- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Pedig nem szándékos, több HTC készülékem is volt, velük teljes mértékben elégedett voltam. De amikor jöttek a tucat készülékek én elpártoltam a márkától, illetve a szerviz háttérre sokan panaszkodtak.
Bármennyire is tűnik úgy hogy flame amit csinálok, én is One-t fogok venni, mert jelenleg ez az egyetlen egy olyan készülék aminek sztereó hangszórója van és 2 giga ram-al rendelkezik. De ettől még szkeptikus vagyok a készüléket illetően, mert facebook-on nagyon sokan szidják a supportot.
Azzal egyet értek amit irtál, éppen ezért nem vettem meg rögtön megjelenés után, bár az kicsit szívfájdalom, hogy valószínűleg már nem a Nokia mikrofonjával rendelkező példányt fogok kapni.Nem védem egyik gyártót sem, a Samsungot kifejezetten utálom, nekem a best márka az a Motorola, de sajnos nálunk elég nehéz hozzájutni és egy 100+ k-s készüléknél azért már elvárnám hogy legyen hozzá normális garanciális háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest