-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
-
ferob
őstag
válasz
GyureX #33816 üzenetére
Éppen ezzel az indokkal, mivel nem értékesítenek hivatalosan sehol S-OFF állapotú készüléket gyári garanciával, mert ebben az esetben minden partíció írhatóvá válik, így megváltoztatható nem csak a CID vagy a MID, de a bootloader állapota is, sőt akármilyen hardveres problémát elő tudsz így idézni a készüléknél, ami ha megadja magát, akkor nekik egyértelműen nem kötelességük javítani.
-
ferob
őstag
válasz
GyureX #33813 üzenetére
Pontosan ezt írtam, hogy az elismert modul hibát bizonyos esetekben így is javíthatják, de ettől függetlenül a dolog továbbra is áll.
Az, hogy egyes emberek GSM boltokból vagy egyéb kétes helyről vásároltak készüléket úgy, hogy már előtte hozzányúltak, az még nem jelenti, hogy ez rendben van, valamint az is teljesen más lapra tartozik, hogy az xda-n egyes amerikai felhasználók miről számolnak be, mert merőben eltérő a háttere ott az egésznek.De mi értelme van egyáltalán megkockáztatni és azzal játszani, hogy megvonják a garanciát és nem visszaállítani mindent, ha a szervizben mindenképp visszaállítják és S-ON állapotú lesz a készülék?
Ezért kár ezekkel próbálkozni. -
Juliuska
senior tag
válasz
GyureX #33687 üzenetére
A kameralilulás az M7-einknél olyan hardveres hiba, amit akkor is megcsinálnak, ha történetesen custom ROM van fenn Nálad. De ha ez megnyugtat és inkább úgy döntesz, h - jobb a békesség - itt van egy M7-tel <is> foglalkozó magyar oldal, magyar srácokkal, akik hozzáértésük mellett, még a tetejében rettentően segítőkészek is.
A külső sérülésekkel ne foglalkozz, ha szerencséd van - mint ahogyan pár Fórumtársunknak is volt - akkor a kamera moduljának cseréje mellett még házat is cserélnek. De hangsúlyozom, volt pár eset, aholcseréltéka sérült házat/részt a házon és volt pár ahol nem...
Ha Vodás vagy és Redesként úgy van készülékbiztosításod, akkor elég csak felhívnod az ügyfélszolgálatot, akik cseretelefonról is gondoskodnak a javítás idejére - persze csak ha kéred
-
robit74
tag
A hiba bejelentése számít a 3 napba (egészen pontosan a 72 órába), nem pedig a csere vagy a panasz rendezésének dátuma, azaz már nem mehet 8 napos elállásba! Ez a törvény, csak egyes helyeken kicsit hajlandóak egyedileg értelmezni. Úgy vannak vele, mint a magyar egészségügy a beteggel, ha meghalt nem kerül pénzbe.
-
markyy18
aktív tag
Az a baj h ezek a 8 napos visszaküldésekről ő nem tudja h hibátlan vagy sem így feltételezi h a vevőnek símán nem jött be a cucc azért adta vissza így símán eladja újként.
Amit visszavesznek 3 naposba azzal más a helyzet azt tuti nem adják el újra mert az hiba miatt lett visszavíve míg a 8 napos nem feltétlen hiba miatti visszavitelt jelent.
Az egésszel az a baj h ezeket a sorjás, anyaghibás, 1 pixelhibás cuccokat nem cserélik egyből akkor egyből kevesebb lenne ez a 8 napos hibás darab.
Bocsánat ha értétlen volt amit írtam én is pár sör után vagyok. -
joey04
titán
Technikailag nem hazudott, mert pl 1 pixel miatt 3 napon túl tuti nem cserélnek, ha sorjás, meg illesztési hibák vannak, akkor sem számít hivatalosan hibásnak, szóval ha simán gariztatnád, akkor elhajtanának. Itt az a bibi, hogy bontott készülék. Ha hibás, ha nem.
(Nekem pl a 30k-s logi billzetre mondták, hogy az nem hiba, hogy úgy nyöszörög a space, mintha nyúznák, mert leütöm, és működik. Szerencsére 2 napon belül elmúlt és azóta is jó, de ezért vettem neten, hogy ha nincs erre gari, akkor megy vissza. Vérlázító, hogy az olyan termékeknél, ahol a külső és annak minősége szinte az elsődleges, ott ilyen hibák nem számítanak bele a gariba...)
-
joey04
titán
Arról nem tehetnek, hogy a HTC ennyi selejtet hoz össze, így aztán azt sem tudják garantálni, hogy a következő 5-ből legalább 1 jó lesz. Viszont ordibálj nyugodtan velük, azt teljesen jogos, hogy újradobozolt szart nem veszel át, nem is árulhatnák őket, csak ha fel van tüntetve, hogy bontott termék.
-
|AP|
veterán
Na ez viszont tényleg durva... Bármennyire is szorítok a HTC-nek és bármennyire is jó az irány amit a One-nal elkezdtek (főleg ha tényleg lesz M4-One mini is), ezt nem engedheti meg magának egy gyártó, amely pénzügyi gondokkal küszködik.
Ezt a telefont pont azért veszik az emberek az S4 helyett, mert prémium anyagokból prémium minőséget ígér... Elnézve viszont a képeket és olvasva a tapasztalatokat itt a prémium minőség igencsak megkérdőjelezhető.
Azt is elhiszem, hogy van aki hibátlan példányt kapott, de ennek nem szerencsejátéknak kellene lennie. Az S4 sajnos be fogja darálni. -
Koris
aktív tag
Ezen én is sokat agyaltam :fekete vagy ezüst.A fekete nekem sem tünt első körben különlegesnek,ezért is rendeltem ezüstöt(feketét akkor nem is lehetett).Pár napig használtam,úgy hogy szinte naponta nyomkodhattam egy feketét is(munkatársét),rájöttem hogy a feketét is imádom.Az tény és való,hogy az ezüst feltünőbb a fekete visszafogottabb.Kár,hogy menüből nem állítható
Hurrikan:nem evett a rokonod előtte valami mákosatbocs nem tudtam kihagyni
-
-
igen, azért kérdeztem, mert úgy 8 munkanapod van az indoklás nélküli elállásra, de ha 3 napon belül üzletben cserélteted, akkor azon készülék esetében ez már bukó (lehet), ezért kell jól átgondolni a dolgot, illetve akkor tényleg csak hibátlan készüléket vegyél át!
a webshop most nem jelez készlethiányt, szóval egyelőre van az raktáron, így csak megoldják gyorsba...
amennyiben most adnál le rendelést, úgy nem kellene várni, de elállás esetén nem ennyire egyszerű a dolog, egyrészt kell némi idő, amíg visszaállítják a vásárlás előtti - eredeti - állapotot, másrészt 30 napjuk van rá, hogy a vételárat visszajuttassák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest