Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Szerintem jol nez ki.

#7178 Dexter-2000: Üzleti szempontbol valahol megertem, ha minden amugy tökeletes telefont visszavennenek egy pixelhiba miatt, csödbe is mennenek..
Ha jol remlik, talan tvknel/monitoroknak is csak 3 hibas pixel fölött cserelnek.
Sajnos ez az atka annak, hogy ilyen relative kicsi kijelzöre probaltak meg razsufolni ennyi pixelt..
Szerk.: Egyebkent szerintem ha valahol vissza is vesznek egy keszüleket egy pixelhiba miatt es visszaküldik a gyartonak, tuti az ujracsomagolja, aztan küldi eladni megint.. Nem hiszem, hogy hozzanyulnak. -
Dexter-2000
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
de ez milyen gáz már basszus, hogy nem bírják amiatt az 1 pixel miatt kicserélni?

-
robit74
tag
válasz
andreina92
üzenetére
Próbáld ki a Dead pixel detect and fix progit. 30 percig villóztatja és lehet, hogy újra "kiakad".
-
i400
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Én a topic elején emlegetett Bugatti TwoWay bőrtokot vettem, igaz Galaxy S3hoz ajánlják de belefér a One is nem túl szoros könnyen jár benne a telefon.
-
g0n21
senior tag
válasz
andreina92
üzenetére
Nem tudok most mobilról linkelni, de ebay-en keress rá a nillkin hard case-re. Nekem ezüst telefonon van fekete, és tapintásra nagyon jó, nem csúszik, nem gagyi, kicsit gumis érzés, én a szilikontól egyébként is agyfaszt kapok.
De lassan.már van annyi tokom, hogy elkezdem eladogatni..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Attol függ, hogy halt meg..
A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..Eleinte engem is zavart, de csak mert tudtam, hogy ott van, de egyreszt ekkora pixelmeretnel normal esetben eleg nehezen eszrevehetö, masreszt lett a folian valami fekete pötty, ami egy hangyanyit nagyobb, ugyhogy mostmar az b.ssza a szemem, nem a pixel..

Egyebkent ha zavar, nyugodtan megprobalhatod csereltetni, hatha szerencsed lesz..
-
dani3l
őstag
válasz
andreina92
üzenetére
Azert mert egy halott pixel. Nekem is van egy, de egyaltalan nem venni eszre szerencsere. Fekete a kijelzö többi resze is, akkor persze, hogy nem latszik.
-
spawn21
veterán
válasz
andreina92
üzenetére
képet kaphatunk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A halott pixel az, ami nem vilagit, ha nem vilagit, akkor fekete. De elöfordulhat az is, hogy beragad egy szinnel, lehet kek is, zöld is, piros is, meg lehet akar feher is.. Azokat altalaban "stuck pixelnek" hivjak es nem "dead pixelnek"..