- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nos mai nappal beléptem a növekvő táborba. Pixel hiba One eddig,de viszont illesztési hiba az sajnos van. Vissza küldésen még gondolkodom.Nagyon brutál egy kütyü. Hangja nagyon jó , kijelző gyönyörű igaz az O4X HD is szép volt. Mivel most ismerkedem a lelkivilágával így lenne hirtelen 1-2 kérdésem. A kezdő oldal csempéit hogy tudom cserélni mert egy istenért sem jövök rá pedig valószínű,hogy lehet, ebben kérnék segítséget.
Más:
A legnagyobb segítséget abban kérném,ha valaki segítene. Sajnos nincs Pay Pal om,de bank kártyám sem mert már idős ember vagyok és szeretnék egy Nilkin tokot rendelni. Természetesen előre fizetnék annak aki megoldaná ezen problémámat. Van -volt egy ismerősöm a PH ról aki mindig megoldotta ez irányú gondomat,de sajnos nem jelentkezik valami oknál fogva a privátra. Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest