- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
Sziasztok!
A következőkben olvashatjátok az én ONE sztorimat röviden:
Történt, hogy lejárt a hűségem, és hirtelen felindulásból vettem egy ONE-t tegnap a T-nél. Mikor kézhez vettem az üzletben a telefont, nem akart bekapcsolni, az eladó megpróbálta tölteni, de nem lehetett. Azt javasolta vigyem haza, aztán majd otthon töltöm és jó lesz. Mondom a-a úgy nem megyek haza (főleg mert zárás előtt ~ 30 perccel értem oda), hogy nem látom, hogy működik (mindezt kiegészítettem egy kis akkumulátor alapismerettel
) Adott egy másikat, az jónak tűnt, hazahoztam.Itthon áttanulmányoztam, és találtam két "nagy" pixelhibát a kijelző közepén. Ma visszavittem, és a szervizes kolléga nagyon készséges és korrekt volt, amin először meg is lepődtem. Azt mondta, ez tényleg nagy gond egy ilyen készüléknél, és természetesen cseréli azonnal, ha van raktáron. Szerencsére volt, ki is hozta. Mondtam, hogy kipróbálnám, mielőtt elviszem. Marketre fel, pixel teszt letölt, illetve közben közelségérzékelő letesztel. Elindult a program, és bizony volt egy pixelhiba, a kijelző alsó harmadában, illetve a SIM "tálcánál" kicsit karcos volt a burkolat. Mondtam neki, hogy ez sem felel meg. Azt mondta semmi gond, van még, hoz másikat. Hozott egy másikat, azt is leteszteltem és hibátlannak tűnt. Hazahoztam, egyelőre tesztelem, és minden rendben. Konklúzió: 3 telefon közül egy volt jó, ami azért elég rossz arány.
Mindenesetre ez most jónak tűnik, remélem kiszolgál jó ideig. A T szervíznek pedig egy nagy pirospont a korrekt hozzáállásért!
Mindhárom FA35DW volt egyébként - Black.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest