- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6847 üzenetére
"esetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??"
Nem talaltal? Erdekes, pedig a fel topik erröl szol.. Az illeszteseket mindenkeppen nezd at, ahogy kiveszed a dobozbol, kijelzö sarkainal, sim talcanal, ket elülsö femdarab körül ahol a hangszoro van, ezen kivül a kijelzöt nezd at alaposan pixelhibak utan kutatva, akar a Storebol letölthetö valamelyik dead pixel test-tel, mivel sajnos ez is eleg gyakori hiba.
#6850: En tovabbra is csak ajanlani tudom a Zagg InvisibleShield HD-t, nekem tökeletesen bevalt.
Tokbol meg sokfele van, attol függ, milyen tetszik, pl Poetic Atmosphere egesz jol nez ki, az atlatszo hatlap miatt nem takarja el teljesen a telefont, de a gumi keretek megis vedik valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest