Hirdetés
- iPhone topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban

- 

Mobilarena
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dani3l
őstag
válasz

Dexter-2000

üzenetére
						"esetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??"
Nem talaltal? Erdekes, pedig a fel topik erröl szol.. Az illeszteseket mindenkeppen nezd at, ahogy kiveszed a dobozbol, kijelzö sarkainal, sim talcanal, ket elülsö femdarab körül ahol a hangszoro van, ezen kivül a kijelzöt nezd at alaposan pixelhibak utan kutatva, akar a Storebol letölthetö valamelyik dead pixel test-tel, mivel sajnos ez is eleg gyakori hiba.
#6850: En tovabbra is csak ajanlani tudom a Zagg InvisibleShield HD-t, nekem tökeletesen bevalt.
Tokbol meg sokfele van, attol függ, milyen tetszik, pl Poetic Atmosphere egesz jol nez ki, az atlatszo hatlap miatt nem takarja el teljesen a telefont, de a gumi keretek megis vedik valamennyire. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
 - BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest