden egyes pixel hiba eltűnt, és azóta sem látszik.
Minden esetre a T-mobile, elölről indította neki a 8munkanapos csere garanciát, hogy ha újra előjönnének a pixel hibák, akkor bevigye, és cseréltesse.
A mikroszkóp alatti vizsgálatot mindkétszer ugyan az az ügyintéző szervizes végezte. -
GyureX
tag
Elég sokat filóztam én is, hogy melyik legyen, de nekem a fekete túl snassz, nem tűnik annyira különlegesnek, bár szépnek szép az is.
Az meg ha ideküldenek nekem egy visszaforgatottat, és netalántán még több baja is lesz, mint az előzőnek az 1 pixelhibájával, hát én telefonon úgy el küldöm őket a fenébe, hogy csak na. Mert eddig tényleg ott tartunk, hogy 3 megrendelésből 2 már visszament, hétfőn megy a padfone 2 is. Nem hiszem, hogy egy műszaki cikket ennyi mizériával, utánatelefonálgatással, boltba rohangálással lehet csak magaménak tudni. Idáig akármikor vettem bármilyen elektronikai kütyüt az életem folyamán, őszesen nem volt ennyi gond a vásárlással, mint most ennél a két telefonnál. Párommal pont azt beszéltük, hogy lassan ott tartunk, hogy nem is kell már új mobil.
Ha most is szart kapok, erősen elgondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Kezd olyan lenni, mintha direkt szopatnának. -
A kijelzőnek viszont nem hiszem,hogy befolysoló tényező lenne,hogy milyen szinű házba rakják bele,vagyis ugyanugy kaphat pixelhibás készüléket.
Az pedig elég g*ci huzás a szolgáltatóktól,hogy visszaforgatják.
Jahhhh tényleg... az Magyarország.
(gondolják,nem olvas mindenki PH-t,vagy más fórumot)
Ha visszaküldik,akkor nekik vszinü hamarabb becserélik,mint egy magánszemélynek. -
-=Ghost=-
őstag
Akik feketét vettek, mennyire jellemzőek ezek a korai hibák? Dead pixel, illesztés, sorja stb?
-
GyureX
tag
Pixelhiba miatt leadtam 1 hete a készüléket, és mivel hűséget hosszabbítottam, ma nézem vissza is állították, tudok rendelni másikat. Pontosabban már megrendeltem, de van bennem egy para, mert fél 2 körül néztem, akkor webshopon rendelni csak feketét engedte volna, fél órája viszont beszéltem webshoposokkal, azt mondták 13 db van raktáron, ekkor már neten is engedte megrendelni, választható volt.
Amitől félek, hogy 1-2 óra leforgása alatt lett ismét 13 db, nem lehet, hogy ezek valamilyen visszaküldött telefonok, és ismét értékesíteni akarják? Mert akkor valószínű ezzel a készülékkel is valami gond lesz, és küldhetem megint vissza, de már szeretném használni is a telefont.Azt már nem is akarom megemlíteni, hogy a barátnőmnek rendelt Padfone 2 dokkolóján 3 pixelhiba van, kettő egymás mellett, egy külön, viszont a telefon maga hibátlan Valószínű ez is megy vissza hétfőn. Nem tudom, hogy én vagyok ennyire berögzülve, de egy ekkora értékű készülékeknél, nem várhatja el az ember, hogy aránylag hibamentes legyen? Meg tudok békélni apróságokkal, de ezek kibökik a szemem amióta észrevettem, hogy ott vannak, és piszkosul idegesít, hogy két készülékből mindkettő hibás.
-
Badboys
őstag
Nos mai nappal beléptem a növekvő táborba. Pixel hiba One eddig,de viszont illesztési hiba az sajnos van. Vissza küldésen még gondolkodom.Nagyon brutál egy kütyü. Hangja nagyon jó , kijelző gyönyörű igaz az O4X HD is szép volt. Mivel most ismerkedem a lelkivilágával így lenne hirtelen 1-2 kérdésem. A kezdő oldal csempéit hogy tudom cserélni mert egy istenért sem jövök rá pedig valószínű,hogy lehet, ebben kérnék segítséget.
Más:
A legnagyobb segítséget abban kérném,ha valaki segítene. Sajnos nincs Pay Pal om,de bank kártyám sem mert már idős ember vagyok és szeretnék egy Nilkin tokot rendelni. Természetesen előre fizetnék annak aki megoldaná ezen problémámat. Van -volt egy ismerősöm a PH ról aki mindig megoldotta ez irányú gondomat,de sajnos nem jelentkezik valami oknál fogva a privátra. Előre is köszi
-
BenceShearer
aktív tag
-
HUTCHDB
nagyúr
en ma adtam le az enyemet a t pontban.
tegnap este rendeltem egy s4-et.....
azt is kiprobalom, aztan latom, erzem majd, hogy melyik kell.
most s3-at hasznalok, ez sem rossz telefon, de megmondom oszinten, mint nagy samsung busi, hogy hianyzik a one....meg ezen kivul is van 1 ures elofizetesem, tehat ha nem jon be az s4, vagy ugy erzem jobb a one, akkor ismet belevagok, csak remelem, hogy ha ujat rendelek, azzal nem lesz semmi gond, mert ma is olyan ciki volt leadni a telefont.
ugyan nem kell/kellett indokolnom, azert az ugyintezo csak megkerdezte, hogy miert...mondtam gyari hibas...pixel+szereles.
erre azt mondta rogton, hogy vegyek s4-et, azt meg senki nem vitte vissza, viszont one-bol, mar az enyem a masodik.... -
g0n21
senior tag
válasz
HUTCHDB #4939 üzenetére
jó.
illesztésben hibátlan, és LINK az egyetlen pixelem hibájáról, ami mivel a hoxban is ugyanott volt, csak nem jobb, hanem baloldalon, lesz@rom.félek, hogy ennél csak rosszabbat kapnék következő körben. (az üz.küldés gombtól balra, ahol a "szelet ábrázolja" három csík közül a legfelső mellett.
Az elsőhöz képest talán gyengébb az akksi. Ami f.szság, csak ezt már belaktam teljesen -
FuRiONight
addikt
Holnaptól már én is tulajdonosa leszek egy ilyen remek készülnék.
Remélem minden okés lesz, és nem lesz illesztési esetleg pixelhiba.
S3-ról váltottam, és az anyagminőség és a hangszoró az ami miatt a legfőképp választottam ezt. Holnap megirom a véleményem is
-
B@ldrick
aktív tag
Segítsetek légyszi, még tapasztalatlan vagyok az okostelefonok és az android világában. Pénteken jött meg, ismerkedtem vele a hosszú hétvégén, a hajszálillesztési hibán és a felső hangszóróelem pici elcsúszásán kívül nem tapasztaltam problémát vele, raktam fel pár appot, kikapcsolva 5%-ot esett 1nap alatt az akku, 3 töltési ciklusa volt majd kedd este is nyomkodtam (htc tesztbe néztem bele, bootloader ell., fénykép+video, nyílt wifi keresés de nem volt, SIM sincs még benne) majd kikapcsoltam teljesen 89%-on. Tegnap 16óra után bekapcsolva nem volt meg a gyorsboot és látom hogy 35%-ra leszívta valami az akkut. Wifit nem lehetett bekapcsolni (Hiba). Két reboot után jó lett. Akkuhasználatnál az Android rendszer 70% volt, ez szerintem nagyon sok.
Usbre kötöttem de nem ismerte fel a win7 majd sync driverét felrakva újraindítás után valahogy jó lett és usb-n kapott netet is. Wifi teljes off és éjjel feltöltve 99%-ig 5 óra után is megmaradt kikapcsolva. Nem értem mi van. Jelenleg 46% az android rendszer akkuhasználata. Okozhatja ezt a wifi?
És még sötétben egy pixelhibát is találtam feketén fehéret a bal sarokba, mondjuk nem zavaró.
Húgom szintén új X+ -ával összehasonlítva az valahogy jobban bejön, a külsőleg, belsőleg, sense4+, erősebbek a színei is, pedig hardverileg ez jobb. De neki meg a "jelenlegi hely" bug jött elő egy térkép frissítés után, locationst írja újratenni de nem csinál semmit. -
HUTCHDB
nagyúr
neked is köszönöm, de sajna már elcsomagoltam a telefont, így ezt nem tudom megnézni. (nem akarom szétszedni újból az egészet)
holnap adom le a t-mobile-hoz (így megfelel FRG ?), mert a holnapi nap lesz a hetedik (de jó film is volt az...) és nem szeretnék ennyi pixelhibával túlmenni a határidőn.
szerk:
közben látom szerkesztetted a hsz-odat.
ha már dolgoztál vele, így letöltöm és azt teszem rá a fiam desire-jére! -
g0n21
senior tag
Tanácstalan vagyok.
Megjött a mai HTC One. a képen látható az üzenet küldése gombnál (a gomb területén ahogy a képet nézzük az ikontól éppen jobbra) egy szép döglött pixel.
Kezd nyűgös lenni nekem a visszaküldözgetés, azon gondolkodom, meg tudnék-e barátkozni vele, elvégre van 8 napom ezt kitalálni. (T-mobile webshop)De legalább az illesztések rendben vannak.
-
Red@Arc
tag
Nekem is One már
Most vettem át, hibátlan összeszerelés, pixelhibamentes! Amúgy T-s, még a múlt hét csütörtökön rendeltem, és mai napra ígérték eredetileg a szállítást. Pénteken vidékre utaztunk, szombaton jön az email: beérkezett a PPP-be, mehetek átvenni. Nehezen telt a hétvége ennek tudatában, de most már az enyém!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged