- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
válasz
bluekoli #5990 üzenetére
Érdekes.
Nálam semmi ilyen nincsen.
Minden betűt jól jelenít meg mindenhol. Viszont pár kérdés.update: De mégis xD csak nem is tűnt fel
1. Az automatikus alvó mód mi takar?
Nálam speciel annyit ér, hogy ha be van kapcsolva, és leteszem az asztalra, nem kapcsol le a kijelző... még 10-15perc múlva sem.2. A zenelejátszó bárkinek is bármelyik számnál megjeleníti a dal szövegeket? Nekem soha egynél sem sikerült még előcsalnom.
3. Az albumban, az online részlegben nektek sem jeleníti meg az összes Picasa mappát? Mikor bejelntkeztem akkor belistázta az összeset elsőnek, ahogy görgettem lefelé, úgy töltötte be őket. Mostmár csak az első 5-6mappát tölti be.
4. S-OFF-ot etsztelte már valaki? Működik? Nemt eljesen vagyok vele tisztában, mert az OneX-emen a bootloader volt nyitva. Roothoz elég az S-OFF is?
5. 4.2.2-ről van valami hír?
6. A képeket, amikor szerkeszteni szeretnétek.
Szerkesztés-Retusálás-Bőr simasága opcióra bökve nektek is azt írja, hogy "ezen a képen nem található arc"? Akkor is ez van ha a képet szinte csak arc(ok) töltik ki.Bocsi ha valamelyikről volt szó, most telóról nincs energiám visszapörgetni. De holnaptól követem gépről, meg a tesztnek is nekiállok lassan.
Egyébként mostanában etsztelgettem az új funkciókat.
Pl a változó sebességű videót, a dinamikus montázst-t, a nem kívánt járókelők eltávolítását, stb. nagyon kafa
Az üzemidő pedig egyre jobb
Legutóbb 2.5óra kijelző használattal 1n 2órát bírt
Legtöbbször 3-5-4óra kijelzőhasználatom van, a 16órát ezzel is átlépem mindigde volt hogy 18-at értem el.
fényerő automatán.
Kamerával is teljesen elégedett vagyok. Tájképek esetén néha nem elég a dinamika tartomány HDR nélkül. Minden másban nagyon szuper. Makró fotók gyönyörűek, ahogy a videói is.éjszaka pedig verhetetlen, az EXMOR-R/RS-nél is jobb
még a csillag teszten is átment
-
Spark_777
tag
válasz
bluekoli #5140 üzenetére
Nincs kimondottan erre vonatkozó szabály,legalábbis senki nem tudja hogy melyik pontosan.Amit én tudok,és készpénznek veheted.Első készülékem pixelhibás volt,5 egymástól független pixel(ugye ami ekkora felbontásnál több is lehet),visszavittem,megnézték,és zokszó nélkül cserélték. Markyy18-nál ugyanez a helyzet állt fent,nála ha jól tudom 3 pixel volt,és ott is cserélték.Szóval a Speed szerintem egy igen korrekt üzlet.Bárhol is szeretnél független készüléket venni,náluk jó helyen jársz.Amúgy pedig tegnap voltam náluk,és szemügyre vettem egy feketét,szerintem jobban össze van rakva mint az ezüst,és magából a színből adódóan,nem is jönnek ki úgy a hibák.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bluekoli #5117 üzenetére
ha neten rendelsz, akkor 8 nap van elallasra.
ilyenkor nem kell magyarazni mi a gondod.
viszont 30 napon belul jutsz a penzedhez.
3 nap pedig akkor van, ha csereltetni akarod es a hiba a keszulek mukodesere kihatassal van.
ez utobbit hogyan fogadjak el pixelhiba eseten, nem tudom, de ez szerintem a bolttal valo " megallapodas" kerdese, mert tudtommal erre irott szabaly nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest