Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyureX
tag
válasz
elmouse #36426 üzenetére
Pedig már rengetegszer le lett írva, hogy a hivatalos szervizen kívül, csak az nyúl hozzá, akinek fogalma sincs, mivel lenne dolga. Egyszerűen úgy van összerakva a készülék, hogy halandó ember megfelelő eszközpark hiányában szétszedni még talán, de utána összerakni, sose fogja, vagy csak úgy, hogy inkább eldobnád a francba.
-
GyureX
tag
Hali!
Felraktam a NuSenSeveN 4.02 rom-ot. Minden működik, kivéve a mobilnet. Ha belépek az apn beállításaihoz, ez az üzenet fogad "Ez a felhasználó nem érheti el a hozzáférési pont nevére vonatkozó beállításokat". Próbáltam kézzel újat megadni, de marad ez az üzenet. Lehet valamit tenni az ügy érdekében, vagy rom hiba és majd javítják?
-
GyureX
tag
Nekem is visszajött egy ideje szervizből. Kamerát kicserélték, hangerő gomb is új, meg még pár dolgot a belsejében a lista alapján. Sajnos a házat nem.
Viszont ugyanúgy s-off, mint előtte.
Ház sajna a régi, de legalább van sense7.
Egy kérdés. Ha egyszer úgy gondolom, hogy szeretnék házat cseréltetni, mennyibe kerülhet? Mivel az m9-ben a várakozásaim ellenére csalódtam, nem akarom lecserélni még egy jó darabig, de megérdemelne egy új borítást, hogy ismét makulátlan legyen.
-
GyureX
tag
Akkor csak a kivancsisag kedveert, hogy bizonyitjak be, hogy nem gyarilag s-off volt, hanem en csinaltam, ha se tampered, es locked is? Mert ha a htcdev-en nyitja az ember a loadert, amitol s-off meg nem lesz, akkor kapja ugye a flag-et, hogy tampered, meg unlocked, es ha hivatalosan zarod vissza, akkor lesz tampered es relocked. Ebben az esetben ugrik is a garancia, mert latszik, hogy nyitva majd zarva volt. De ezt irjak is. Viszont a flag eltuntetheto, a relock lockolhato, utana megis milyen indokkal vonnak meg a garanciat?
-
GyureX
tag
Csak egy ket pelda: link, vagy itt, ahova innet iranyitottak: . XDA-n is olvastam valamelyik topicban, de most nem akarom felturni erte.
A security flag alatt a tampered jelolest erted bootloaderben? Mert az nincs, meg nem is volt, de ha lett is volna, eltuntetheto. Szerintem ami fontos, hogy ne tampered, unlocked vagy relocked legyen.
Persze igazad van abban, hogy valoszinu s-onnal jon vissza, meg jobb a bekesseg. En megprobaltam igy, majd kiderul. Ha megjon a telo, ugyis megirom. Annak orulnek a legjobban, ha a hazat is kicserelnek mint peldaul az elso linkben szereplo uriembernel is, es olyan lenne mint uj koraban. Az s-on se zavarna. -
GyureX
tag
válasz
TechData #33806 üzenetére
Tobb helyen is irtak, hogy nem szukseges az s-on, mert gyarilag is volt nem egy pelda az s-offra. A gyari ruu, meg locked legyen tampered nelkul. Magyar meg kulfoldi forumokon legalabbis ezeket irtak.
Mindenesetre en a heten s-offal, de mindent gyarira visszaallitva adtam le a t-nel gariba. Meglatjuk, hogy mit csinalnak vele. -
GyureX
tag
válasz
Juliuska #33690 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Telekomos vagyok. Eszembe jutott, mi történne ha véletlenül a kilencedik emeletről kicsúszna a kezemből.
Ezt a részt nem igazán tudom értelmezni:"A kártérítés feltételei, kizárásai például:
Nem nyújtható kártérítés, ha hirtelen előre nem látható belső mechanikai vagy elektronikus hiba okozta a telefon működésképtelenségét vagy egy alkatrész tényleges törését, vagy kiégését."
A legvalószínűbb, hogy gariztatom, mert szeretem a telefonomat, csak ott van az emberben a kéne valami új játékszer.
-
GyureX
tag
válasz
Juliuska #33683 üzenetére
Sziasztok!
Az én m7-em kamerája is lilásodik, de eddig nem nagyon foglalkoztam vele, mert a telefont napi szinten használtam, nem akartam megválni tőle hosszabb időre. Viszont áprilisban lejár a 2 év gari, nem húznám tovább.
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudnám teljesen gyárira visszaállítani? Mert most s-off, supercid, meg custom rom van rajta. xda-n nekiugrottam az ezzel foglalkozó topicnak, de az én kevés angolomnak az már sok.
Na meg még az, hogyha látszanak ütéskopások a házon (egyszer esett betonra, sarkán kis benyomódás, meg karcok a hátlapon), de nem vészesek, simán mondhatni, hogy a két év használat eredménye, e miatt elutasíthatják a garanciális javítást? Van még egyébként készülékbiztosítás is rajta. Lehet jobban járnék, ha valahogy azt érvényesíteném, és esetleg 25-ből lenne egy új készülékem?
Kicsit tanácstalan vagyok, mert szeretem a kis drágámat, de a kamera szar, a külsejét megette az idő vasfoga, jó lenne ha kapna egy új házat, de szívesen bepróbálnék egy lumia 930-at is.
Jöhet válasz akár ide vagy priviben is. Nagyon köszönöm! -
GyureX
tag
sikerült megoldanom, tárgytalan, csak hirtelen beparáztam
-
GyureX
tag
Sürgős help kéne. A hülye fejemmel rámentem véletlenül, hogy format external sd, azóta csak recoverybe tudok lépni meg fastbootba. adb push-val nem tudom felmásolni a telóra a romot, mert azt írja nincs ilyen mappa. Légyszíves valaki mondjon valami ötletet, hogy hogy tudnám visszacsinálni amit elbarmoltam! Köszönöm!
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Éjszakai videózásra van már valami megoldás? Gondolok arra, hogy a sötétben készült felvételnél felezi az fps-t.
Esetleg másik progi, vagy másik rom? Jelenleg ARHD 12.1 van rajta, bár most szemezek a ViperOne 2.0-val. Ötlet valaki? -
GyureX
tag
Amit nekem a zalaegerszegi t-ben kihozott cserére a szervízes muksó, a 3 db feketéből egyik se volt lefóliázva, és mindegyiknek mindkét oldalán el volt engedve matrica, szóval tuti kibontották már azokat.
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #5372 üzenetére
Ebben az esetben, mivel cserélni nem tudták, de látták és elismerték a hibát, viszont csak 8 naposban tudjuk majd megoldani, akkor szerinted ez is megint újra lesz értékesítve? Értem én miért, de tényleg nevetséges. Forgassuk csak a hibás készülékeket, hátha valaki benyeli. Eléggé kiábrándító. :/
Előre sajnálom azt, aki majd ezt fogja utánam megkapni.
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #5368 üzenetére
Bocsánat, de lejárt a szerkesztési idő.
Szerintem meg amennyit visszaküldtek már eddig, már ha csak arra gondolok, hogy egyszer kifogy a készlet, és utána rá 2 órával megint van 13 db, na meg szerintem nem csak én hívogatom fel őket, hogy valami gond van, józan paraszti ésszel azt gondolom, ha nem is mondhatják biztosra, de sejthetik, hogy valami nem kóser.
Azt még hozzátenném, hogy amiket kihozott cserének a szervizes, gondoltam megnézek már csak kíváncsiságból is egy feketét, hátha bevállalnám az ezüst helyett, kapásból annak az egynek a felső része ugyanúgy illesztési hibás volt.
-
GyureX
tag
Ezért is voltam felháborodva annyira. Mert ahogy írtam is, arról nem ők tehetnek, hogy a htc ide ennyi minőségileg bőven kifogásolható készüléket küld, de arról már igen, hogy eladják nekem újként a kibontott más által visszaküldött telefont, aminek ráadásul nem csak pixelhibája van, hanem karcos, látszik más már használta, meg sorjás, na meg illesztési gondos, de annyira, hogy az egyik sarokba egy papírt négy felé hajtva befért volna.
-
GyureX
tag
Mondtam neki, amikor telefonon rákérdeztem, remélem nem más által visszaküldött telefont fogok kapni, még a csaj kérdezett vissza szúróan, hibás készüléket mégis hogy gondolom, hogy ismét eladnának? Ő szerinte ilyen biztos nem fordulhat elő. A szervizes emberke csak hallgatott, érdemben nem tudott vagy nem is akart hozzászólni.
-
GyureX
tag
Hazajöttem, azért is csak most, mert a mai nap után, muszáj volt meginni 1-2 sört lenyugvás képen. Beírásom után felhívtam a webshopot (eléggé mérgesen és határozottan), beszéltem egy emberrel, ő azt mondta, már egy pixelhiba után cserélniük kell 3 napon belül. Mondom ez jó, mert az előzőnél azt mondták, hogy ezért nem lehet. Azt mondta, hogy majd a szervizesnél hivatkozzak a nevére, ha akadékoskodnak hívjuk fel őt. T-nél elmondom mi újság, mi a baj a készülékkel, meg mondtam, hogy már az elsőnél is cserélniük kellett volna elvileg, azt beszéltem a webshoposokkal. Hát ő szerinte, meg a htc-s kolléga szerint nem. Mondtam a nevet, felhívta, persze nem hallottam, mert félre ment egy másik szobába. Na de a hívás után nekiállt megírni a cseréről szóló emailt, meg ki is hozott 3 készüléket, hogy nézzem meg. Ja igen, én mindkétszer ezüstöt vettem, azt is szeretnék, ő meg kihozott 3 feketét. Mondom ez nem jó, mert fekete. Nagy nehezen leesett neki, hogy ez nem lesz jó, de viszont nincs ezüst. Szóval ott tartunk ahol a part szakad, mert ugye a készlet kifogyott, így akkor mit csináljunk a 3 napos cserével? Írt egy emailt, amíg ott voltam 1 órát, választ még nem kapott rá, hogy mikor érkezik megint készletre, szóval abban egyeztünk meg, holnap felhív. Ha kb. 1 héten belül lesz, akkor 3 naposban intézi, oda lesz kérve a cserekészülék, hogy ki lehessen próbálni előtte, ha nem, akkor sajnos megint a 8 napos, és majd próbáljam meg velük lebeszélni, hogy amit rendelnék megint, az is odamenjen, pont azért, hogy harmadjára ne járjak úgy mint most. De lényegében arra célzott, meg mondta is, hogy aki ennyi minden vagy ilyen apróság miatt visszaküldené, az lehet jobban járna ha személyesen venné meg. Mondom neki így 10%-kal olcsóbb. Erre ő, lehet megérné a többletpénz, hogy megfelelő készüléket kapjak. Már nem akartam neki azt mondani, ennyiből akkor feltüntethetnék, hogy leértékelt, használt telefonokat árulnak webshopon, szerintem nem lehetne különbség abban, hogy veszem meg. Így sikerült a mai, 1 hónapon belüli már nem első túrám.
Na meg nekem nem is attól ment fel a pumpa, hogy gyárilag valami baja van a készüléknek, mert arról nem a t tehet. Főleg, lakótársam itt zegen a flexben dolgozott a rim-en, el is mondta, hogy mennek a kiszállítások. Mármint Ország szinten meg volt szabva, ki milyen telefont kap, ez azt jelentette, Magyarországra bőven mehetett minőségileg megengedhetetlen szar is. Az a rohadt pofátlanság, hogy más által visszaküldött hibás készüléket újból eladnak másnak újként, mert 8 naposban ment vissza. Mégis hogy képzelik? Ez a szomorú sajnos.
-
GyureX
tag
Na meghozta a futár a t-től másodjára is. Ahogy megmondtam, kaptam egy más által visszaküldhetett telefont. Illesztési hibás, sorjás, van rajta 1 pixelhiba, ráadásul látszik a dobozon, hogy már ki volt bontva, na meg a simkártya tálcájánál össze van karcolva, mint aki nem talált be elsőre a lyukba, csúnya nagyon.
Azt hiszem most fogyott el a türelmem végleg. Ötlet valaki, hogy mit csináljak? Mert én odamegyek, és leordítom a fejüket, hogy most vagy nem kapok a pénzemért végre egy normális készüléket, vagy megyek a fogyasztóvédelemhez, főleg, hogy bontott, és más által visszaküldött használt telefont kaptam. Szétvet az ideg! -
GyureX
tag
Elég sokat filóztam én is, hogy melyik legyen, de nekem a fekete túl snassz, nem tűnik annyira különlegesnek, bár szépnek szép az is.
Az meg ha ideküldenek nekem egy visszaforgatottat, és netalántán még több baja is lesz, mint az előzőnek az 1 pixelhibájával, hát én telefonon úgy el küldöm őket a fenébe, hogy csak na. Mert eddig tényleg ott tartunk, hogy 3 megrendelésből 2 már visszament, hétfőn megy a padfone 2 is. Nem hiszem, hogy egy műszaki cikket ennyi mizériával, utánatelefonálgatással, boltba rohangálással lehet csak magaménak tudni. Idáig akármikor vettem bármilyen elektronikai kütyüt az életem folyamán, őszesen nem volt ennyi gond a vásárlással, mint most ennél a két telefonnál. Párommal pont azt beszéltük, hogy lassan ott tartunk, hogy nem is kell már új mobil.
Ha most is szart kapok, erősen elgondolkodok, hogy szolgáltatót váltok. Kezd olyan lenni, mintha direkt szopatnának. -
GyureX
tag
válasz
robit74 #5031 üzenetére
Akkor azt mondod, számítani lehet rá, hogy a t megcsinál ilyet? Telefonon webshopos ügyintézőt kérdeztem, ő azt mondta "ezt nem engedhetik meg maguknak, meg ő szerinte nem valószínű". De ez nem azt jelenti, hogy kizárva, szóval ha azt mondja nem valószínű, akkor lehetséges. Na majd kedden kiderül.
-
GyureX
tag
Pixelhiba miatt leadtam 1 hete a készüléket, és mivel hűséget hosszabbítottam, ma nézem vissza is állították, tudok rendelni másikat. Pontosabban már megrendeltem, de van bennem egy para, mert fél 2 körül néztem, akkor webshopon rendelni csak feketét engedte volna, fél órája viszont beszéltem webshoposokkal, azt mondták 13 db van raktáron, ekkor már neten is engedte megrendelni, választható volt.
Amitől félek, hogy 1-2 óra leforgása alatt lett ismét 13 db, nem lehet, hogy ezek valamilyen visszaküldött telefonok, és ismét értékesíteni akarják? Mert akkor valószínű ezzel a készülékkel is valami gond lesz, és küldhetem megint vissza, de már szeretném használni is a telefont.Azt már nem is akarom megemlíteni, hogy a barátnőmnek rendelt Padfone 2 dokkolóján 3 pixelhiba van, kettő egymás mellett, egy külön, viszont a telefon maga hibátlan Valószínű ez is megy vissza hétfőn. Nem tudom, hogy én vagyok ennyire berögzülve, de egy ekkora értékű készülékeknél, nem várhatja el az ember, hogy aránylag hibamentes legyen? Meg tudok békélni apróságokkal, de ezek kibökik a szemem amióta észrevettem, hogy ott vannak, és piszkosul idegesít, hogy két készülékből mindkettő hibás.
-
GyureX
tag
válasz
markyy18 #4507 üzenetére
Felhivott egy htc-s kollegat is, aztan azt mondta, hogy ha latna is azt az 1 pixelhibat, akkor se cserelhet, mert 1 pixelhibanal meg nincs csere. Mondtam en, hogy 3 napom belul kotelesek tudtommal cserelni, hiaba, azt mondta ez van. Max fenyegetozhettem volna fogyasztovedelemmel, de ugy voltam mar vele, hogy b* meg akkor, rendelek majd ujat, talan addigra jobb keszletbol sikerul.
-
GyureX
tag
Az a par nap lesz par het, mig visszaallitjak az elofizetesed. Tudom, mert velem is ezt jatszottak el tegnap.
Igaz, csereltek volna, ha szerintuk lett volna olyan ok, amiert lehetseges. Az 1 pixelhiba, amit elvileg csak a "kedves ugyfel lat" nem indok a cserere. Azt hozza kell tenni, hogy a faszinak haromszor szoltam, hogy tegye mar kozelebb a szemehez a kijelzot es ne mozgassa osszevissza, mert fel meterrol meg vilagosban persze, hogy nem olyan feltuno. De o csak forgatta, ertetlenkedett, komolyan, mint aki direkt nem is akarja eszrevenni. Bekaphatjak komolyan. Ment vissza 8 naposban. -
GyureX
tag
Délelőtt visszavittem. Persze előtte webshopos hölggyel beszéltem, azt mondta, hogy állapodjunk meg abban, miután mondtam neki, nem akarok heteket várni másik készülékre, és ha a 8 napos visszaküldéssel adom le, akkor lehet megveszem máshol, hogy beszéljem meg a szervizessel, ki fogják nekem cserélni helyben, de ha nincs raktáron, akkor 1-2 nap és küldenek másikat.
A zalaegerszegi két szervizesnek mutatva egyik se látta a pixelhibát, tény, hogy fényben kevésbé látszik, meg nem nagy a pixel, de ha az ember a szeme elé teszi a készüléket, simán észrevehető. Na mindegy, ők nem látták. Felhívtak valami htc-s kollégát, az meg azt mondta nekik, hogy nincs csere ennyi miatt. Megírtuk a papírt a 8 naposra, közölték, 1-2 hét amíg visszaáll az előfizetésem. Vicc komolyan.
T-ből kijőve még egyszer felhívtam a webshopot, elmondtam nekik, hogy mégsem úgy történt, ahogy mondtál, hiába hivatkoztam rájuk. Azt ígérte, annyit tud nekem segíteni, hogy figyelgetni fogja a számom alapján, mikor érkezik be a leadott készülékem, de az ünnepek miatt csak jövőhét közepe fele várható, és próbál rajta kicsit gyorsítani, hogy kaphassak egy másikat. Sokat elnézést kért, meg a türelmemet. Meglátjuk. Az biztos, valaki írta, hogy második körben 1000 db-ot kaptak, na abból is már csak 100 körüli darabszám van. Kérdés, ha ez is elfogy, mikor meg mennyit kapnak megint. -
GyureX
tag
Tudom, páromnak lett véve 1 hónapja egy padfone 2, csak elszúrták a számlát, 10% nélkül számlázták ki. Visszavittük, mert azért 20.000 Ft az nem kevés, csak közben elfogyott a készlet, ma is arra várunk, hogy legyen. A pénzt meg 3 hét alatt küldték vissza postán. Csak azért írom le, mert nem szeretném ezzel is ezt eljátszani, szeretném használni, büszkén, boldogan, nem idegeskedni, hogy mikor lesz már.
Mindenesetre, ha lesz helyben csere, vagy amikorra leér ide, addig nem veszem át, amíg meg nem bizonyosodtam róla, hogy semmi komolyabb probléma nincs vele. -
GyureX
tag
webshop
Tudom, van 8 napom, hogyha nem kell visszaadjam, de félek, hogy nem jutok másikhoz. Na meg annyit vártam rá, hogy nagyon nincs kedvem ismét várakozni. De valamit valamiért. Ha kiadtam érte majdnem 170.000 Ft-ot, szeretnék egy hibamentes készüléket. Persze tudom, lesznek biztos apróságok, amik még nem is zavarnak, de a pixelhiba az nagyon. Főleg, hogy amióta észrevettem, ha ránézek a kijelzőre, egyből kiszúrom a menüben, mert pont középen van. Az lenne a legjobb, ha egyből, vagy legalábbis 1-2 nap alatt, míg megjön Pestről, cserélnék.
-
GyureX
tag
A 3 napos csere, a t-nél hogy működhet? Beviszem, megmutatom mi a baja, látják elismerik, visszaveszik, és hozatnak nekem egy másikat Zalaegerszegre, vagy elveszi, felküldi, bevizsgálják, majd ki tudja mikor kapok egy másikat, ha egyáltalán addig nem fogy ki megint a készlet?
-
GyureX
tag
Ma kaptam meg, most futtattam rajta pixel tesztet, és a feketénél látszik egy hibás pixel. Viszem is vissza holnap. Nem vagyok ideges kicsit se, hónapokat várok rá, most akkor megint várhatok egy másik készülékre ki tudja mennyit. Árghh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest