- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
A következőkben olvashatjátok az én ONE sztorimat röviden:
Történt, hogy lejárt a hűségem, és hirtelen felindulásból vettem egy ONE-t tegnap a T-nél. Mikor kézhez vettem az üzletben a telefont, nem akart bekapcsolni, az eladó megpróbálta tölteni, de nem lehetett. Azt javasolta vigyem haza, aztán majd otthon töltöm és jó lesz. Mondom a-a úgy nem megyek haza (főleg mert zárás előtt ~ 30 perccel értem oda), hogy nem látom, hogy működik (mindezt kiegészítettem egy kis akkumulátor alapismerettel
) Adott egy másikat, az jónak tűnt, hazahoztam.Itthon áttanulmányoztam, és találtam két "nagy" pixelhibát a kijelző közepén. Ma visszavittem, és a szervizes kolléga nagyon készséges és korrekt volt, amin először meg is lepődtem. Azt mondta, ez tényleg nagy gond egy ilyen készüléknél, és természetesen cseréli azonnal, ha van raktáron. Szerencsére volt, ki is hozta. Mondtam, hogy kipróbálnám, mielőtt elviszem. Marketre fel, pixel teszt letölt, illetve közben közelségérzékelő letesztel. Elindult a program, és bizony volt egy pixelhiba, a kijelző alsó harmadában, illetve a SIM "tálcánál" kicsit karcos volt a burkolat. Mondtam neki, hogy ez sem felel meg. Azt mondta semmi gond, van még, hoz másikat. Hozott egy másikat, azt is leteszteltem és hibátlannak tűnt. Hazahoztam, egyelőre tesztelem, és minden rendben. Konklúzió: 3 telefon közül egy volt jó, ami azért elég rossz arány.
Mindenesetre ez most jónak tűnik, remélem kiszolgál jó ideig. A T szervíznek pedig egy nagy pirospont a korrekt hozzáállásért!Mindhárom FA35DW volt egyébként - Black.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- Linux felhasználók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Adott egy másikat, az jónak tűnt, hazahoztam.Itthon áttanulmányoztam, és találtam két "nagy" pixelhibát a kijelző közepén. Ma visszavittem, és a szervizes kolléga nagyon készséges és korrekt volt, amin először meg is lepődtem. Azt mondta, ez tényleg nagy gond egy ilyen készüléknél, és természetesen cseréli azonnal, ha van raktáron. Szerencsére volt, ki is hozta. Mondtam, hogy kipróbálnám, mielőtt elviszem. Marketre fel, pixel teszt letölt, illetve közben közelségérzékelő letesztel. Elindult a program, és bizony volt egy pixelhiba, a kijelző alsó harmadában, illetve a SIM "tálcánál" kicsit karcos volt a burkolat. Mondtam neki, hogy ez sem felel meg. Azt mondta semmi gond, van még, hoz másikat. Hozott egy másikat, azt is leteszteltem és hibátlannak tűnt. Hazahoztam, egyelőre tesztelem, és minden rendben. Konklúzió: 3 telefon közül egy volt jó, ami azért elég rossz arány.
Mindenesetre ez most jónak tűnik, remélem kiszolgál jó ideig. A T szervíznek pedig egy nagy pirospont a korrekt hozzáállásért!