Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
adodaniel
őstag
A One az eddigi közel 6 nap alatt még nem döccent meg nálam.
Valóban, kreatív reklámok kellenének és itt nem a konkurencia lehúzására gondolok, amit ugye a Samsung csinált az elmúlt években. A kamerás funkciókra simán rá lehetne menni, azok már nálam eljutottak oda, hogy habár érdekelne a Nexus érzés, de ezek hiányát már nem tudnám elfogadni. (Szvsz az időszaki S4 promóció, amikor "ha egy óráig nem veszed le róla a tekinteted, akkor tied a telefon" zseniális ötlet volt. Igaz ilyet alapból nem tud a One, de valami hasonlóan kreatívval lehetne próbálkozni más téren is.Igen, nekem is ez az érzésem, hogy ilyen irányt kellene vennie a HTC-nek, amit zsoleer fórumtárs is írt, de reklám akkor is kell.
#6003: nem tudom változott-e már, de a One eddig webshop exkluzív volt, ezért nem volt az üzletekben kiállítva se.
-
Ez a táblázat valami hatalmas bullshit. Konkrétan így első körben:
Nem tartom annyira valószínűnek, hogy a dhd kap 4.3-at, amikor 4.0-ra már nem frissítették.Azontúl eleve maguk a dátumok is igen érdekesek, pláne, hogy még egy htc készülék sincs 4.2-n se, de majd biztos megoldják 2-3 hónappal release után, hogy 4.3-ra felmenjen 9 telefon is...
Szóval, maradjunk annyiban, hogy ez egy táblázat, amin szerepelnek htc telefonok nevei meg még egy pár szó. Több nem nagyon mondható el róla, ami igaz.
-
ForRedGlory
félisten
Továbbra sem rajtam múlik, felőlem már szerda este kint lehetett volna, Kalandor dönti el, de majd rákérdezek már, mert unom hogy privátban és mindenhol ezt kérdezi mindenki,.
Szerk: rákérdeztem, majd megírom, hogy mit írt. Többet nem tehetek, ugyanolyan senki vagyok itt, mint mindenki más
-
ForRedGlory
félisten
A 11. oldalt koptatom... igyekszem még ma, hogy a lehető leggyorsabban megjelenhessen. Azzal, hogy elkészül még nem jelenik meg egyből, mert korrektorok ellenőrzik és majd utána dől el, mikor is kerül ki. Szerintem Kedden reális a megjelenése, ha ma be tudom fejezni és nem ugrik be valami hirtelen program mára.
-
Burt1793
veterán
Egy ilyen tokkal minden előnye elveszik a telefonnak ami a külsőt illeti.
Eltűnik a gyönyörű fém burkolat, nem lesz szép vékony, oda a menő hangszóró kialakításnak.
Így már nincs előnye az S4-gyel (amire szintén vehetsz egy hasonlóan szép tokot) szemben, amit szerintem csak külsőben nyomott le, de abban nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest