- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshileon
csendes tag
Tetszett az OTA frissítés, épp étteremben voltunk, és mobilneten hagytam, hogy tegye a dolgát. Mire végeztünk, a telefon is lefrissült, 5%ot merült csak az akku, szóval minden jól ment.
Mostanáig.
Kezd megzakkanni a telefonom. A programok érdekesen frissítenek, de ami most igazán zavar, hogy az üzenetek app megbolondult. egy órája kaptam egy sms-t, és azóta két-három percenként folyamatosan újra megkapom. Ugyanaz az üzenet, még az idő is ugyanaz (21:20).
Először azthittem a bank kattant meg, és küldözgeti folyamatosan az üzeneteket, de a dolog a sim kártya eltávolítását követően is folytatódott.
Természetesen próbáltam kényszerített leállítást, telefon ujraindítást, de az sms csak jön és jön, leállíthatatlan.
Mégvalami ami szorosan kapcsolódik, az üzenetek programon belül időnként ez a felirat jelenik meg:
Sorry, service is currently not available. Please remove and relaunch.Mi tévő legyek?
-
Yoshileon
csendes tag
Na megjött az UAG tok, meglepő módon egy hét alatt ideért (hétfőn rendeltem, rákövetkező hétfőn megjött), és nem volt sem vám, sem áfaköteles.
Eddig nagyon bejön, különösen tetszik, hogy végre érzem, hogy hol vannak a hangerőgombok, és sokkal jobban, határozottabban lehet őket nyomkodni.
Furcsa volt viszont, hogy a lezáró gombja ezzel ellentétben eleinte kicsit rosszabb volt. Furcsamód nem teljesen a gombra esik a tokon lévő gomb, és a jobb szélét hiába nyomogatod. Egy kis idő után hozzászoktam, hogy a bal szélét kell nyomni.
A kis gumitámaszoknak köszönhetően sokkal könnyebb szívvel teszem le az asztalra a telefont, nem koppan úgy, mint a gyári kinyithatóssal (ami mellesleg nem is illeszkedett rendesen, az apró illesztési gondokból adódóan).Az egyébként is robusztus jellegére rátesz egy lapáttal, kényelmes fogást kölcsönöz, az indusztriális kinézet pedig nagyon bejön!
10/10 -
Yoshileon
csendes tag
Legközelebb kipróbáljuk
Gondoltam ha olyan hatalmasak a pixelek, akkor alapból több fényt fogadnak be, nem kell záridőt hosszabbítani... (night mode) -
Yoshileon
csendes tag
Azt mondják hogy ez az ultrapixel sötét fényviszonyokban jobb képet készít... hát, de minél? Összehasonlítottuk egy ismerősöm iPhone 5-ösével, az mérföldekkel jobb képet készített sötétben is.
Énis nyomom pár óránként a szoftverfrissítés keresését, az enyém teljesen független, de még mindig semmi
megnéztem modellszám alapján, elvileg csehországban lett értékesítve, én a Speedshopból szereztem.Szóval várom a 4.2.2-t, de ami mégjobban érdekel, hogy megszellőztették a nexus élmény lehetőségét a korai ONE-ra váltóknak.
Lehet már volt róla szó, de azért bemásolnám ide amit egy hivatalos HTC emberke írt a Verge-nek:
"currently examining the best way to support early adopters of the One that may prefer the stock Android experience over Sense, perhaps by way of an AOSP ROM."
Gondolom, ha ezt meg is valósítják, akkor is csak a google editionos ONE után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest