- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
andreina92
csendes tag
Nekem még lehet, hogy van egy hülye kérdésem.
Amikor belépek a galériába, mióta beüzemeltem a facebook-ot megjellennek azok a képek illetve videók, amelyeket az ismerőseim töltöttek fel facebook-ra. Ki lehet ezt valahol kapcsolni? Én eddig nem találtam, de lehet, hogy csak átsiklottam felette vagy valami. -
andreina92
csendes tag
-
andreina92
csendes tag
Nekem is nagyítóval nézte a bácsi... Én nem vizsgálgattam azzal.
-
andreina92
csendes tag
válasz
robit74 #7141 üzenetére
Köszi! Megpróbáltam, kétszer is sajnos nem segített rajta.
Tegnap bementem T-mobile-ba, ott a bácsi közölte, hogy jó a szemem, de mivel aki rábólintana/foglalkozna ezzel már nem volt benn mondta, hogy majd ma hív emiatt.
Meg is kaptam a hívást, azt mondta, hogy 1 pixel miatt nem fognak telefont cserélni, szóval marad ez. Majd legyőzöm az ingert, hogy ne arra az egy pontra fókuszáljak.(#7104) i400
Köszi, megnéztem, de nekem annyira az a tok nem tetszik... Anyukám meg kezd lebeszélni az oldalra nyílós flipről... Majd megnézem még milyen lehetőségek vannak... Ebay-en találtam amúgy pár jónak tűnőt, van amihez fóliát és ilyen kis tollat is adnak. -
andreina92
csendes tag
Mellesleg milyen tokot ajánlotok a telefonhoz?
Azt hiszem még itt olvastam, hogy a DoubleDip, nem valami jó, illetve néztem egy videót a vörös/fekete flipről és arról sem mondtak semmi jót. Én valamilyen ahhoz hasonlóra gondoltam, de eddig nem igazán találtam sehol olyant, ami tetszene... Illetve melyik jobb? A flip vagy a sima szilikon vagy kemény tok? Még sosem volt tokom, ezért igazándiból fogalmam sincs, hogy mit kell ilyenkor nézni... (eddig motorola defy+ om volt, azt milliószor ejtettem le, még betonra is, de semmi baja nem lett, viszont ezzel a telefonnal inkább nem kockáztatnék) -
andreina92
csendes tag
Eddig ez a kedvenc új magyar szavam Beállítások > Testreszabás > Értesít;si hang.
-
andreina92
csendes tag
Akkor jó. Legalább tudom, hogy az. Nekem kicsit zavaró helyen van, mindig odacsúszik a szemem és mondom ez volt az első ami feltűnt bekapcsolásnál és azóta nem hagy.
(azt hittem, hogy a halott pixel a feketén fehéren világít, legalább is valaki ezt mondta nekem... de úgy tűnik akkor tévedett.
)
-
andreina92
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a készüléket, amikor bekapcsoltam rögtön szembetűnt, hogy van a képernyőjén egy hiba. Letöltöttem a dead pixel checkert, de szerintem nem az, mert a feketén egyáltalán nem látszik, holott az összes többi színen észrevettem. Olyan mintha koszos lenne a képernyő egy ponton, ha pedig nem merőlegesen nézem, hanem oldalról , akkor világosan (szinte fehéren) ott virít. Szerintetek ez mi lehet? (a képernyőn bezzeg hibát egyáltalán nem látok, nem is koszos... tanácstalan vagyok)
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest