- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshileon
csendes tag
Tetszett az OTA frissítés, épp étteremben voltunk, és mobilneten hagytam, hogy tegye a dolgát. Mire végeztünk, a telefon is lefrissült, 5%ot merült csak az akku, szóval minden jól ment.
Mostanáig.
Kezd megzakkanni a telefonom. A programok érdekesen frissítenek, de ami most igazán zavar, hogy az üzenetek app megbolondult. egy órája kaptam egy sms-t, és azóta két-három percenként folyamatosan újra megkapom. Ugyanaz az üzenet, még az idő is ugyanaz (21:20).
Először azthittem a bank kattant meg, és küldözgeti folyamatosan az üzeneteket, de a dolog a sim kártya eltávolítását követően is folytatódott.
Természetesen próbáltam kényszerített leállítást, telefon ujraindítást, de az sms csak jön és jön, leállíthatatlan.
Mégvalami ami szorosan kapcsolódik, az üzenetek programon belül időnként ez a felirat jelenik meg:
Sorry, service is currently not available. Please remove and relaunch.Mi tévő legyek?
-
Yoshileon
csendes tag
Na megjött az UAG tok, meglepő módon egy hét alatt ideért (hétfőn rendeltem, rákövetkező hétfőn megjött), és nem volt sem vám, sem áfaköteles.
Eddig nagyon bejön, különösen tetszik, hogy végre érzem, hogy hol vannak a hangerőgombok, és sokkal jobban, határozottabban lehet őket nyomkodni.
Furcsa volt viszont, hogy a lezáró gombja ezzel ellentétben eleinte kicsit rosszabb volt. Furcsamód nem teljesen a gombra esik a tokon lévő gomb, és a jobb szélét hiába nyomogatod. Egy kis idő után hozzászoktam, hogy a bal szélét kell nyomni.
A kis gumitámaszoknak köszönhetően sokkal könnyebb szívvel teszem le az asztalra a telefont, nem koppan úgy, mint a gyári kinyithatóssal (ami mellesleg nem is illeszkedett rendesen, az apró illesztési gondokból adódóan).Az egyébként is robusztus jellegére rátesz egy lapáttal, kényelmes fogást kölcsönöz, az indusztriális kinézet pedig nagyon bejön!
10/10 -
Yoshileon
csendes tag
Legközelebb kipróbáljuk
Gondoltam ha olyan hatalmasak a pixelek, akkor alapból több fényt fogadnak be, nem kell záridőt hosszabbítani... (night mode) -
Yoshileon
csendes tag
Azt mondják hogy ez az ultrapixel sötét fényviszonyokban jobb képet készít... hát, de minél? Összehasonlítottuk egy ismerősöm iPhone 5-ösével, az mérföldekkel jobb képet készített sötétben is.
Énis nyomom pár óránként a szoftverfrissítés keresését, az enyém teljesen független, de még mindig semmi
megnéztem modellszám alapján, elvileg csehországban lett értékesítve, én a Speedshopból szereztem.Szóval várom a 4.2.2-t, de ami mégjobban érdekel, hogy megszellőztették a nexus élmény lehetőségét a korai ONE-ra váltóknak.
Lehet már volt róla szó, de azért bemásolnám ide amit egy hivatalos HTC emberke írt a Verge-nek:
"currently examining the best way to support early adopters of the One that may prefer the stock Android experience over Sense, perhaps by way of an AOSP ROM."
Gondolom, ha ezt meg is valósítják, akkor is csak a google editionos ONE után...
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest