- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Garanciáztatásnál, elég a jótállási jegy vagy számla is kell a hivatalos átvevő ponton?
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom az utóbbi időben bődületesen merül. (kb 1 hete) A mai példával élve pl: reggel 5:30 körül vettem le a töltőről, 1 órát ment a strava alkalmazás és már most 64% körül van. Lehet, hogy valami beragadhatott a háttérben? (energiatakarékos mód be van kapcsolva)
Előre is köszönöm az észrevételeket. -
Laurh
aktív tag
válasz
enginev3.0 #27358 üzenetére
A fülestopikban nézz szét.
Más is észrevette, hogy lassan tölt a telefon? Este amikor böngésztem és töltőn volt, akkor nagyon lassan kúsztak fel a %-ok.
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok!
Van egy teljesen szűz állapotú telefonom, 4.4.2-vel. Garanciavesztés nélkül lehet rootolni a készüléket?
Köszönöm előre is az esetleges válaszokat.
További kellemes hétvégét mindenkinek!(#27263) enginev3.0:
-
Laurh
aktív tag
Köszönöm a reakciókat. Hol tudom megnézni, hogy a telefon független e? (első ötletem a névjegy volt, de ott nem leltem ilyen opciót)
Illetve a blinkfeednél amikor mondjuk a "mobilaréna" kifejezésre rákeresek csak youtube illetve twitter forrásból keres. Ezen lehet finomítani?
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok! A telefon kijelzőjét csak a bekapcs gombbal lehet életre kelteni? (vagy van rá más mód és lehetőség) A készülék teljesen gyári és rövid távú terveim közt nem szerepel a mókolása.
-
Laurh
aktív tag
Szervusztok!
1 hete lettem én is tulaj, minden a legnagyobb rendben van telefonnal nyüstölöm rendesen első androidos telóm. (ios és bb-m volt előtte)
Jobban belemélyedvén a topikban sajnálatos módon én is felfedeztem egy hibát a készülékkel kapcsolatban. Egy apró hangyabokányi illesztési problémát a power gomb környéké ahol az alu rész illeszkedik a fehér részhez. (körübelül 1.5cm hosszúságban nem passzentos teljesen, talán egy penge beférne.)
Sztreccselek azon, ha ezt most leadnám szervízeltetésre 1 hónapra nem lenne telóm és nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy hibátlanul kapnám e vissza, mert olvasgatván a htc néha kanyhalós munkát végez a szervízre küldött készülékekkel. Ti mit tanácsolnátok érdemes ebbe a procedúrába belevágnom?Tudom, hogy nagyon egyénfüggő ez a "probléma" valakit zavar, valaki együtt tud élni vele, de picit most megkönnyebbültem, hogy leírtam eme sorokat.
Szerencsére lilulást és pixelhibát nem tapasztaltam.További kellemes vasárnapot mindenkinek!
-
Laurh
aktív tag
Sziasztok! Világ életemben iphone és bb készülékek voltak a birtokomban. Android vonalon mindig a HTC felé kacsingattam főként a dizájn miatt. Most tervezek beszerezni egy One-t. Kérdésem az lenne, hogy immár 1 év elteltével is megállja a helyét a többi gyártó készülékével szemben? Illetve ezért az árért (130e) van e esetleg kedvezőbb alternatíva a szerteágazó android piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest