- Milyen okostelefont vegyek?
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Jo regen jartam erre, kb fel eve, ugyhogy az utobbi ~10k hozzaszolas kiesett es sajnos nem nagyon van idöm bogaraszni/keresgelni, szoval nagyon megköszönnem, ha esetleg valaki tudna valaszolni par kerdesemre, aki követi a dolgokat es kepben van.
Kb tavaly junius uta ARHD rom van fönt (12.0) es gondoltam ideje lenne frissiteni, aztan lattam, hogy mar 62-nel jar, szoval kimaradt par dolog..A következök lennenek a kerdeseim:
1. TWRP recovery van fönt, szinten lassan egy eves. Erdemes esetleg valami masra cserelni, van jobb nala (CWM?), vagy eleg egy frissites?
2. Rommal kapcsolatban szinten ez a kerdesem. Nem akarom szethekkelni a telefont, abbol eleg volt a Desire korszakban, lenyeg, hogy stabil legyen, stock(hoz közeli) kinezet nekem teljesen megfelel, max par mod menne föl, ha meg mindig nem tudja alapbol (transparent dock, notif bar, ilyesmik).
3. FW-t kell, vagy esetleg ajanlott frissiteni? Ha igen, akkor melyikre?
4. Kernelböl jelenleg Teamseven van fönt, erdemes masra cserelni, vagy szinten eleg csak frissiteni? Megintcsak a stabilitas a lenyeg, OC/UC/UV/stb nem kimondottan erdekel, egy-ket aprosag miatt tettem föl csak, mint a BLN, S2W es hasonlok.Igy hirtelen ennyi jutott eszembe, köszönöm elöre is, ha valaki valaszol!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest