Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
NandorHUN #5544 üzenetére
Ez mondjuk engem is erdekelne, bar ketlem, szerintem ami pixelhibas, az mar eleve ugy gördült le a gyartosorrol, ekkora panelnel ilyen felbontassal gondolom azert meg relative nagy a hibaszazalek..
Mas: Ehhez a telohoz (vagy ugy altalaban droidhoz) van valami program/megoldas arra, hogy a kamera ledjet hasznalja ertesitesekhez? Korabban lattam mar valamelyik iPhone-on es eleg praktikus szerintem, ha az ember olyan helyen van, ahol nehez eszrevenni, plane ezeket a besüllyesztett ledeket, nem is ertem, miert eröltetik..
Illetve korabban olvastam, hogy a One X-nel is meg ennel is volt egy olyan "feature" hogy 5 percig villogott a led, utana mar nem, ez megvan meg mindig, vagy mar orvosoltak?#5549: Kivancsi leszek, elmeleti akadalya nem hiszem, hogy lesz, hogy fusson a mostani One-okon is, gondolom a hw ugyan az lesz, remelem a HTC/Google megoldja, hogy müködjön rajt minden funkcio, ami a Senses verzion.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest