- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na mai nappal végre én is megkaptam a telefont. Idáig 1 álom. Xaelnak jelezném, hogy telenor ma volt képes oda adni csak a telefont, így is csak úgy h a főnökkel való ismertség lévén hozhattuk el, mert még nem voltak papírok.. vicc.. Na mind1, nem ez a lényeg
Amúgy Shanghai-i május 15i gyártás.
Tapasztalataim így pár óra alatt, hogy gyors, a blinkfeed sajnos használhatatlan (releváns tartalmak híja miatt) és egyenlőre iszonyúan hiányzik a menü gomb
A távirányító minden gond nélkül működik, persze csodákat nem kell várni tudás terén tőle (csatorna váltás, hangerő, kb enniy) Anyaghiba igazából nincs, nagyon minimálisan kicsit az egyik saroknál kíjjebb van a műanyag rész mint a fém,de nem zavaró, főleg ennyi idő után amennyit vártam rá :/. Pixelhiba nincs, legalábbis eddig. Hírtelen ennyit tudtam mondani.
Kis off: A zagg inv shield fólia még másodjára se sikerült rendesen felrakni sajnos, meg látszik azért hogy rajta van a fólia sajnos, igaz azt írj várni kell 2-3napot míg kisimul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Windows 11
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest