Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #5544 üzenetére
Ez mondjuk engem is erdekelne, bar ketlem, szerintem ami pixelhibas, az mar eleve ugy gördült le a gyartosorrol, ekkora panelnel ilyen felbontassal gondolom azert meg relative nagy a hibaszazalek..
Mas: Ehhez a telohoz (vagy ugy altalaban droidhoz) van valami program/megoldas arra, hogy a kamera ledjet hasznalja ertesitesekhez? Korabban lattam mar valamelyik iPhone-on es eleg praktikus szerintem, ha az ember olyan helyen van, ahol nehez eszrevenni, plane ezeket a besüllyesztett ledeket, nem is ertem, miert eröltetik..
Illetve korabban olvastam, hogy a One X-nel is meg ennel is volt egy olyan "feature" hogy 5 percig villogott a led, utana mar nem, ez megvan meg mindig, vagy mar orvosoltak?#5549: Kivancsi leszek, elmeleti akadalya nem hiszem, hogy lesz, hogy fusson a mostani One-okon is, gondolom a hw ugyan az lesz, remelem a HTC/Google megoldja, hogy müködjön rajt minden funkcio, ami a Senses verzion.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest