- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
Pixelhiba miatt leadtam 1 hete a készüléket, és mivel hűséget hosszabbítottam, ma nézem vissza is állították, tudok rendelni másikat. Pontosabban már megrendeltem, de van bennem egy para, mert fél 2 körül néztem, akkor webshopon rendelni csak feketét engedte volna, fél órája viszont beszéltem webshoposokkal, azt mondták 13 db van raktáron, ekkor már neten is engedte megrendelni, választható volt.
Amitől félek, hogy 1-2 óra leforgása alatt lett ismét 13 db, nem lehet, hogy ezek valamilyen visszaküldött telefonok, és ismét értékesíteni akarják? Mert akkor valószínű ezzel a készülékkel is valami gond lesz, és küldhetem megint vissza, de már szeretném használni is a telefont.Azt már nem is akarom megemlíteni, hogy a barátnőmnek rendelt Padfone 2 dokkolóján 3 pixelhiba van, kettő egymás mellett, egy külön, viszont a telefon maga hibátlan Valószínű ez is megy vissza hétfőn. Nem tudom, hogy én vagyok ennyire berögzülve, de egy ekkora értékű készülékeknél, nem várhatja el az ember, hogy aránylag hibamentes legyen? Meg tudok békélni apróságokkal, de ezek kibökik a szemem amióta észrevettem, hogy ott vannak, és piszkosul idegesít, hogy két készülékből mindkettő hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óvodások homokozója
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3207
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest