- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nos mai nappal beléptem a növekvő táborba. Pixel hiba One eddig,de viszont illesztési hiba az sajnos van. Vissza küldésen még gondolkodom.Nagyon brutál egy kütyü. Hangja nagyon jó , kijelző gyönyörű igaz az O4X HD is szép volt. Mivel most ismerkedem a lelkivilágával így lenne hirtelen 1-2 kérdésem. A kezdő oldal csempéit hogy tudom cserélni mert egy istenért sem jövök rá pedig valószínű,hogy lehet, ebben kérnék segítséget.
Más:
A legnagyobb segítséget abban kérném,ha valaki segítene. Sajnos nincs Pay Pal om,de bank kártyám sem mert már idős ember vagyok és szeretnék egy Nilkin tokot rendelni. Természetesen előre fizetnék annak aki megoldaná ezen problémámat. Van -volt egy ismerősöm a PH ról aki mindig megoldotta ez irányú gondomat,de sajnos nem jelentkezik valami oknál fogva a privátra. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest