- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #27084 üzenetére
Nem akarlak lebeszelni rola, tavol alljon tolem!
En is hasznaltam, nagyon jo, stabil rom volt 5.5 sense-ig.
A sense 6- os romjai sajnos eddig nem teljesitettek jol, de lehet az uj jo lett, ezt meg nem probaltam.
A maximushd rom nem lo helyett, szamar szindroma.
A fejleszto nagyon regi motoros htc-s rommer, csak jokat tudok mondani rola.
Egyebkent mike1986, baadnews, es Football (uj neve:LlabTooFeR) hasonlo szintu, minosegi munkat adnak, adtak ki a kezuk kozul. -
SanyikaDC
tag
válasz
dani3l #26867 üzenetére
Valamit mintha felszemmel olvastam volna de neharagudj... Pentek ota vagyok htc tulaj
de a 2. A talalgatasaim kozott az lett volna hogy talan valami rosszat evett szegény designer
remélem ez nem lessz hátráltató tényező abban hogy továbbra is futurisztikus ultraelegáns telefont tegyenek le az asztalra ami már csak a minősége és szolidsága miatt is szerethető
kb annyira érzem prémiumnak ezt a terméket mint pl az i5s-t gyorsaságra és anyaghasználatra... Nameg a felhasználói felület is adja! Nem hiába csúfolják "androidos almának"
de legalább nincs belőle annyi ami egy picit különlegesebbé teszi a dolgot
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26666 üzenetére
Az ARHD problémamentes, de nem a leggyorsabb, legsimább működésű rom.
Főleg igaz ez az új sense 6-os romokra. Hiába most a 70-es már az official, de mégis, valahogy nem az igazi.
Nekem az IC-ből most a 2.5.0-ás van fent +14.1-es elemtalX kernel (ami ugye nem a legfrissebb), de mégis köröket ver a friss ropogós ARHD-ra.Kép:
Igen, ez a lilulás...sajnos.
A tartalma....jól látom, hogy habcsók akar lenni muffin-os tepsiben? -
markyy18
aktív tag
válasz
dani3l #26658 üzenetére
Nekem kb. 1 hete jött meg a szervizből kamera lilulás miatt küldtem be. De írtam, hogy a telefon aksija furcsán merül néha több százalékot esik egyik pillanatról a másikra mégsem cserélték ki. Cseréltek kamerát és slussz. Sőt nekem is voltak kisebb hézagok (igaz nem zavar), azok meg is maradtak csak teletaknyolták ragasztóval. Szerintem végezhetnének jobb munkát is.
Én az itteni tapasztalatok alapján többet vártam. -
Juliuska
senior tag
válasz
dani3l #26512 üzenetére
ezzel azért vitába szállok: semmi köze nincs a 4G-nek a zajszűréshez, de véleményem szerint, jozso1989 postjában leírtak sem helytállók (mert mi van az olyan esetekkel pl., amikor nem 3G-s a partnered, hanem vezetékes hívószámmal társalogsz...). Az én olvasatomban a készülékeinknek van egy második mikrofonja is, ami beszéd helyett a háttérzajokat veszi, majd az elektronika e második mikrofon jelét kivonja az elsődleges mikrofonéból - eredményül pedig csökkenő háttérzajt kapjuk telefonálás közben.
-
jozso1989
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajna már nem volt időm feltöltögetni a képeket, (családos kirándulás volt a nyíregyházi zoo-ban) de megcsináltam még délután, és most le is írom, hogy hogyan kell:
Frissít a blinkfeed, ekkor ilyen lesz:
Beállítások/alkalmazás/htc blinkfeedben:
Nyomsz egy adatok törlését.
Ezt kapod:
Itt ok-t nyomsz.
Aztán frissítések törlésére nyomsz, és ezt fogod kapni:
Itt is ok-t nyomsz!
Újra tölt az egész launcher, és ez lesz:Innen újra be kell állítani az egész home-ot.
Ma vettem észre, hogy ezt nem elég megcsinálni, hanem a play-ban a saját alkalmazásokban a blinkfeed-nél nyomnod kell egy ELTÁVOLÍTÁST is.
Ha ezt nem csinálod meg, újraindítás után újra frissíteni fog!
Nem kell megijedni, az eltávolítás után is ott lesz a blinkfeed a play-ban az alkalmazásokban, de ekkor már nem fogja frissíteni, kivéve, ha te manuálisan rá nem nyomsz, de gondolom ezt el fogod kerülni. -
lofagi
addikt
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajnos ilyen van nálam is, csak én nem gondoltam,hogy ez bug. Arra gondoltam kezdetben (most már nem érdekel
), hogy amikor feltöltöm 100%-ra akkor kezd el mindenféle szinkronba vagy olyan feladatokat lefuttatni, ami arra vár, hogy fullos legyen a teló. Pár perc után már nekem is 93-95%-on van a teló úgy, hogy hozzá se nyúlok, utána pedig simán tartja a szintet vagy egyenletesen nagyon lassan csökken az aksi, akár több órán keresztül is, persze használat nélkül értem mindezt.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26037 üzenetére
Nalam is ugyanez volt.
Ezert irtam, hogy fagyaszd le az ALKAMAZASOKBAN, es ne a TB-vel.
Nekem igy jo volt.
De most backup-bol visszateszem az arhd-t, es megint megnezem(#26041) silver-pda!
Root nelkul (nevezzuk igy) nem tudod lementeni.Custom recovery ad erre lehetoseget. -
g.gergo
senior tag
válasz
dani3l #25941 üzenetére
Ezzel viszont mi a helyzet? Mi az az irdatlan nagy sorköz a dock fölött? Idönkent ugy veszem eszre, mintha szep lassan egyre följebb csuszna minden.
ARHD-t használva nálam is előfordult ez, miután play-en keresztül aut. lefrissült a htc blinkfeed. Nem kell frissíteni és nem lesz olyan.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25907 üzenetére
Én nem állítom át a "gyári" kernel telepítéskor felajánlott értékeket.
Ha jól rémlik, csak egy kis alulfesz van a gyári értékhez képest, amit elfogadok, és úgy telepítem a kernelt.
A processzor órajelen állítottam ezernyolcszazvalamennyire (ez volt a gyári értékhez legközelebbi), de nekem nem működött normálisan a rendszer, akadozott itt-ott, így visszatettem gyári értékre.
Külső cpu programot sem hasznalok, így azt sem tudom, hogy mi, milyen értéken áll/megy, de érzésre most jó a telefon. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25905 üzenetére
A gondom az, hogy szinte szó sem esik róla sehol.
Nagy a hallgatás, ami szerintem nem jó hír.
Maga az egész M7 fejlesztés kicsit leült, vagyis nekem úgy tűnik.
Mondjuk jól működnek a romok szó se róla...de ez a toolbox nekem hiányzik.
A jelenlegi alfa 6-os "ficsőrök" közül nekem csak az óra középre helyezése és az akkumulátor %-os kijelzése működik. -
kekkola
senior tag
válasz
dani3l #25883 üzenetére
De minek cserélné ki a kártyát? Addig amíg nincs FR addig felesleges másik sim-et belerakni mert a telefon akkor is zárolva lesz. Ez csak józan ész kérdése, egyébként nagy valószínűséggel ezek a tolvajok első útja a cimbihez vezet aki átveszi és biztos hogy ért hozzá... ha elhagyod és becsületes ember talál rá akkor jó lehet, szvsz a többi önámítás
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25839 üzenetére
ARHD-val nem probaltam, de viperrel igen, a sogorom one-jat 2013 novembere ota nem frissitettem, es hetvegen wipe nelkul kuldtem ra neki az uj sense 6 alaput.
Nem vettem eszre, hogy nem mukodne normalisan, es o sem jelzett, hogy baj van.De csinalsz nandroidot, aztan ha valami gond van, akkor visszateszed.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #25817 üzenetére
Jó lehet az ARHD, de most talán az IC rom jobb.
De ha maradunk az ARHD-nál, akkor először a 2.6.3-as TWRP-t kell feltenned.
Ennek legegyszerűbb megoldása ez.
Kernelek közül a ElemtalX-et ajánlom, nálam hibátlanul működik, és tudja, amit szeretnél.(#25819) dave182!
Nekem innen hibátlanul lejön. -
Koris
aktív tag
szemfigyelő kijelzőt ébrentartó progi
Azért a One giroszkópos megoldása sem rossz! -
HUTCHDB
nagyúr
ide szól.
ez itt keletmagyarországon neves cégnek számít 4 bolttal....de mondjuk egy Zalaegerszeginek, vagy egy Pécsi illetőnek nem sokat...szerintem
sajnos 1+1 éves a garancia, de amúgy a CID alapján francia gyári független.
ezért akartam volna utána járni, hogy ilyen készülékekre nem -e jár az imei szám alapján valami nemzetközi (európai) garancia.
sajnos a hTc-vel nem tudta beszélni, a telemax meg azt mondta, hogy ők ugyan nem tudják... -
NandorHUN
addikt
Igen tudom, csak nem akarom, hogy "véletlenülk egyes beállítások megváltozzanak, de akkor tolok neki egy update Onlyt aztán majd meglátom
Amúgy ha már fent van a 2.24.401.1 -es fw akkor azt minden ilyen telepítéskor felkell tennem újra meg újra?
Mert valahányszor kijön az új verzió mindig odateszik az aljára. -
Xaels
félisten
[link] itt az app fogyasztás. Amúgy PowerAMP-os zenehallgatás, Opera Classic-os böngészés volt benne Wifin és 3G-n. Blinkfeed-et szinte teljesen kilőttem, Google Now sincs beállítva mert nem használom. És egy csomó gyárilag telepített vackot tiltottam amiket nem használok.
-
g0n21
senior tag
NAgyon sokszor leírtam már, de lassan az első hsz-be kéne tenni:
A Gsam battery monitor programban a kijelzőidő százalékos megjelenítése NEM RELEVÁNS, mert sok esetben ahhoz a programhoz számolja a fogyasztást, ami éppen fut, a kijelzőhöz pedig azt a százalékos mennyiséget, amikor a program nem használja a cpu-t.
Egy példával:
Ha egy ebook-ot olvasol, akkor mivel az app a procit csak lapozáskor használja, ezért ott a kijelző százalékos kijelzése magasabb. (legfrissebb a tegnapi tapasztalatom).Ha facebook, viber, skype, játék, stb, akkor a proci folyamatosan pörög valamennyire, ezért a gsam az app fogyasztásához írja a kijelző fogyasztását is, százalékban.
Más: nekem 3-4 óra kijelzőidőt szokott bírni 1 óra telefonálással 15 órás készenlét alatt, de mostanában, mivel ez a céges telefonom is, és egyre többet telefonálok, 2-3 óra telefon mellé is kijön a max 3 óra kijelzőidő, szerintem ez rendben van, 0 telefonálással pedig az 5 óra, autó fényerőn. Minden esetben 15-16 óra készenléttel.
Gabi 8906: Ha a film nagyobb, mint 4 Gb, akkor azért. Mivel a fájlrendszer max. 4gb-s fájlokat támogat, nagyobbakat nem.
És nem, ne is próbáld másra formázni.
És nem, nincs értelme akkor filmeket rámásolni. Higgyél nekünk. -
Nightfall75
tag
"FW frissitesnel frissült a HBOOT is ugye, akkor most elmeletileg ha vissza akarnam zarni revoval, akkor nem tudnam?"
Nem tanácsos az 1.54 hboot verzióval revone-ozni. Egyvalaki állította ugyan az xda-n, hogy neki sikerült az új hboot ellenére zárni majd újra nyitni a bootloadert. Mindenki más viszont, aki elég bátor volt hogy kipróbálja, error -6 hibát kapott próbálkozáskor, ha rootolt volt ha nem.
Meg kell várni amíg a Revo team (vagy a Moonshine) talál egy újabb kiskaput. Reméljük gemkapocs nem kell majd hozzá mint a Sensation esetében, mert itt kicsit nehéz lesz hozzáférni a teló belsejéhez
Ha van S-OFF (de csak akkor!!!) és valamiért vissza kell állni stock-ra, az 1.29 RUU-val lehet downgradelni, akkor visszakerül az 1.44-es hboot, azon működik a revone, amivel visszazárható a bootloader, majd végül a megfelelő paranccsal az S-ON is.
-
a keresés és az átugrálás sem igazán probléma, itt már nem olyan vészes, mint a 2g -> 3g esetén, pláne, hogy minden hívás, sms...stb esetén normális esetben is visszaugrik 4g alól 3g alá, mivel jelenleg csak ott működnek adott funkciók.
toeki; jelenleg csak az adatkapcsolathoz van/kell 4g, amiatt pedig nem keres és ugrál az erősebbre folyamatosan, csak ha tényleg nincs 4g, viszont több helyen is tapasztaltam már, hogy a 4g térerő maximumon van, de jön egy hívás, ezért átugrik 3g hálóra, az meg félen sincs...
-
Ed Parker
nagyúr
nem vitatkozom,csak próbálok rájönni arra,hogy két ugyanolyan készüléknél,ahol a szoftververzió is ugyanaz,hogy lehet ekkora különbség akksiban?
ráadásul az enyém 1 hetes.
ha mindegyikőtöknél sokkal többet megy,akkor az én készülékemmel van a baj.
pedig most már nem akad,nem lassú,de mégis gyorsan merül.
ez nevetségesen kevés,3 óra kijelzővel.
podcastot hallgatok,ami ráadásul a telefonra van töltve,még azt sem lehet mondani hogy a hálózatot használom.
a kocsiban 20perc bt-n keresztül streameltem,de ez nem akkora energiazabáló sztem.
netezek,de nem töltögetős oldalakat,ph és index,cikkeket olvasgatok,mert ha folyamatosan a youtube-ról nézném a filmet és használom a hálózatot,akkor megértem,de nem töltök.
gőzöm sincs mitől merül ennyire.
gps,wifi ki van kapcsolva.
passszZack:hagyd már ezt a stílust és a szardobálást.
minden progit a google play alkalmazásboltból töltöttem le,azt a kb 10-et. -
-
NandorHUN
addikt
-
Luser2000
addikt
Van benne magyar, de nem tudod menüből választani, ezért kell egy segédprogram. (Az enyém - ugye - HTC_001 verzió. Ha HTC_032 lenne, akkor menüben választható lenne a magyar nyelv, illetve pár beállítás - pl. billentyűzet, prediktív szótár, stb - alapból magyarra állna rá. Így most ezeket is külön kell állítgatni).
-
markyy18
aktív tag
Az a furcsa h eddig nem merült ennyit.
Ugyan így belakva ugyanazokkal a programokkal, ugyanazzal a használattal 4.1.2 alatt reggelre negyed annyit merült mint most.
Azt se bánnám ha addig ketyegne soha nem adnám el.k.soma: persze utánaszámoltam.
100 óra az kb 4 nap úgy h hozzá se nyúlok ami szerintem nem a legjobb mivel már volt olyan h ha nyomkodtam is meg volt a 4 nap. Persze nem 4 napig ment egyfolytában a net meg telefonálás de volt egy pár bejövő hívás néha kis net meg zene és úgy 4 nap kb egy óra kijelzővel. Szóval érted mi a bajom.
-
Szpisti
addikt
Azért ne feledjük, hogy az iPhone használók el vannak kényeztetve a kizárólag arra a készülékre fejlesztett oprendszerrel... Ahhoz képest elképzelhető hogy minden laggol... Bár én alig több mint egy éve i4-ről váltottam át HOX-ra, és mégsem érzékeltem laggot, bár elképzelhető hogy csak én nem látom... De az is lehet, hogy csak leszarom azt a néhány század-, esetleg tizedmásodperces laggot...
6-7 órát? Az nem normális, az tuti. Hacsak nem végig játszol. Akkor még annyit sem... Inkább én is arra tippelek, hogy valami app beragadt... Mielőtt Hard Reset, egy hosszan nyomvatartott power-gombos újraindítást próbálj meg, persze kikapcsolt Gyors boot-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest