- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hatlaczki
csendes tag
válasz
B@ldrick #36460 üzenetére
Köszönöm a választ, de nálam nincsen ilyen (értsd: nem találom) beállítási lehetőség (csak az automatikus fényerőszabályozást tudom kikapcsolni, de az nem járt eredménnyel). Megnéztem a fejlesztői lehetőségek között is, de ott sem találtam ilyen/ehhez hasonló opciót. Nekem ugye sense 6.0 van, nem lehetséges hogy az a lehetőség csak e felett jelenik meg?!
-
ferob
őstag
válasz
B@ldrick #36374 üzenetére
Ezek a dolgok még mindig a kernelen múlnak, szóval ha ugyanazt a kernelt használod, akkor másiknál is jelentkeznie kell.
Az általad használt ROM sem használ más forrást alapul, mint az összes többi, így felesleges kijelenteni, hogy az a jó és a többi mennyire rossz, mert akad.A legtöbb ember használja a telefont és nem azt nézi, hogy na hoppá ott megakadt, így mint említettem is, észre se vettem ilyet, de nem is értem, hogy nálatok mi ez a mánia, mert úgy élitek meg, mintha használhatatlan lenne a telefon, de le merem fogadni, hogy ez inkább csak a hozzáértés hiánya lehet, amiből kifolyólag magatoknak hozzátok elő a hibákat.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
B@ldrick #36316 üzenetére
Korábban (még HOX-on, és M7-en is) használtam a viper-t, nekem egy idő után voltak vele gondjaim.
Nem tudom, hogy ez milyen, de a lányomnak jobban számít, hogy stabilan, gyorsan működjön, mint a testre szabhatóság.
Igazából olyan röccenések, amit írtál zavarnának engem és őt is, így lehet mégis teszek egy próbát, ha valahogyan megkaparintom a telefonját...Egyébként az ARHD már nem annyira használatos az itteni körökben?
-
ferob
őstag
válasz
B@ldrick #33317 üzenetére
Mivel hő hatására jelentkezik a probléma és a nyitott bootloader mellett az órajel is állítható, ami adott esetben a tervezetthez képest több hőt is termelhet, ezért egyáltalán nem kötelesek, sőt jellemzően az a gyakorlat, hogy leellenőrzik, hogy volt-e már nyitva a telefon és egyből visszadobják a hibától függetlenül.
Ettől eltekintve, ritka esetekben elképzelhetőnek tartom, hogy a HTC Magyarország közbenjárásával megjavítják, de erre egyáltalán nincs sok esély. -
hurrikan
addikt
válasz
B@ldrick #21620 üzenetére
Soha nem is ébresztett az Android kikapcsolt állapotban.
Ahogy más platformok sem. pl. WP, iOS, BB, stb. Egyedül a Bada meg a Simbyan ébresztett kikapcsolva.
Ha a tiéd ébresztett akkor ott volt valami ezoterikus kézrátétes átsugárzós csodatétel, darabolós gerinc műtéttel.HUTCHDB
Egyetértek.
Akár hányszor vettem a kezembe S4-et mindig laggolt itt-ott a rendszer. Egy One után eléggé feltűnő ez.
Bár a G2-nél is ugyan ezt tapasztaltam. Aztán mikor szét akart esni a kezembe akkor visszaadtam azt is. -
-=Ghost=-
őstag
-
datomi
tag
válasz
B@ldrick #4917 üzenetére
Én tegnap reggel 6-kor vettem le a töltőről, azóta volt kb. 10 perc telefonálás, kb. 30 perc képernyőidő, és most 79% van
Igaz nem sokat piszkáltam (ez látszik a használati időkből).
De egyébként ha többet használom is összejön a 4-4,5 óra képernyőidő. Ez jobb eredmény, mint amit a HOX-al el tudtam érni, ott sosem volt több 3 óránál. -
g0n21
senior tag
válasz
B@ldrick #4216 üzenetére
B@ldrick, nem elsősorban neked, csak elnyomtam, de:
Ez az "át se veszem" ez mi?
T esetében GLS hozza ki, nem köteles megvárni, hogy végignyalogasd, idő sincs rá, van még pár címe. Én megkértem, mondta, hogy ők csak megkapják, elviszik, vissza nem viszik. Ha kibontottad, onnantól átvetted.
A t-n keresztül, visszáru nyilatkozattal, kb 2-3 hetes.procedúra, mire visszaküldik a pénzt, és visszaállítják előfizetésed korábbi állapotát. (De max 30nap)Szerintem a PPP-s sem fogja megvárni, hogy kipróbálhasd, de ha meg is vár, vissza nem ő küldi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Android játékok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- Elektromos autók - motorok
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby rádiós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest