Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti
üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
-
Xaels
félisten
válasz
22darti
üzenetére
A doboz le van fóliázva és a két oldala le van ragasztva HTC-s ragasztószalaggal amin fel vannak tüntetve a célországok betűkódjai.
Pixelhibát a Play áruházból szedett mondjuk Dead Pixel Testtel. Váltogatod vele a színeket és átnézed minden színnél a kijelzőt.
-
Spark_777
tag
válasz
22darti
üzenetére
Az eredeti doboz zsugorfóliával van ellátva,zárómatricát nem találtam rajta.Érdekes módon nekem az első ami EU garanciás volt,más minőségű dobozban érkezett mint a Magyarországra szánt ami most van.Az Eu-s,fényes elég merev dobozzal érkezett,míg a magyar kicsit újrahasznosított papír benyomását keltette.A gyors boltban nekem nem volt már fólia a dobozon,rá is kérdeztem,és azért bontották ki hogy már tuti (ha nem is hibátlan)de jó darabot kapjak.Pixelhibára pedig használd a Dead Pixel Test nevű programot,nekem bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Amazon Kindle
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mercedes topic
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi