- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem is van egy olyan res fölül, de abszolt nem zavart az elmult egy evben, csak akkor latom, ha nezem, akkor se feltünö. Ezert szervizbe küldeni szerintem netto hülyeseg. Csereltetni is (bar az nalad igy egy het utan gondolom mar nem is opcio), mert benne van, hogy kapsz helyette egy masikat, amin nincs res, viszont pixelhibas, lehet tippelni, melyik zavarobb.
Hibas szeriak igazabol megjelenes utan voltak, mostmar inkabb csak hibas darabokat lehet kifogni.
-
Loboda
senior tag
-
spawn21
veterán
Ezt Neked kell eldöntened.
S600 óta nem szól másról a dolog, csak a számokról. Meg a 4k-ról (amit persze jó formán sehol sem tudsz megnézni, hacsak nincs egy millád tv-re) .
Nekem átlépjük vagy léptük az egy évet ezzel a telefonnal. Ami nálam nagyon nagy szó. két-három hónap egy telefon. Szerintem az egyik legjobb telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Videós, mozgóképes topik
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged