Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Vivo X200 FE amire vágytam
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajna már nem volt időm feltöltögetni a képeket, (családos kirándulás volt a nyíregyházi zoo-ban) de megcsináltam még délután, és most le is írom, hogy hogyan kell:
Frissít a blinkfeed, ekkor ilyen lesz:
Beállítások/alkalmazás/htc blinkfeedben:
Nyomsz egy adatok törlését.
Ezt kapod:
Itt ok-t nyomsz.
Aztán frissítések törlésére nyomsz, és ezt fogod kapni:
Itt is ok-t nyomsz!
Újra tölt az egész launcher, és ez lesz:Innen újra be kell állítani az egész home-ot.
Ma vettem észre, hogy ezt nem elég megcsinálni, hanem a play-ban a saját alkalmazásokban a blinkfeed-nél nyomnod kell egy ELTÁVOLÍTÁST is.
Ha ezt nem csinálod meg, újraindítás után újra frissíteni fog!
Nem kell megijedni, az eltávolítás után is ott lesz a blinkfeed a play-ban az alkalmazásokban, de ekkor már nem fogja frissíteni, kivéve, ha te manuálisan rá nem nyomsz, de gondolom ezt el fogod kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest