- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #5544 üzenetére
Ez mondjuk engem is erdekelne, bar ketlem, szerintem ami pixelhibas, az mar eleve ugy gördült le a gyartosorrol, ekkora panelnel ilyen felbontassal gondolom azert meg relative nagy a hibaszazalek..
Mas: Ehhez a telohoz (vagy ugy altalaban droidhoz) van valami program/megoldas arra, hogy a kamera ledjet hasznalja ertesitesekhez? Korabban lattam mar valamelyik iPhone-on es eleg praktikus szerintem, ha az ember olyan helyen van, ahol nehez eszrevenni, plane ezeket a besüllyesztett ledeket, nem is ertem, miert eröltetik..
Illetve korabban olvastam, hogy a One X-nel is meg ennel is volt egy olyan "feature" hogy 5 percig villogott a led, utana mar nem, ez megvan meg mindig, vagy mar orvosoltak?#5549: Kivancsi leszek, elmeleti akadalya nem hiszem, hogy lesz, hogy fusson a mostani One-okon is, gondolom a hw ugyan az lesz, remelem a HTC/Google megoldja, hogy müködjön rajt minden funkcio, ami a Senses verzion.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest