Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Egy frissítéssel megváltoznak az alvási pontjaid
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN
üzenetére
Ez mondjuk engem is erdekelne, bar ketlem, szerintem ami pixelhibas, az mar eleve ugy gördült le a gyartosorrol, ekkora panelnel ilyen felbontassal gondolom azert meg relative nagy a hibaszazalek..
Mas: Ehhez a telohoz (vagy ugy altalaban droidhoz) van valami program/megoldas arra, hogy a kamera ledjet hasznalja ertesitesekhez? Korabban lattam mar valamelyik iPhone-on es eleg praktikus szerintem, ha az ember olyan helyen van, ahol nehez eszrevenni, plane ezeket a besüllyesztett ledeket, nem is ertem, miert eröltetik..

Illetve korabban olvastam, hogy a One X-nel is meg ennel is volt egy olyan "feature" hogy 5 percig villogott a led, utana mar nem, ez megvan meg mindig, vagy mar orvosoltak?#5549: Kivancsi leszek, elmeleti akadalya nem hiszem, hogy lesz, hogy fusson a mostani One-okon is, gondolom a hw ugyan az lesz, remelem a HTC/Google megoldja, hogy müködjön rajt minden funkcio, ami a Senses verzion.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest